wlasnie to zrobilem zglosilem tam jest okienko zeby dac screama a z kad mam im wziasc jak kupuje rubiny to nie robie screamu ze je kupuje w premi to jakies barany
Czcze gadanie, na pierwszą setkę wystarczyło jakieś 10k zabawek, co oznacza, że trzeba wydać 2,2kk monet u zbroja. Ot cała filozofia turnieju z zabawkami.
AE nie jest w stanie wyprodukować takiej ilości zabawek. Pewnych rzeczy bot nie przeskoczy.
Czcze gadanie, na pierwszą setkę wystarczyło jakieś 10k zabawek, co oznacza, że trzeba wydać 2,2kk monet u zbroja. Ot cała filozofia turnieju z zabawkami.
AE nie jest w stanie wyprodukować takiej ilości zabawek. Pewnych rzeczy bot nie przeskoczy.
Przypominam, że korzystanie z AE jest sprzeczne z zasadami gry, jak ktoś ma wątpliwości, odsyłam do Regulaminu Empire. Nie są to puste słowa - zacznę się starać o blokady w Supporcie dla Was, jeśli NATYCHMIAST nie przestaniecie łamać regulaminu i dodatkowo obnosić się z tym na forum.
Komentarz
Polskim
byłoby 6 gdyby ranking był widoczny
gdybym mógł jeszcze głosować dałbym 3
zaginelo mi 250 losow w kolo fortuny myslalem ze przechodza dalej ale widze ze po aktoalce zabrali
PS.
Życzę powodzenia w odzyskaniu losów;).
Niekoniecznie, np ja ostatnio trzymałem prezenty i dopiero gdy był event wymieniem się nimi, dzięki czemu wpadło trochę narzędzi bez produkcji
Niewątpliwie masz rację. Ale i tak tych narzędzi nie było chyba dość, aby móc konkurować z rubinowcami i graczami grającymi nie fair.
Przypominam, że korzystanie z AE jest sprzeczne z zasadami gry, jak ktoś ma wątpliwości, odsyłam do Regulaminu Empire. Nie są to puste słowa - zacznę się starać o blokady w Supporcie dla Was, jeśli NATYCHMIAST nie przestaniecie łamać regulaminu i dodatkowo obnosić się z tym na forum.
Dyskusja zakończona.