nagrody z konkursów

mam taki pomysł, aby w konkursach dodać możliwość wyboru nagrody graczowi (niech będą do wyboru np. jedna z dwóch czy trzech dostępnych nagród)
myślę, że nie tylko mnie denerwują np. nagrody, których nie chcę, albo nie są mi do niczego przydatne (najlepszym przykładem jest np. nagroda w postaci dekoracji - ogród) mam ich już pełno w magazynie we wszystkich postach oraz krainach
po co mi kolejny ogród, który od razu ląduje w magazynie obiektów dekoracyjnych
miałbym do wyboru choćby: ogród lub 1k złota czy też nawet tylko 10 rubinów i wybieram to co mi pasuje,
ogród dla mnie obecnie nie jest żadną motywacją, (kiedyś było inaczej hehehe)
myślę, że nie tylko mnie denerwują np. nagrody, których nie chcę, albo nie są mi do niczego przydatne (najlepszym przykładem jest np. nagroda w postaci dekoracji - ogród) mam ich już pełno w magazynie we wszystkich postach oraz krainach
po co mi kolejny ogród, który od razu ląduje w magazynie obiektów dekoracyjnych
miałbym do wyboru choćby: ogród lub 1k złota czy też nawet tylko 10 rubinów i wybieram to co mi pasuje,
ogród dla mnie obecnie nie jest żadną motywacją, (kiedyś było inaczej hehehe)
Post edited by irob1 (PL1) on
irob1 @ pl 1
0
Sign In to comment.
Komentarz
Dla mnie ogród to skarb, ale zgadzam się, powinna być np. 3 nagrody do wyboru
No admin nie zawsze
Ale Magor tak
Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
Albo najlepiej żeby były stare porządne nagrody....
dla mnie kiedyś ogród też był skarbem, ale teraz gdy mam po 30 ogrodów na każdym zamku, każdym post to żadna nagroda, chyba żeby ją zburzyć i dostać 3 i 4k surki
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Serwer: Polska 1
Poziom: 59
Sojusz: Wiekszy Obciach
Ja mam to samo