Hmmfff... czy będzie trza powyburzać dekorki i zbudować domki, bo po tej (jakże spieprzonej) zmianie, bo więcej monet uzbiera się z podatków niż z Nomków ?
Nick: mati007
Sojusz: SayaN Nick: PowrótSmoka (Azja) Sojusz: Titans (Azja) To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film). Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka). Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)! Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka). Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley). Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka). Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu .
Hmmfff... czy będzie trza powyburzać dekorki i zbudować domki, bo po tej (jakże spieprzonej) zmianie, bo więcej monet uzbiera się z podatków niż z Nomków ?
Od jakiegoś czasu obserwuje forum i widać ogólne niezadowolenie na co "community manager" czy jak tam się tytułujecie jest w większości ślepy lub poprostu nie ma pomysłu na całą sytuacje Kilka zdań krytyki pod tym adresem jak na proste pytanie gracza "o ile procent zostanie zmniejszona ilość monet zdobywanych na nomadach i samurajach?" pada odpowiedź "Tego niestety nie możemy zdradzić" lub "tyle mogę zdradzić, więcej nie powiem" Czy to jest postawa godna tego stanowiska czy poziom ignorowania graczy to już standard to nie jest jakaś "zdrapka" że nie można podać rzetelnej odpowiedzi tym bardziej że pracujesz na miejscu i masz kontakt z osobami tworzącymi ten projekt. Profesjonalizm godzien podziwu. Teraz kwestia aktualizacji Jak może dojść do sytuacji że wypuszczacie aktualizacje która jak myślę była testowana na serverach testowych i nadal ma błędy? jak by tego było mało po implementacji na servery partnerskie tego samego błędu nie robicie NIC! żeby nie poszedł dalej, mimo sygnałów z innych serverów że coś nie działa prawidłowo. Przy takim prestiżu jak ma ta firma takie miejsce nie powinno mieć wogóle miejsca. Przypominam że nadal jesteśmy konsumentami i wymagamy produktu działającego prawidłowo ! Zacznijcie w końcu traktować nas poważnie bo nasze zdanie też w jakimś stopniu się liczy Weźcie sobie te słowa głęboko do serca i przemyślcie swoje postępowanie bo bez graczy których ubywa możecie spakować się w kartonik i iść do domu
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
P.S. Gratuluje pomysłu ze świnkami, będzięmy pierwszą armią która transportuje na świniach
O wlasnie
Zachęcanie do tworzenia multikont.
Teraz będziesz musiał stworzyć 2-3 konta do postawienia domów, żeby móc z tego konta kupowac narzedzia u zbrojmistrza i przesyłac na swoje konto.
Sami zachęcacie do tego, co jest przez Was zakazywane. Brawo
Z tego co widze, to niektorych graczy zaczyna ruszac, to co sie dzieje na grze Jednak ciagle to malo aby zaistniec i cos wiekszego zrobic(zmienic) Potrzeba Tych, co maja i wydaja duzo kasy na gre... Dajcie jakies propozycje co zrobic, aby temu zaradzic, bo dla mnie ta gra traci sens... Potrzeba wsparcia... Jak cos , to czekam na propozycje...
Czarne flagi i nie kupywanie rubinów, oraz sprzeciw tu na forum to jedyne co możemy zrobić...
Z tego co widze, to niektorych graczy zaczyna ruszac, to co sie dzieje na grze Jednak ciagle to malo aby zaistniec i cos wiekszego zrobic(zmienic) Potrzeba Tych, co maja i wydaja duzo kasy na gre... Dajcie jakies propozycje co zrobic, aby temu zaradzic, bo dla mnie ta gra traci sens... Potrzeba wsparcia... Jak cos , to czekam na propozycje...
Czarne flagi i nie kupywanie rubinów, oraz sprzeciw tu na forum to jedyne co możemy zrobić...
Namawianie do buntu, grozi banem Kacper778. Zalecam jednak przeczytanie tez FAQ naszego forum.
ooo i moderator sie znalazl jak pojawila sie tylko wzmianka o buncie Ale zeby z nami podyskutowac na ten temat co sie dzieje na grze to chetny pewnie sie nie znajdze ..,
a gdzie wolność słowa? brak zasilania waszych kont jest jedyna forma sprzeciwu która was rusza. aaa i to nie namawianie do buntu- wiem ze wielki brat patrzy. każdy niech sam wyciągnie odpowiednie wnioski
Namawianie do buntu, grozi banem Kacper778. Zalecam jednak przeczytanie tez FAQ naszego forum.
Pozdrawiam, Jan
No jasne, dajcie wk*rwionym graczom bana, to zamkną papę te leszcze. A jak.
Nick: mati007
Sojusz: SayaN Nick: PowrótSmoka (Azja) Sojusz: Titans (Azja) To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film). Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka). Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)! Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka). Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley). Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka). Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu .
W dziale z sugestiami zawsze było od groma pomysłów na polepszenie gry,ale oczywiście po co się słuchać graczy lepiej iść na łatwizne wedle własnych interesów.
Pozdrawiam, Jan
Szanowny Panie Janie Macie w 4 literach cały żal, który wylewamy, ale czytacie wątek, bo jak tylko coś co na pewno wiecie - czyli coś niezgodnego z regulaminem - to już się odezwałeś... (i to nie pierwszy twój raz w taki sposób....) Wiesz co, to mi na kiego czorta taki moderator, co tylko przypomina o regulaminie ale w sferze rozwiązywania potrzeb graczy jest mało produktywny? Może zmień profesję, skoro tak słabo się tu nadajesz!!!!!!!!!!!!!
Normalnie krew mnie zalewa.. No kie licho wy tu w ogóle jesteście. Dopytać o coś, odpowiedzi nie ma, lub jest generalnie "nie wiem", "nie mówili", "kazali nie mówić", "to tajemnica" Ale z zakresie regulaminu oj... Tu Jan jest aktywny... Jan - regulamin manager... Nikt nie musi mnie namawiać dostaję coś płacę coś, dostaję coraz gorsze rzeczy - nie płacę nic. No ale żeby to zrozumieć musiałoby być to w regulaminie co?
Pozdrawiam, Jan
Szanowny Panie Janie Macie w 4 literach cały żal, który wylewamy, ale czytacie wątek, bo jak tylko coś co na pewno wiecie - czyli coś niezgodnego z regulaminem - to już się odezwałeś... (i to nie pierwszy twój raz w taki sposób....) Wiesz co, to mi na kiego czorta taki moderator, co tylko przypomina o regulaminie ale w sferze rozwiązywania potrzeb graczy jest mało produktywny? Może zmień profesję, skoro tak słabo się tu nadajesz!!!!!!!!!!!!!
Normalnie krew mnie zalewa.. No kie licho wy tu w ogóle jesteście. Dopytać o coś, odpowiedzi nie ma, lub jest generalnie "nie wiem", "nie mówili", "kazali nie mówić", "to tajemnica" Ale z zakresie regulaminu oj... Tu Jan jest aktywny... Jan - regulamin manager... Nikt nie musi mnie namawiać dostaję coś płacę coś, dostaję coraz gorsze rzeczy - nie płacę nic. No ale żeby to zrozumieć musiałoby być to w regulaminie co?
To już nie pierwszy raz kiedy prostych graczy mają w czterech literach
Pozdrawiam, Jan
Idąc Twoim tropem Panie Janie grozi pan Kacprowi... Groźby też są przypadkiem karalne?
Komentarz
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
Od jakiegoś czasu obserwuje forum i widać ogólne niezadowolenie na co "community manager" czy jak tam się tytułujecie jest w większości ślepy lub poprostu nie ma pomysłu na całą sytuacje
Kilka zdań krytyki pod tym adresem
jak na proste pytanie gracza "o ile procent zostanie zmniejszona ilość monet zdobywanych na nomadach i samurajach?"
pada odpowiedź "Tego niestety nie możemy zdradzić" lub "tyle mogę zdradzić, więcej nie powiem"
Czy to jest postawa godna tego stanowiska czy poziom ignorowania graczy to już standard
to nie jest jakaś "zdrapka" że nie można podać rzetelnej odpowiedzi tym bardziej że pracujesz na miejscu i masz kontakt z osobami tworzącymi ten projekt.
Profesjonalizm godzien podziwu.
Teraz kwestia aktualizacji
Jak może dojść do sytuacji że wypuszczacie aktualizacje która jak myślę była testowana na serverach testowych i nadal ma błędy? jak by tego było mało po implementacji na servery partnerskie tego samego błędu nie robicie NIC!
żeby nie poszedł dalej, mimo sygnałów z innych serverów że coś nie działa prawidłowo.
Przy takim prestiżu jak ma ta firma takie miejsce nie powinno mieć wogóle miejsca.
Przypominam że nadal jesteśmy konsumentami i wymagamy produktu działającego prawidłowo !
Zacznijcie w końcu traktować nas poważnie bo nasze zdanie też w jakimś stopniu się liczy
Weźcie sobie te słowa głęboko do serca i przemyślcie swoje postępowanie bo bez graczy których ubywa możecie spakować się w kartonik i iść do domu
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
P.S. Gratuluje pomysłu ze świnkami, będzięmy pierwszą armią która transportuje na świniach
Zachęcanie do tworzenia multikont.
Teraz będziesz musiał stworzyć 2-3 konta do postawienia domów, żeby móc z tego konta kupowac narzedzia u zbrojmistrza i przesyłac na swoje konto.
Sami zachęcacie do tego, co jest przez Was zakazywane. Brawo
Pozdrawiam, Jan
Ale zeby z nami podyskutowac na ten temat co sie dzieje na grze to chetny pewnie sie nie znajdze ..,
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
i się przeniesiemy w końcu.. gdzie graczy się słucha.. /polskich/
Macie w 4 literach cały żal, który wylewamy, ale czytacie wątek, bo jak tylko coś co na pewno wiecie - czyli coś niezgodnego z regulaminem - to już się odezwałeś... (i to nie pierwszy twój raz w taki sposób....)
Wiesz co, to mi na kiego czorta taki moderator, co tylko przypomina o regulaminie ale w sferze rozwiązywania potrzeb graczy jest mało produktywny?
Może zmień profesję, skoro tak słabo się tu nadajesz!!!!!!!!!!!!!
Normalnie krew mnie zalewa.. No kie licho wy tu w ogóle jesteście. Dopytać o coś, odpowiedzi nie ma, lub jest generalnie "nie wiem", "nie mówili", "kazali nie mówić", "to tajemnica"
Ale z zakresie regulaminu oj... Tu Jan jest aktywny... Jan - regulamin manager...
Nikt nie musi mnie namawiać dostaję coś płacę coś, dostaję coraz gorsze rzeczy - nie płacę nic.
No ale żeby to zrozumieć musiałoby być to w regulaminie co?
Groźby też są przypadkiem karalne?
czy też by myli...???
/nie przeklinam itd...