Baron, Posterunek i odległość oraz konkurs szlachectwa

Mam akuratnie 13 poziom i majątek przez co mogę zdobyć posterunek, dlatego nasuwają się pytania:
1.Jaka odległość od zamku głównego?
2.Czy ma być to posterunek 75off:25deff...?
3.Czy atakować jak najwięcej baronów, czy bardziej angażować wojsko w Nomadów czy tam Obcych?
4.Zauważyłem że jak otrzymam z 5 demonicznych to dostaje troche jedzenia.To powiedzcie mi co mam robić brać jednostki czy inwestować w gospodarkę.
PODKREŚLAM IŻ GRAM W TĄ GRĘ 1 RAZ
0
Sign In to comment.
Komentarz
No admin nie zawsze
Ale Magor tak
Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
2. To zależy jak chcesz grać: ofensywnie, defensywnie czy ''pseudoofensywnie'' (to znaczy, że gostek magazynuje offa nie wiadomo na co).
3. Najlepiej wszystko co możesz
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
2. polecam trzymanie offa na najblizszym posterunku a na zamku glownym deffa. reszta - wedle uznania
3. atakowanie eventowych przeciwników jest jak najbardziej opłacalne [sporo surowców, nagrody i monety]. Jednak trudno jest pozyskiwać rude czy surowce krainowe nie atakując baronów
4. zacznij od zapewnienia twojemu wojsku odpowiedniej ilości jedzenia [gospodarstwa, piekarnia] im więcej wojska utrzymasz, tym więcej surowców bedziesz łupił, a co za tym idzie, bedziesz mógł się dalej rozwijać. Lecz jest to dobre rozwiązanie dla osób, które aktywnie grają. Jeśli planujesz zaglądanie do gry rzadziej, skup się na rozbudowie budynków surowcowych.