OSTRZEŻENIE przed graczem bez honoru

Witam, z przykrością to robię, ale sytuacja nie pozostawia mi innego wyjścia.
W dniu wczorajszym z sojuszu Potęga i Honor został usunięty za pomówienia i dywersje trwające od ponad miesiąca gracz WarriorSKORPION. Po usunięciu zaczął szantażować koronę o nowe przyjęcie. Naruszył zaufanie graczy i ukradł konta graczy na urlopach. Zmienił hasła do kont do których miał dostęp. Schronił się w sojuszu Banici.
Powodem dywersji i działań na szkodę sojuszu było najprawdopodobniej to, że w demokratycznych wyborach nie został wybrany nową koroną. Negował wszystkie działania korony, oskarżał o kradzieże z konta, szantażował dowództwo odejściem jeśli nie spełni się jego oczekiwań.
Po wczorajszym jawnym zbojkotowaniu wyjścia na umówiony cel, został zdegradowany, po awanturze usunięty z sojuszu. Skradł 2 konta. Zmienił hasła do 3.
Nadal szantażuje i grozi.
Takim osobom stanowczo mówię NIE.
Ostrzegam wszystkie sojusze przed przyjęciem tej osoby w swoje grono. :mad:
Wiadomość wstawiam, po upłynięciu czasu jaki dałam graczowi na zwrot skradzionych kont
W dniu wczorajszym z sojuszu Potęga i Honor został usunięty za pomówienia i dywersje trwające od ponad miesiąca gracz WarriorSKORPION. Po usunięciu zaczął szantażować koronę o nowe przyjęcie. Naruszył zaufanie graczy i ukradł konta graczy na urlopach. Zmienił hasła do kont do których miał dostęp. Schronił się w sojuszu Banici.
Powodem dywersji i działań na szkodę sojuszu było najprawdopodobniej to, że w demokratycznych wyborach nie został wybrany nową koroną. Negował wszystkie działania korony, oskarżał o kradzieże z konta, szantażował dowództwo odejściem jeśli nie spełni się jego oczekiwań.
Po wczorajszym jawnym zbojkotowaniu wyjścia na umówiony cel, został zdegradowany, po awanturze usunięty z sojuszu. Skradł 2 konta. Zmienił hasła do 3.
Nadal szantażuje i grozi.
Takim osobom stanowczo mówię NIE.
Ostrzegam wszystkie sojusze przed przyjęciem tej osoby w swoje grono. :mad:
Wiadomość wstawiam, po upłynięciu czasu jaki dałam graczowi na zwrot skradzionych kont

Post edited by LadyVIA on
Lady VIA
nie znam się, nie wiem nic, koni się boję :P
nie znam się, nie wiem nic, koni się boję :P
0
Sign In to comment.
Komentarz
Muszisz zglosic nicki z gry do suportu.
jednakze jako ze nie popieram donosicielstwa.. napisz do gracza "cukiernica" aby typa zajechał.. i zajedzie go;)
mam podobny problem z graczem Lisek...
W załączeniu screen jego pogróżek oraz informacji o tym ze korzysta z kilku kont. Oczywiście do Supportu zgłoszenie poszło.
Usunęłam wiadomość prywatną, przypominam , że regulamin forum zabrania na publikacje Waszej prywatnej korespondencji. Skoro zostało wysłane zgłoszenie o pełnieniu wykroczenia przez gracza i dołączona ta wiadomość, proszę cierpliwie poczekać na odpowiedz.
Pozdrawiam, Czubajka
Pozdrawiam,
Lanius
lanius mam problem z tym graczem atakuje inne soje i prowokuje wojny,
poza tym podaje się za Support i wymyśla oszczerstwa....
pozdrawiam
Hahaha, dobre, brawo lisek...:)
i co, teraz z zemsty bedziesz sie logowac na konta innych graczy i puszczac na moje zamki sabotaze i ataki? Gratuluje postawy, godna chwaly i zdobycia nagrod.
Przyjemnej zabawy
Dowartosciuj sie jesli Ci to pomoze, powodzenia w dalszej grze.
na tym polega polityka sojuszu
Pozdrawiam