Strona główna Polish Wasze pytania do gry

Ciernista, podziemia, mieczowe

29

Komentarz

  • MagorPRO (PL1)MagorPRO (PL1) Posty: 1,398
    edytowano 31.07.2015
    zysiu2000 napisał użytkownik: »
    Od tego są worki na łupy i wózki.




    Ale te trzeba przesyłać.
    Admin i Magor ma zawsze rację.


    No admin nie zawsze 

    Ale Magor tak


    Pomóż nam wysadzić forum !!! :
    https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
  • zysiu2000 (PL1)zysiu2000 (PL1) PL1 Posty: 5,233
    edytowano 31.07.2015
    MagorPRO napisał użytkownik: »
    Ale te trzeba przesyłać.

    Od tego jest opcja przesyłu.:)

    Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT

    Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...

  • Robertolog (PL1)Robertolog (PL1) Posty: 89
    edytowano 31.07.2015
    Po co komu worki? Każde leże z zasobami ma ograniczoną ilość łupów. Kwestia wysłania troszkę większej ilości woja.
    Robertolog @ WWW 1
  • MagorPRO (PL1)MagorPRO (PL1) Posty: 1,398
    edytowano 02.08.2015
    zysiu2000 napisał użytkownik: »
    Od tego jest opcja przesyłu.:)

    Ale to jest drogie.
    Admin i Magor ma zawsze rację.


    No admin nie zawsze 

    Ale Magor tak


    Pomóż nam wysadzić forum !!! :
    https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
  • Szymon200112 (PL1)Szymon200112 (PL1) PL1 Posty: 1,439
    edytowano 02.08.2015
    Piotrek9332 napisał użytkownik: »
    Tak, choć wystarczy 200-220 wojska 35% wręcz i reszta dystans, a morale to min. 150 musi być.

    0% wręcz. On jest ZUPEŁNIE zbędny. Sam dystans wystarczy.
    No niestety...
  • zysiu2000 (PL1)zysiu2000 (PL1) PL1 Posty: 5,233
    edytowano 02.08.2015
    Szymon200112 napisał użytkownik: »
    0% wręcz. On jest ZUPEŁNIE zbędny. Sam dystans wystarczy.

    Zgadzam się z Szymkiem. Jeśli ma się maszynki to można latać samym dystansem bez kombinowania.

    Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT

    Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...

  • MagorPRO (PL1)MagorPRO (PL1) Posty: 1,398
    edytowano 03.08.2015
    zysiu2000 napisał użytkownik: »
    Zgadzam się z Szymkiem. Jeśli ma się maszynki to można latać samym dystansem bez kombinowania.
    Szymon200112 napisał użytkownik: »
    0% wręcz. On jest ZUPEŁNIE zbędny. Sam dystans wystarczy.


    A ja mam teraz wieżę, na którą trzeba mnóstwo wojaków do walki wręcz.


    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0d8fcb8b66e6e01b.html
    Admin i Magor ma zawsze rację.


    No admin nie zawsze 

    Ale Magor tak


    Pomóż nam wysadzić forum !!! :
    https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
  • kolo10 (PL1)kolo10 (PL1) Posty: 714
    edytowano 03.08.2015
    zysiu2000 napisał użytkownik: »
    Zgadzam się z Szymkiem. Jeśli ma się maszynki to można latać samym dystansem bez kombinowania.
    Szymon200112 napisał użytkownik: »
    0% wręcz. On jest ZUPEŁNIE zbędny. Sam dystans wystarczy.
    A jak na wieży jest prawie sam dystans ?
    To logiczniej lecieć wręcz niż dystans
  • Szymon200112 (PL1)Szymon200112 (PL1) PL1 Posty: 1,439
    edytowano 03.08.2015
    Okej okej. Wręcz jest potrzebny tylko do 3 poziomu wieży. Potem na serio wystarczy sam dystans.
    No niestety...
  • Piotrek933 (PL1)Piotrek933 (PL1) Posty: 717
    edytowano 03.08.2015
    Szymon200112 napisał użytkownik: »
    Okej okej. Wręcz jest potrzebny tylko do 3 poziomu wieży. Potem na serio wystarczy sam dystans.

    A widzisz:D

    Nie wiem ile tego wręcza trzeba dokładnie, ale od doświadczonych osób z mojego sojuszu się dowiedziałem, że około 35% wręcza.
  • MagorPRO (PL1)MagorPRO (PL1) Posty: 1,398
    edytowano 03.08.2015
    Dzięki wszystkim za porady. Jeszcze dwie wieże i most. Raczej nie wygram, ale rubinów sporo weszło :)
    Admin i Magor ma zawsze rację.


    No admin nie zawsze 

    Ale Magor tak


    Pomóż nam wysadzić forum !!! :
    https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
  • zysiu2000 (PL1)zysiu2000 (PL1) PL1 Posty: 5,233
    edytowano 03.08.2015
    kolo102 napisał użytkownik: »
    A jak na wieży jest prawie sam dystans ?
    To logiczniej lecieć wręcz niż dystans

    Ja latałem po takich wieżach samym dystansem i dawałem po prostu osłony.

    Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT

    Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...

  • Szymon200112 (PL1)Szymon200112 (PL1) PL1 Posty: 1,439
    edytowano 03.08.2015
    Piotrek9332 napisał użytkownik: »
    A widzisz:D

    Nie wiem ile tego wręcza trzeba dokładnie, ale od doświadczonych osób z mojego sojuszu się dowiedziałem, że około 35% wręcza.

    Jakie 35%?;)

    ZERO.

    Wystarczy na 3 wieże z 30 wojaków i można ich potem wybic. Na puźniejszych wieżach nie trzeba wręczu. Tych wręczowców z misji praktycznie od razu wybijam, bo miejsce zajmuja. Próbpwalem też dodawac w następnych falach wręcz - różnicy praktycznie nie bylo. Tak samo z wyspami na archipelagu i nomadami:)
    No niestety...
  • MagorPRO (PL1)MagorPRO (PL1) Posty: 1,398
    edytowano 03.08.2015
    Szymon200112 napisał użytkownik: »
    Jakie 35%?;)

    ZERO.

    Wystarczy na 3 wieże z 30 wojaków i można ich potem wybic. Na puźniejszych wieżach nie trzeba wręczu. Tych wręczowców z misji praktycznie od razu wybijam, bo miejsce zajmuja. Próbpwalem też dodawac w następnych falach wręcz - różnicy praktycznie nie bylo. Tak samo z wyspami na archipelagu i nomadami:)

    naprawdę po 3 wierzy będzie potrzebny tylko sam dystans? 0 wręcz?
    Admin i Magor ma zawsze rację.


    No admin nie zawsze 

    Ale Magor tak


    Pomóż nam wysadzić forum !!! :
    https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
  • zysiu2000 (PL1)zysiu2000 (PL1) PL1 Posty: 5,233
    edytowano 03.08.2015
    MagorPRO napisał użytkownik: »
    naprawdę po 3 wierzy będzie potrzebny tylko sam dystans? 0 wręcz?

    Tak. Zaraz dam ci screen z ataku na wieżę z samym dystansem samym dystansem.
    http://scr.hu/1l1y/sxhnq
    Sam dystans na sam dystans.

    Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT

    Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...

  • Szymon200112 (PL1)Szymon200112 (PL1) PL1 Posty: 1,439
    edytowano 03.08.2015
    zysiu2000 napisał użytkownik: »
    Tak. Zaraz dam ci screen z ataku na wieżę z samym dystansem samym dystansem.
    http://scr.hu/1l1y/sxhnq
    Sam dystans na sam dystans.

    Jeśli to druga wieża po fortecy to ja tam dystansem chozę bez strat:p
    No niestety...
  • Piotrek933 (PL1)Piotrek933 (PL1) Posty: 717
    edytowano 04.08.2015
    Szymon200112 napisał użytkownik: »
    Jeśli to druga wieża po fortecy to ja tam dystansem chozę bez strat:p

    No to pokaż jak to robisz:D
  • Szymon200112 (PL1)Szymon200112 (PL1) PL1 Posty: 1,439
    edytowano 04.08.2015
    Piotrek9332 napisał użytkownik: »
    No to pokaż jak to robisz:D

    Na razie mi się nie chce atakować i na 4 wieży stoję. Przesylam wojsko i ruszam. Jak pokonam ta wieżę to z chęcia przyślę raporta:).
    No niestety...
  • Piotrek933 (PL1)Piotrek933 (PL1) Posty: 717
    edytowano 04.08.2015
    Ja jestem przy fortecy przy moście, więc trochę dalej niż Ty
  • Lεωα (PL1)Lεωα (PL1) Posty: 45
    edytowano 04.08.2015
    Ja przeszedłem całość przedwczoraj. Wszystko 50% wręcz i 50% dystans na drewnianych zabawkach (jedynie zamek Nekromanty na rubinowych) i straty nie były jakieś znaczące. Wszystko więc kwestia wyczucia przy ustawianiu wojsk :).
    Lεωα / PL1
Sign In to comment.