Zdobywanie akwamarynu.

Co mogę zrobić, aby rabować więcej akwamarynu ? Na obozie z 30 poziomem kradnę tylko 10 akwamarynu, a wszyscy po 50. Od czego to zależy ? Co mogę zrobić, aby mieć więcej ? Co ogranicza zdobywanie akwy ?
1
Najlepsze odpowiedzi
-
mati007 (PL1) Posty: 2,521
Z 30 poziomem, z fortu zdobywasz tylko 10 akwamarynu?
Trochu trudno odpowiedzieć na te pytanie, bo nie jest zbyt dokładne. Cóż... Może to zależy od ilości wojska? Jeśli chce się atakować małe wyspy z kamieniem i forty 50 poziomu, zawsze trzeba mieć około 400 dystansu, a nawet więcej jeśli ktoś wyżej sobie postawi poprzeczkę...
Nick: mati007
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu.
1 -
kolo10 (PL1) Posty: 714
Kacper778 (PL1) powiedział(a):Dokładnie to miałem 132 kuszników, Fort Sztormu 20 poziomu, 44 obrońców, ginie 123 moich i dostaje tylko 10 akwamarynu, nie wiem czy dobrze zrobiłem,że skupiłem się na grabieży "wszystko", ale chyba tak...
Za mało żołnierzy
nie mogli unieść więcej akwy podobnie jest z 80 fortu
Wyślij więcej lub zniwluj straty i przyniosą więcej akwy1 -
MagorPRO (PL1) Posty: 1,398
Ja latam na dziesiątki setką wojów. Straty zero i przynoszą 30-40 akwy.Admin i Magor ma zawsze rację.
No admin nie zawsze
Ale Magor tak
Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest2 -
piotrek75 (PL1) Posty: 422
latasz po fortach wykup rabusia.Bardziej opłacalne są wyspy nawet 6h
radziłbym użyć tarcz lub lepszego dowódcypiotr4440 @ WWW 16 -
[Usunięty użytkownik] Posty: 0
Kacper778 (PL1) powiedział(a):Dokładnie to miałem 132 kuszników, Fort Sztormu 20 poziomu, 44 obrońców, ginie 123 moich i dostaje tylko 10 akwamarynu, nie wiem czy dobrze zrobiłem,że skupiłem się na grabieży "wszystko", ale chyba tak...
9 wracalo, dlatego taki lup2
Sign In to comment.
Odpowiedzi
Trochu trudno odpowiedzieć na te pytanie, bo nie jest zbyt dokładne. Cóż... Może to zależy od ilości wojska? Jeśli chce się atakować małe wyspy z kamieniem i forty 50 poziomu, zawsze trzeba mieć około 400 dystansu, a nawet więcej jeśli ktoś wyżej sobie postawi poprzeczkę...
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
Za mało żołnierzy
nie mogli unieść więcej akwy podobnie jest z 80 fortu
Wyślij więcej lub zniwluj straty i przyniosą więcej akwy
No admin nie zawsze
Ale Magor tak
Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
radziłbym użyć tarcz lub lepszego dowódcy
9 wracalo, dlatego taki lup
to podstawa
PS.
Większy dowódca na siłę = większa ilość jednostek, które przeżyją = większe rozmiary grabieży (nie dotyczy talizmanów, tabliczek, akwy...).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu