Rozróżnianie dowódców, konkursy szlachectwa i nowa oferta Prime Day!

Drodzy Gracze,
nowy miesiąc rozpoczynamy kolejną aktualizacją gry. Zapraszam Was do zapoznania się ze szczegółami zmian. Szczegóły - jak zwykle - w Oficjalnych Ogłoszeniach.
Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam
nowy miesiąc rozpoczynamy kolejną aktualizacją gry. Zapraszam Was do zapoznania się ze szczegółami zmian. Szczegóły - jak zwykle - w Oficjalnych Ogłoszeniach.
Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam
0
Sign In to comment.
Komentarz
Konkursy szlachectwa na krainach, właśnie na to czekałem.
Rozróżnianie też się przyda, skoro mam ich już 15 i trzeba patrzeć na każdego bonusy. ^^
Wideo Poradniki dot. gry GG Empire
Zlecenia na sygnatury/avatara
Zanim zapytasz... UŻYJ Wyszukiwarki! Znajdziesz w niej wszystko!
No admin nie zawsze
Ale Magor tak
Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
Pożyjemy, zobaczymy
cieszę się, że zmiany się Wam podobają. Tym razem Zespół skupił się głównie na propozycjach Graczy i oto efekt. Super.
Pozdrawiam.
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
Poza tym wydaje mi się że lepiej troszkę poczekać i wprowadzić produkt dopracowany i wypracowany niż na szybko z wieloma błędami. W pierwszym przypadku zdobywa uznanie graczy w drugim odbiera to co w grze najlepsze czyli dobrą zabawę
Mnie natomiast w tym wszystkim najbardziej cieszy komunikat pod ogłoszeniem o aktualizacji czyli o terminie wprowadzenia. Dzięki temu można sobie przygotować wojsko przed pomorem głodu i nie stracić najcenniejszych jednostek. Za to wyrazy uznania i podziękowania CM Asia07
Nie tylko propozycje naszych graczy Polskiego forum trafiają do Twórców Gry to raz a dwa, Mati, czasem kilka słów nie tylko krytyki ale i uznania, mile widziane.
Pozdrawiam, Jan
Nie zaliczyło mi dzisiaj pkt chwały z obcych - 62.000 pkt doszły, a nie zaliczyło nawet pierwszego progu...
"Oto zasada prowadzenia wojny: nie polegać na tym, że wróg nie przyjdzie, tylko na gotowości do odparcia go. Nie polegać na tym, że nie napadnie nas tylko na zapewnieniu sobie takiej siły, żebyśmy nie mogli być napadnięci."
"Wielopoziomowa oferta Prime Day
- Ta nowa oferta Prime Day
zawiera różne poziomy nagród. Im więcej rubinów zakupisz podczas trwania
tej oferty, tym więcej poziomów odblokujesz i zyskasz więcej nagród! "
rubiny, rubiny, rubinyCo do rozróżniania dowódcy to naprawdę teraz po piórkach dacie radę rozróżnić ?
EDIT//: proszę niepisać wulgaryzmów na forum, gdyż zgodnie z regulaminem, może sie to skończyć banem
Do nowych konkursów szlachectwa dodałbym podział rankingu legendarnego - bo nowe konkursy nic nie będą wnosiły skoro i tak pierwsze 50 miejsc będzie dla "wybranych"...
- brakuje możliwości usunięcia szpitala
- W aktualizacji nie ma opisu za co będą wyższe ceny
- Brak konkursu szlacheckiego na znajdowanie błędów
smerf maruda
ogólnie spoko aktualizacja
Serwer: Polska 1
Poziom: 59
Sojusz: Wiekszy Obciach
Jak zawsze zadbaliście żeby za więcej kasy dostać znowu mniej.... czyli za 180k rubinów 7h promocji a przed aktualizacją 8h za 85k rubinów... tak, tak, napiszecie więcej wojska ale gdzie assasyny? Przeliczając na koszt rubinów i ilość wojska to tylko iluzja że niby więcej.....
Kolejna odsłona rządzy pieniądza GGS :]
P.S.
Wie ktoś, czy za zakup 180 k rubinów dostaje się od razu wszystkie 3 nagrody, czy tylko tą ostatnią?
(EW Szlachta)
"dostaniesz wiecej za mniej rubinow"
a powinno byc
" dostaniesz mniej za wiecej rubinow"
i dlatego nie kupuje juz od dawna rubinow i ich nie kupie dopoki nie zakoncze gry lub nie oddadza 200% na ruble:D