proszę o natychmiastowa pomoc w wysyłaniu surowców z postów do zamku głównego , a oprócz tego jak zwiększyłem pojemność wózków to rubiny zabrało a nie zwiększyło pojemności wózków
witam To ze nie moge przesyłać żarcia miedzy zamkami i z krain też to jest nic u mnie zdezerterowało wojsko mimo ze było jedzenie w magazynie i to dwukrotnie, a brak przesyłu dobije reszte, jestem juz w plecy ponad 8000 woja (demony, cesarscy i GK)
Trzeba szukac innej zabawy ta kosztuje za duzo nerwów
Typowo jak po każdej (ostatnio) aktualizacji jest za dużo zgłoszeń od każdej osoby, która zdesperowana pisze do supportu, a potem ten nie daje rady przyjmować zgłoszeń... Co transportowania z postów, to u mnie pomaga to jak wybiram post (po prawej na dole, tam też są wszystkie zamki) i wysyłam paru innych graczy też o tym pisało, także myślę że to powinno pomóc.
Komentarz
To ze nie moge przesyłać żarcia miedzy zamkami i z krain też to jest nic u mnie zdezerterowało wojsko mimo ze było jedzenie w magazynie i to dwukrotnie, a brak przesyłu dobije reszte, jestem juz w plecy ponad 8000 woja (demony, cesarscy i GK)
Trzeba szukac innej zabawy ta kosztuje za duzo nerwów