Krzysiek1237 CZY NIE WIDZISZ CZEGO DOTYCZY WĄTĘK? Jesteś ślepy czy co ? CZY TWOJE IQ JEST NIŻSZE OD IQ NALEŚNIKA?
A ja myślę, że takie wypowiedzi na forum są delikatnie mówiąc, nie na miejscu. Przydzielam na początek punkty karne, co widać w każdym avatarze ukaranego na forum, zgodnie jego regulaminem.
Krzysiek1237 CZY NIE WIDZISZ CZEGO DOTYCZY WĄTĘK? Jesteś ślepy czy co ? CZY TWOJE IQ JEST NIŻSZE OD IQ NALEŚNIKA?
A ja myślę, że takie wypowiedzi na forum są delikatnie mówiąc, nie na miejscu. Przydzielam na początek punkty karne, co widać w każdym avatarze ukaranego na forum, zgodnie jego regulaminem.
Pozdrawiam, Jan
A JA NA TE forum wiecej nie wejdę bo moderatorzy są PRZEWRAŻLIWIENI delikatnie mówiąc nawet go nie zwyzyłwłem nie przeklnąlem a już punkty IDIOTYZM! **** Moderatorzy
Pozdrawiam, Jan
A JA NA TE forum wiecej nie wejdę bo moderatorzy są PRZEWRAŻLIWIENI delikatnie mówiąc nawet go nie zwyzyłwłem nie przeklnąlem a już punkty IDIOTYZM! ****** Moderatorzy
Teraz to ty obrażasz moderatorów i tego gracza też, prawdopodobnie jest nowy na tym forum nie wiedział jak się tworzy pytanie i napisał tutaj, wyczuwam bana, także nie będziesz musiał tu zaglądać.
Na forum obowiązują wszystkich jednakowe zasady, było ostrzeżenie dla gracza kolo10. Teraz jest ban skoro nie potrafi uszanować innych . Nikt bezkarnie nie będzie obrażał drugiej osoby. Nie ma znaczenia czy jest to gracz czy moderator.
Na forum obowiązują wszystkich jednakowe zasady, było ostrzeżenie dla gracza kolo10. Teraz jest ban skoro nie potrafi uszanować innych . Nikt bezkarnie nie będzie obrażał drugiej osoby. Nie ma znaczenia czy jest to gracz czy moderator.
Komentarz
Pozdrawiam, Jan
nawet go nie zwyzyłwłem nie przeklnąlem a już punkty IDIOTYZM!
**** Moderatorzy
EDIT//: edycja cytatu
Pozdrawiam, Czubajka