Hm... Prosze szybko odpowiedzieć SPARAWA Z WIOSKAMI

Jak szybko przejąć wioskę gdyż żadnej niema wolnej a jak chcesz przejąć to gracze sie czepiają?
Siema jestem Filip, bardzo lubię grać w tę grę. Należe do sojuszu "bratnie dusze" i mam 53 poziom, moje konto nie jest z byt potężne, ale się staram. No i tyle 

0
Najlepsze odpowiedzi
-
mati007 (PL1) Posty: 2,521
Jedynie co można zrobić (na serwerze PL1) to przejąć ją kiedy jest wolna. Można ją znaleźć albo na krańcach mapy (a dokładniej ''granicę zamieszkania'' graczy na krainach) lub w głębi mapy (porzucone wioski).Nick: mati007
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu.
5 -
Jan M Posty: 2,620
Witam,
Na pierwszy "rzut oka" sprawa wydaje się dość prostaBowiem jesteś na grze strategiczno wojennej, gdzie nie tylko buduje się zamki, obmyślasz strategie działania. Wioski podbijasz od innych graczy, czy też podbijasz te które pojawiają się na skraju map światów. Później je bronisz lub nie. Bo i Tobie można te wioski "odebrać". Taka gra
Na Twoim miejscu jeszcze, taki zamiar konsultuje z koroną sojuszu, bo być może jesteście w pakcie militarnym z sojuszem, w którym są wioski które chcesz podbić. Koalicje (tu wychodzę na przeciw ewentualnemu Twojemu kolejnemu pytaniu) są pomysłem samych graczy i z tego co czytamy, niestety komplikują życie innym ale nie przykładałbym do tego większej wagi. Zasady gry ustalił jej Twórca i są pakty miedzy sojuszami o koalicjach mowy nie ma. Jeśli natomiast znajdujesz się w sojuszu, który akceptuje układ "koalicji" a chcesz walczyć i bawić się dalej, zapewniam, że są sojusze w tej grze gdzie możesz przejść, które walczą, nie oglądając się na innych
Pozdrawiam, Jan5
Sign In to comment.
Odpowiedzi
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
Na pierwszy "rzut oka" sprawa wydaje się dość prosta
Pozdrawiam, Jan