MOJE WOJSKO!

Wczoraj jak zwykle dostałem w prezencie od gry 75 cesarskich kiedy miałem niedobory jedzenia, teraz jest event z samurajami i cały szpital w nich zapełniony i wszystich cesarskich straciłem a tamci samurajowie szpital zapełnili i a oni są za rubiny!!!!
Naciągacze oddawajcie mi wojsko!
Dodajcie opcje gdzie można wybrać jakie jednostki do szpitala mają pujść za rubiny czy monety taka strzałeczka powinna być i wybirasz sobie np tylko 10 % jednostek za rubiny trafia do szpitala a 90 za monety i teraz jestem wiecie gdzie a tera są samurajowie i wielka wojna kołomnie!
Naciągacze oddawajcie mi wojsko!
Dodajcie opcje gdzie można wybrać jakie jednostki do szpitala mają pujść za rubiny czy monety taka strzałeczka powinna być i wybirasz sobie np tylko 10 % jednostek za rubiny trafia do szpitala a 90 za monety i teraz jestem wiecie gdzie a tera są samurajowie i wielka wojna kołomnie!
0
Sign In to comment.
Komentarz
mi kiedyś zdechło podczas ich jeb**** aktualki i też nie oddali !!!
Ale jednak lepiej się gra przy tej presji 4tys żywności na minusie niż przy pustym magazynie i +;)
Wojsko w szpitalu , którego nie chcemy leczyć zawsze można po bitwie usunąć. Jeśli chodzi o wojsko , które zginęło w czasie aktualizacji , to zawsze zostaje support i spokojne wyjaśnienie sytuacji. Dłuższe przerwy w dostępie do gry związane z aktualizacjami, zawsze są ogłaszane wcześniej, tak by gracze mieli możliwość uzupełnienia jedzenia. Trzeba jednak zaglądać na forum. W sprawie dezercji wojska proszę pisać do supportu , to z pewnością jakiś błąd .
Pozdrawiam, Czubajka
To co dla Czubajki jest z pewnością błędem, dla supportu jest tylko próbą oszukania biednego GGS
Ale napiszę, żeby przynajmniej pracowali.
Miesiąc temu miałem taką sytuację i mogę pani podesłać screeenshota z emailem
Dostałem odpowiedz że dotyka to wszystkich graczy i ze woja nie oddadzą
bo ggs nigdy nic nie oddaje!
Zamieńmy rubi y na monety
to też jest opcja
Można tylko szpital jest pusty wtedy .I kogo mamy w nim leczyć ?
Myślę że szpital ma z założenia przyśpieszać odbudowywanie strat. Tyle że bez opcji wyboru czy rubinowi trafiają do szpitala efekt jest taki że graczom którzy ich nie leczą .nie opłaca się ich w ogóle używać na większą skalę.
Dlatego i w tym temacie
Kotixiu (PL1) powiedział(a): popieram prośbę o
WPROWADZENIE OPCJI WYBORU CZY WOJSKA RUBINOWE MAJĄ TRAFIAĆ DO SZPITALA!
-Proszę zapłacić rubelkami
-Proszę zapłacić za wędrownych rycerzy w szpitalu 120,a żeby mieć miejsce na słabsze wojsko ulepsz szpital!
COTO MA BYĆ JAK ROBICIE TEN SZPITAL TO GO ULEPSZAJCIE A NIE RÓBCIE Z NIEGO MASZYNY DO SCINANIA KASY Z JAKICH TYPÓW CO PŁACĄ ZA RUBLE PO 2 STÓWY ZA RUBLE ŻEBY MIEĆ LEPSZY SZPITAL W RAZIE CZEGO.
CZEKAM NA MOICH WETERANÓW I WARTOWNIKÓW!
Problem leczenia wojska w szpitalu pojawia się dość często. Jest w szpitalu opcja usunięcia wojska , które są leczone za rubiny tylko. Wystarczy pamiętać , by po walce usunąć z niego do kosza jednostki , których nie chcemy leczyć i mamy wolne miejsce. Z założenia szpital ma leczyć jednostki "automatycznie", a w pierwszej kolejności te, które są cenniejsze z perspektywy wartości jednostki. Stąd takie rozwiązanie, którego Zespół na chwilę obecną nie planuje zmieniać
Pozdrawiam, Czubajka
niech jednostki "spejcjalne" też leczą sie za monety!