Strona na Berimondzie.

Witam. Byłem w sojuszu, który był po stronie czerwonych, a ja zbieram zestaw niebieski. Więc wyszedlem i wszedlem do sojuszu będącego po stronie niebieskich.Wtedy wszedłem na berimond i jestem po stronie czerwonych.
Dlaczego?
Dlaczego?
0
Sign In to comment.
Komentarz
No admin nie zawsze
Ale Magor tak
Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
sytuacja opisana w pierwszym poście tego wątku definitywnie wskazuje na jakiś błąd.
Zasadniczo, jeśli Twój sojusz wybierze niebieską frakcję i do niej przystąpi, wszyscy sojusznicy trafią do niebieskich. (powinni). Jeśli zmienicie sojusz na taki z przeciwnej frakcji mimo wszystko powinniście pozostać w tej frakcji, która była wybrana jako pierwsza w chwili dołączenia do wydarzenia. Każda inna sytuacja byłaby błędem i należy ją zgłosić do Supportu.
Istnieje niewielka szansa, że w chwili wybierania frakcji przez przywódcę sojuszu ktoś zmienia sojusz na przeciwny wybór, podobny błąd mógłby zaistnieć, ale szanse, że zgracie się tak dokładnie w czasie, by takie okoliczności wystąpiły są niewielkie przy normalnym trybie gry.
najlepiej sprawdzić w samym obozie , jaki kolor sie widzi w obozie z nagrodami , po takiej stronie sie będzie jak sie wejdzie na berimond i nic niestety nie da zmiana sojuszu po tym momencie - ćwiczyłem:)
Pozdrawiam
Z doświadczenia widzę, że frakcje wybiera pierwszy gracz wchodzący na Berimond.
Bo jak wyjaśnić przyznanie danej frakcji sojuszowi, którego korona nie bierze udziału w evencie?
Pozdrawiam