Cena Osłon / Kupno Hurtowe Osłon

Proponuje aby zmniejszyć cenę osłon z810 monet na 200monet/150monet
bo przy ciagłych eventach gdzie osłny są niezbędne warsztaty nie nadażają z produkcją
a cena u zbrojmistrza jest za wysoka
oraz wprowadzic pakiety jak kupujesz więcej to płacisz mniej np.
Za 200 osłon 20k monet ( 100 m./szt.)
za 500 osłon 45k monet (90m./szt.)
za 1000 osłon 75k monet (75m./szt.)
za 5000 osłon 250 k monet (50 m/szt.)
bo przy ciagłych eventach gdzie osłny są niezbędne warsztaty nie nadażają z produkcją

a cena u zbrojmistrza jest za wysoka
oraz wprowadzic pakiety jak kupujesz więcej to płacisz mniej np.
Za 200 osłon 20k monet ( 100 m./szt.)
za 500 osłon 45k monet (90m./szt.)
za 1000 osłon 75k monet (75m./szt.)
za 5000 osłon 250 k monet (50 m/szt.)
Post edited by kolo10 (PL1) on
1
Sign In to comment.
Komentarz
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
Proszę CM Asie o przekazanie pomysłu dalej
EDIT dopisałem oferty i cena za sztukę
ja zwiększyłbym także liczbe mnet wypadajoncych z wież dla wszystkich graczy lub za wykonanie badania które zwiększało by możliwom ich liczbe do zdobycia o x %
takie rozwionzanie także przyczyniło by się do możliwości kupna większej liczby narzędzi
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
No admin nie zawsze
Ale Magor tak
Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
Dlatego uważam że moja propozycja jest lepsza choć i twoja by się przydała w grze
Ale pewnie i tak tego nie wprowadzą bo przecież stracą na rublach
A tak wogóle musisz brać udział we wszystkich eventach? Nie stać cię to nie uczestniczysz i tyle.
Pozdrawiam, Jan