Wiadomość o rozpoczęciu wojny pomiedzy sojuszami.

Witam.
Byłbym wdzięczny gdyby w informacji "Członek twojego sojuszu rozpętał wojnę z innym sojuszem" itd. była informacja jaki konkretnie gracz jest za to odpowiedzialny, ponieważ prowadzenie dochodzeń w innych sojuszach jest problematyczne.
Liczę że ta informacja zostanie wprowadzona do gry jako np. miniaktualizacja.
Byłbym wdzięczny gdyby w informacji "Członek twojego sojuszu rozpętał wojnę z innym sojuszem" itd. była informacja jaki konkretnie gracz jest za to odpowiedzialny, ponieważ prowadzenie dochodzeń w innych sojuszach jest problematyczne.
Liczę że ta informacja zostanie wprowadzona do gry jako np. miniaktualizacja.
0
Sign In to comment.
Komentarz
Jeszcze lepiej podać nazwy obu graczy - atakującego i zaatakowanego. A może nawet co zostało zaatakowane (zamek/posterunek/laboratorium/monument/wioska)...
Ta sama informacja powinna być dostępna dla obu sojuszy!
Reszta dobrych pomyslow idzie do kosza, a co bardziej prawdopodobne - w ogole nie sa czytane. Dzial "Sugestie.." jest zrobiony dla picu
Powiem szczerze że ja prowadzę takie dochodzenie i jest męczące bo nawet po zdobytej chwale w informacjach sojuszu i wypowiedzeniu automatycznej wojny nie mogę tego określić
JESTEM ZA!
Żeby łatwiej było wiadomo kogo spalić / wywalic/zemsić ?!
takie dochodzenia pomagają wyjasnić Okoliczności !
JESTEM NA NIE
U Ciebie w sojuszu wszystko jest owiane tajemnica? Jest wojna, to walczycie, nie wazne kto zaczal i dlaczego?
Ponadto proponuje aby w histori sojuszu pojawiła się informacja kto zaprosił nowego gracza do sojuszu
Należy rozróżnić kiedy ktoś chce zwyczajnie wyciągnąć takie dane bo szuka tylko pretekstu do spalenia komuś zamku a rzeczywisty błąd, pomyłka niechcący czy żeby wyczuć z kim ma się do czynienia.
Moim zdaniem dobrze że jest tylko wiadomo że coś miało miejsce i wiadomo z jakiego to sojuszu, a nie konkretnie kto gdyż daje to pole do popisu osobie na stanowisku dyplomaty. Czy nie uważacie że inaczej ta nazwa była by nad wyrost?