Ogolnie buziak Axel, nie cyraj, nikt nie przyjdzie, juz malo komu sie chce w ogole na ta gre wchodzic a wstac po nocy cos obronic?? Zwariowales?
Lagi i bugi sie mnoza na wyscigi. Wczoraj wbilem bezdusznego a dzisiaj w nocy zamiast odliczyc mi 8% odliczylo 18%. I ktos sie tym przejmuje? Jak ja sam mam to gdzies? Kiedys bym zawalil Wiktora w supie pietnastoma elaboratami. Teraz? Ide sobie pojezdzic rowerem. A jak bedzie padac to popatrze na jakis film.
w sensie jakie? co powinny przedstawiac.. powiem Ci ze naprawdę sporo mam:)
moze ten jak poszedłes z pojara gebe koscie ratowac bo sniłem mu sie po nocach jak markowipe handel na czarnym rynku pamientam tylko ze 8mego dnia pojara wpadła i spaliła mi zamek , lapka a jak w gooogle wpisales kosa i wszedłes w obrazy to zamiast noweko modelu stila był moj spalony zamek heheh
Ogolnie buziak Axel, nie cyraj, nikt nie przyjdzie, juz malo komu sie chce w ogole na ta gre wchodzic a wstac po nocy cos obronic?? Zwariowales?
Lagi i bugi sie mnoza na wyscigi. Wczoraj wbilem bezdusznego a dzisiaj w nocy zamiast odliczyc mi 8% odliczylo 18%. I ktos sie tym przejmuje? Jak ja sam mam to gdzies? Kiedys bym zawalil Wiktora w supie pietnastoma elaboratami. Teraz? Ide sobie pojezdzic rowerem. A jak bedzie padac to popatrze na jakis film.
Juz nie masz z kogo wrzucac skrinów ino z jakis dziadów?
Moze i najlepszy nie jestes ale uważam mimo wszytsko ze stać Cię na więcej:* buziaki
moze ten jak poszedłes z pojara gebe koscie ratowac bo sniłem mu sie po nocach jak markowipe handel na czarnym rynku pamientam tylko ze 8mego dnia pojara wpadła i spaliła mi zamek , lapka a jak w gooogle wpisales kosa i wszedłes w obrazy to zamiast noweko modelu stila był moj spalony zamek heheh
no cóz .. a jak napisze na swoja obronę.. ze napisali mi "ze to zły człowiek" to mi wybaczysz?
skąd miałem wiedziec ze całkiem ..normalny koles z Ciebie:)
natomiast prawda jest taka... było zebranie.. i tam blebleble jak zwykle.. mnie empirowego sierznata jakże skromnego Elo zaprosilo na to zebranie.
I tam jęki ze niejaki "kosa" sie opiera i stawia opor.. i nie dadza rady.
Znasz mnie ,,i Wiesz.. jak reaguje jak uslyszę ze sie czegos nie da..
Lechu 10% nie 8 % powinno:))) ale i tak 10% to nie 18% ) Bdw co tam słychać ciekawego???
ano wiodlem sobie spokojne zycie emigranta czyli dojazd do pracy-praca-powrot-sen-dojazd do pracy..... i jakos bylo mi pusto. Mysle sobie-Lechu, dawno nie rozmawiales z kims kto ci lze w zywe oczy, dawno nie toczyles na forum bojow z ludzmi ktorym jak sie pluje w twarz to grzywke przylizuja. Dawno nie udowadniales nikomu lopatologicznie ze po raz tysieczny miales racje. No i mowie sobie zobacze co tm na grze sie dzieje. Zagladam-marazm. Barony/nomadzi/obcy. wymarla mapa. Apokalipsa
To mowie sobie-cos dla mnie. Dawno golebia nie mialem No i wrocilem.
Tomasz, a co tam u Was? wracaja chlopaki i dziewczyny? Musimy usiasc i ugadac jaki tam sparring maly zeby moi zobaczyli co to porzadne ataki
Ze mną chcesz polemizować?. Zdmuchnę Cie w trzecim zdaniu:)
Jestem tak pewny siebie .. ze Ty w drugim zdaniu sam zaczniesz w to wierzyc:)
aa co do ... to... "do kazdego trzeba odpowiednio podejść" i to w sumie tyle:)
prosze prosze. troche mnie nie bylo i wrocila ci wiara w siebie
nie raz probowales mnie zdmuchac czy tam zdmuchiwac i zawsze wychodzilo ze mozesz mi nadmuchac
na mapie to na mapie. ale tutaj to poleglem moze z dwa razy. walczac z glupota i tepota. z tym ze po pewnym czasie i tak zawsze wychodzilo na moje. ogladalem ostatnio swoje archiwum, tak mam ze sobie czytam co tu smarujecie i smieje sie sam do siebie weryfikujac to z tym co bylo napisane wczesniej.
ano wiodlem sobie spokojne zycie emigranta czyli dojazd do pracy-praca-powrot-sen-dojazd do pracy..... i jakos bylo mi pusto. Mysle sobie-Lechu, dawno nie rozmawiales z kims kto ci lze w zywe oczy, dawno nie toczyles na forum bojow z ludzmi ktorym jak sie pluje w twarz to grzywke przylizuja. Dawno nie udowadniales nikomu lopatologicznie ze po raz tysieczny miales racje. No i mowie sobie zobacze co tm na grze sie dzieje. Zagladam-marazm. Barony/nomadzi/obcy. wymarla mapa. Apokalipsa
To mowie sobie-cos dla mnie. Dawno golebia nie mialem No i wrocilem.
Tomasz, a co tam u Was? wracaja chlopaki i dziewczyny? Musimy usiasc i ugadac jaki tam sparring maly zeby moi zobaczyli co to porzadne ataki
Lechu ja mam z 10 osób to myślę że Ci twoi dali by radę ja to bardziej ambitny i czekam na jakieś ruchy na mapie bo kto jak kto, ale ja z BękartamiBD walczyłem od zawsze i nigdy nie pomyślał bym że będę tęsknił za tamtymi wojnami, nieprzespanymi nocami. Myślałem że nic gorszego być nie może a jednak może... Ale plus powrotu po przerwie jest niewątpliwie jeden mam wyje...ne spalą w 20/1 to spalą:)
Lechu ja mam z 10 osób to myślę że Ci twoi dali by radę ja to bardziej ambitny i czekam na jakieś ruchy na mapie bo kto jak kto, ale ja z BękartamiBD walczyłem od zawsze i nigdy nie pomyślał bym że będę tęsknił za tamtymi wojnami, nieprzespanymi nocami. Myślałem że nic gorszego być nie może a jednak może... Ale plus powrotu po przerwie jest niewątpliwie jeden mam wyje...ne spalą w 20/1 to spalą:)
Wiesz co , Krolowa zbanowana ,ale na czat zapodala cos
Trzymaj sie bo jestes jednym z niewielu uczciwych . w razie co pisz , wiesz gdzie.Kiedys grales , byles uczciwy , potem miales dosc , zrozumiale ,ale wrociles , ogarnij temat
Wreszcie przyznales , moze byc cos gorsze od NoE;Bekarciakow ,
no i to wlasnie sie zmienilo. moim zdaniem na lepsze. mam kasztelanow na pozary, po wyplacie postawie remizy i mozna mi nakukac. u mnie trzon juz jest, musze uzupelnic, zrobic jakas jedna konkretna aca, stuknac tego i owego i skonczyc gre. Bo co jak co ale wstawac to ja nigdy nie lubilem
a co do ruchow. przeciez juz sie dzieja, nie dostales zadnej propozycji? Gumis, nie swiruj az tak nisko cie nie cenia
zwykła wieza:)...
jeszcze wczoraj nalezała do snikersów(sleepwolkers)
dzis jest w rebeli stracili ja w walce "1:1" z ee
wiec jest pytanie jak to jest ee ze preferujecie walke "1:1"?
a jak przychodzi do tejze konfrontacji to wspomagacie sie innymi sojuszami bo jest problem ze zwykła ak...
a to dopiero 3-4 dzien wojny:)
chyba zpapomnieli ze to gra i zabawa...albo nie umieja sie bawic;/
dziwie sie ze na to przyzwalaja
moze ja oddali a tam dobrze zrobili wlasnie ze ja oddali po co im a tak patrze oni maja tylko 2 wieze
do was ponoc tez ktos wskakiwal i pewnie to przypadek
Komentarz
jak to dobrze ze masz mnie. Bo Ty masz screeny a ja mam Wlasciwe Screeny. Axel doskonale wie jak to jest jak jakis leszcz kopnie cie w d..
hehehehe
http://scr.hu/1oso/yut82
wydawnictwo ARMA
moze ten jak poszedłes z pojara gebe koscie ratowac bo sniłem mu sie po nocach jak markowipe handel na czarnym rynku
wiem:) ale Asia007 sobie nie zyczy ogladać ani czytac.. bo nie lubi polopiryny:)
Juz nie masz z kogo wrzucac skrinów ino z jakis dziadów?
Moze i najlepszy nie jestes ale uważam mimo wszytsko ze stać Cię na więcej:* buziaki
no cóz .. a jak napisze na swoja obronę.. ze napisali mi "ze to zły człowiek" to mi wybaczysz?
skąd miałem wiedziec ze całkiem ..normalny koles z Ciebie:)
natomiast prawda jest taka... było zebranie.. i tam blebleble jak zwykle.. mnie empirowego sierznata jakże skromnego Elo zaprosilo na to zebranie.
I tam jęki ze niejaki "kosa" sie opiera i stawia opor.. i nie dadza rady.
Znasz mnie ,,i Wiesz.. jak reaguje jak uslyszę ze sie czegos nie da..
Polemizowalbym. Dalej ma oltarzyk z moim zdjeciem
wydawnictwo ARMA
Ze mną chcesz polemizować?. Zdmuchnę Cie w trzecim zdaniu:)
Jestem tak pewny siebie .. ze Ty w drugim zdaniu sam zaczniesz w to wierzyc:)
aa co do ... to... "do kazdego trzeba odpowiednio podejść" i to w sumie tyle:)
ano wiodlem sobie spokojne zycie emigranta
To mowie sobie-cos dla mnie. Dawno golebia nie mialem
wydawnictwo ARMA
prosze prosze. troche mnie nie bylo i wrocila ci wiara w siebie
nie raz probowales mnie zdmuchac czy tam zdmuchiwac i zawsze wychodzilo ze mozesz mi nadmuchac
na mapie to na mapie. ale tutaj to poleglem moze z dwa razy. walczac z glupota i tepota. z tym ze po pewnym czasie i tak zawsze wychodzilo na moje. ogladalem ostatnio swoje archiwum, tak mam ze sobie czytam co tu smarujecie i smieje sie sam do siebie weryfikujac to z tym co bylo napisane wczesniej.
wydawnictwo ARMA
a Wy teraz co robicie czy to nie spam?
załózcie sobie swoj watek "zuku przyjaciel lechistana"i tam sobie gadajcie o starych traktorach...
taki zły to tylko snickers
Wreszcie przyznales , moze byc cos gorsze od NoE;Bekarciakow ,
Gumis , szacun za ten post .
no i to wlasnie sie zmienilo. moim zdaniem na lepsze. mam kasztelanow na pozary, po wyplacie postawie remizy i mozna mi nakukac. u mnie trzon juz jest, musze uzupelnic, zrobic jakas jedna konkretna aca, stuknac tego i owego i skonczyc gre. Bo co jak co ale wstawac to ja nigdy nie lubilem
a co do ruchow. przeciez juz sie dzieja, nie dostales zadnej propozycji? Gumis, nie swiruj az tak nisko cie nie cenia
wydawnictwo ARMA
zwykła wieza:)...
jeszcze wczoraj nalezała do snikersów(sleepwolkers)
dzis jest w rebeli stracili ja w walce "1:1" z ee
wiec jest pytanie jak to jest ee ze preferujecie walke "1:1"?
a jak przychodzi do tejze konfrontacji to wspomagacie sie innymi sojuszami bo jest problem ze zwykła ak...
a to dopiero 3-4 dzien wojny:)
chyba zpapomnieli ze to gra i zabawa...albo nie umieja sie bawic;/
dziwie sie ze na to przyzwalaja
i chciałbym wysłuchac zdania kogoś z ee jak to widzi ta walke "1:1"...
do was ponoc tez ktos wskakiwal i pewnie to przypadek