widzę, że popieracie i odświeżacie temat, ale chciałabym Was prosić o uzasadnienie propozycji. Dlaczego zmiana jest dla Was ważna, czemu miałaby służyć. Prośba o konkrety
Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku!
Asiu to juz ci tłumaczę. Każdy śrenio rozgarnięty sojusz prowadzi tzw. Tabelki, gdzie wpisuje się ilość łupów tygodniowo, ilość chwały z danej edycji obcych, ilość punktów rycerskości na berimondzie w danej edycji, ilość punktów ładunku na archipelagu w danej edycji. Jak te dane są ogólnie dostępne dla wszystkich poza archipelagiem dane dostepne tylko w sojuszu chociaz też nie do końca, bo można wejść na zamek danego gracza i policzyć statki.
To dlaczego rankingi z Nomadów i Samurajów sa niedostępne.
Dane te potrzebne są do tego czy ktoś sie obija czy nie w danym sojuszu
Dane takie powinny być dostepne dla wszystkich nie tytlko wewnatrz sojuszu te z archipelagu też.
Dlaczego w lepszych sojuszach, które biją się o top 20, top 5, top 1 każdy ma dostać nagrodę z tego tytułu czy się obija czy aktywnie gra w danym ewencie. Wtedy można wziąść graczy ze szkółek, którzy aktywnie grają, a nieaktywnych na czas eventu przenieść do szkółki.
Odpowiedź otrzymacie za jakiś czas za moim pośrednictwem od Zespołu gry. Zobaczymy, co powiedzą na najbliższym spotkaniu. Zanotowałam sugestię do poruszenia na naszym zebraniu.
Wiesz ja grałem w sojuszach głównych i akademiach i wszędzie były tabelki. Co zobaczysz po zamku prawuie nic i w tabelce masz porównanie z poprzednimi edycjami danego rankingu.
Wiesz ja grałem w sojuszach głównych i akademiach i wszędzie były tabelki. Co zobaczysz po zamku prawuie nic i w tabelce masz porównanie z poprzednimi edycjami danego rankingu. Po drugie co według ciebie oznacza lepszy sojusz?
...sam wiesz pierwsza 10a i wszystkie nagrody zbiera i tyle.. obecnie zimowy daje weryfikacje graczy kto zbroi nie zrobi to już wiadomo... i widać ranking graczy częściowo ps na tym koncie nie robię bo na dwa zamki nie da rady
Wiesz ja grałem w sojuszach głównych i akademiach i wszędzie były tabelki. Co zobaczysz po zamku prawuie nic i w tabelce masz porównanie z poprzednimi edycjami danego rankingu. Po drugie co według ciebie oznacza lepszy sojusz?
...sam wiesz pierwsza 10a i wszystkie nagrody zbiera i tyle.. obecnie zimowy daje weryfikacje graczy kto zbroi nie zrobi to już wiadomo... i widać ranking graczy częściowo ps na tym koncie nie robię bo na dwa zamki nie da rady
Nie wiem w jakim ty sojuszu grasz nie chodzi mi o nazwę, bo u nas większość jest aktywnych graczy i rankingi sa potrzebne. Ja aktywnie we wszystkich uczestniczę oprócz archipelagu czyli nomadzi, berimond, samurajowie, obcy, ciernie, wybrzeże mieczwe, podziemia Tam tylko akwe zbieram ale nie buduję ststków, bo to nie ma sensu, bo już tych ubranek mam tyle, że w magazynie mi zalegają i je sprzedaję i mam już 4 dekoracje z archipelagu.
Po drugie czekam, aż support zbanuje ci to drugie konto, bo to jest zabronione.
Nie sądzę aby wprowadzili widoczny ranking ilości zdobytych tabliczek. GGS straciłby na tym sporo pieniędzy. Nie będę rozpisywał się na czym polega dokładnie technika manipulacji "pościgu za zającem"
Świat jest teatrem, w którym nie grają zazwyczaj jednej sztuki naraz. Tutaj człowiek przychodzi, by obejrzeć groteskę lub komedię, by pośmiać się i odpocząć, a oto nagle komedia zamienia się w tragedię lub też komedia i tragedia toczą się jednocześnie, czasem nawet z tymi samymi bohaterami występującymi na scenie.
Nie sądzę aby wprowadzili widoczny ranking ilości zdobytych tabliczek. GGS straciłby na tym sporo pieniędzy. Nie będę rozpisywał się na czym polega dokładnie technika manipulacji "pościgu za zającem"
Wg mnie to mogą być widoczne dla wszystkich. Nie bardzo rozumiem argumentu z "obrażaniem rubinowców", na obcych cały ranking jest widoczny nie nie słyszałem, aby tego typu problem występował. A jak widać, ile punktów więcej ma ten przed tobą (albo ile ten za tobą), to mnie to motywuje czasem do ścigania się (jak nie mam akurat lenia ;-).
''Obrażanie rubinowców''... To próba jakiejś dyskryminacji ? Równie dobrze na topowych miejscach mogą się znajdować gracze nie kupujący rubinów ...
Nick: mati007
Sojusz: SayaN Nick: PowrótSmoka (Azja) Sojusz: Titans (Azja) To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film). Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka). Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)! Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka). Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley). Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka). Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu .
GGS by nic nie straciło tylko o takich leniach dowiedziałaby sie cała mapa nie mówiąc juz o sojuszu.
Komentarz
To dlaczego rankingi z Nomadów i Samurajów sa niedostępne.
Dane te potrzebne są do tego czy ktoś sie obija czy nie w danym sojuszu
Dane takie powinny być dostepne dla wszystkich nie tytlko wewnatrz sojuszu te z archipelagu też.
Dlaczego w lepszych sojuszach, które biją się o top 20, top 5, top 1 każdy ma dostać nagrodę z tego tytułu czy się obija czy aktywnie gra w danym ewencie. Wtedy można wziąść graczy ze szkółek, którzy aktywnie grają, a nieaktywnych na czas eventu przenieść do szkółki.
Odpowiedź otrzymacie za jakiś czas za moim pośrednictwem od Zespołu gry. Zobaczymy, co powiedzą na najbliższym spotkaniu. Zanotowałam sugestię do poruszenia na naszym zebraniu.
Pozdrawiam
Po drugie co według ciebie oznacza lepszy sojusz?
obecnie zimowy daje weryfikacje graczy kto zbroi nie zrobi to już wiadomo... i widać ranking graczy częściowo
ps
na tym koncie nie robię bo na dwa zamki nie da rady
pomysł z rankingiem podoba mi się, czasem warto wiedzieć kto nic nie robi albo mało jest aktywny
Po drugie czekam, aż support zbanuje ci to drugie konto, bo to jest zabronione.
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
Jestem za ale jest jeden problem. Gdyby sojusz miał wymagania zdobycia co najmniej 1000 chana i by było wywal to akurat jest ten problem
Zawsze przestrzegaj zasad forum
Zawsze słuchaj Asi ona zawsze ma racje
Przestrzegaj zasad albo on cię dopadnie!
Zawsze przestrzegaj zasad forum
Zawsze słuchaj Asi ona zawsze ma racje
Przestrzegaj zasad albo on cię dopadnie!