Strona główna Polish Wiadomości sojusznicze

Arma_c

KaPermistrzKaPermistrz Posty: 19
edytowano 07.08.2015 w Wiadomości sojusznicze
No jak tam się czuje nasza wspaniała ARMA? :rolleyes: Pierwsze zgrzyty, co? :o
Pozdrowienia dla Dyplomaty (axsel), co dał [email protected] ;) nie umie zadbać o siebie, a próbuje dbać o innych. Jeszcze raz wszystkiego dobrego i dużo zdrowia i cóż :) miłego rozpadku. :D

UWAGA: Każdy z ARMY Słaby czy Silny, Głupi czy mądry ma TO oglądnąć :)

PS: Tytuł to nie Arma_c... Tylko, *****, Mody zmieniły:P Nie wiem co w tym złego ;/
KaPermistrz @ pl 1
Post edited by KaPermistrz on
«1

Komentarz

• AzaAza Posty: 163
    edytowano 17.07.2015
    hahahahaha,
    moim zdaniem powodem jest to, ze decydentami zostali sami:

https://www.youtube.com/watch?v=XQjzeJE_PvE

znaczy trza by:

https://www.youtube.com/watch?v=m5-8NNLipgM

na przyklad tak:

https://www.youtube.com/watch?v=fmbk9kAMtGA

lub tak:

https://www.youtube.com/watch?v=3tOZvDO1iSk

Wszystko pieknie, Arma pewno rozpadnie sie, tylko co potem?
    Jakiekolwiek zasady, ograniczenia, zakazy lub nakazy sprawia, ze gra stanie sie jalowa.
    Brak zasad doprowadzi do kolejnej patologii, chyba, a moze wlasnie brak zasad wszystko w naturalny sposob wyklaruje. :)))

Pozdrawiam
    Andrzej
    Aza @ 5
  • edytowano 17.07.2015
    Ależ krótki Wojtuniu robił to samo z Sichem , no cóż role sie odwróciły . Może i jest troche racji w tym co sie dzieje w Armie .Ale co niektórzy niech zobaczą jak sie czuł Sich .A Axela kto słucha :)
    Także Broken glas (czy jak to sie pisze ) jeszcze weście do siebie milimetra i lece na was znowu :)
    Pozdro
  • AzaAza Posty: 163
    edytowano 17.07.2015
    Stary drwal napisał użytkownik: »
    Ależ krótki Wojtuniu robił to samo z Sichem , no cóż role sie odwróciły . Może i jest troche racji w tym co sie dzieje w Armie .Ale co niektórzy niech zobaczą jak sie czuł Sich .A Axela kto słucha :)
    Także Broken glas (czy jak to sie pisze ) jeszcze weście do siebie milimetra i lece na was znowu :)
    Pozdro

ciezko nie przyznac racji :))))))
    Aza @ 5
  • Andrzej4032Andrzej4032 Posty: 14
    edytowano 17.07.2015
    tak arma się rozpada i ptasznik krótki z kniaziem milimetrem już jadą] właściwie już wbijają kije w oesy!!o matko Boska !tylko zraz hmm patrzę na mapę o dziwo arma ma się dobrze :rolleyes:a rozumiem kniazie myślą hiii że jak napiszą że już po to rozpad pewny przecież soje z army czytając te wpisu już się rozchodzą buhaaaaaa
    Andrzej403 @ 5
  • axsel777axsel777 Posty: 93
    edytowano 17.07.2015
    kurcze człowiek przychodzi po pracy a tu po koalicji:p dajcie następnym razem wcześniej znać proszę bo robimy jakieś zebrania a tu okazuje się że nie ma po co bo już Armę rozjechano co prawda tylko na forum ale zawsze:)
    axsel777 @ pl 1
  • [Deleted User][Deleted User] Posty: 0
    edytowano 17.07.2015
    hehe :D , że niby arma się rozpadła.... eeeeee rozpada ? hmm.... no coś nie widzę nie słyszę by tak było ;).

na czas wakacji , to tylko mogę uznać że to są jakieś pierdoły a nie info na forum ;).
  • KaPermistrzKaPermistrz Posty: 19
    edytowano 18.07.2015
    axsel777 napisał użytkownik: »
    kurcze człowiek przychodzi po pracy a tu po koalicji:p dajcie następnym razem wcześniej znać proszę bo robimy jakieś zebrania a tu okazuje się że nie ma po co bo już Armę rozjechano co prawda tylko na forum ale zawsze:)
    Dałeś ****** ;) Nie umiesz tego przyznać :p Szukałem wątku, jak twoje szkółki się buntowały... Bo jak stwierdziłeś, jest Was za dużo... :cool: I nie rób propagandy, bo wiesz dobrze, że g#wno wiesz o byciu dyplomatą... Jak i w ogóle ****** wiesz. :p

Szkółki Army, chciałyście żyć bez tyrani... Co z tego, skoro ta tyrania wraca pod inną nazwą...
    :confused:

Zastanówcie się dobrze :o
    Ostrzegam i pozdrawiam
    A tą mendę axsela hmn... też pozdrowię (żeby nie było mu przykro:( :o).
    DO ZOBACZENIA NA POLU BITWY KIEDYŚTAM
    > Z palcem w ***** :rolleyes: --> KaPermistrz ;)

PS: Panów modów, proszę o cenzor, jeśli jakieś słowa są wulgarne.
    KaPermistrz @ pl 1
  • axsel777axsel777 Posty: 93
    edytowano 18.07.2015
    oj tam oj tam ] nie bardzo rozumiem jak większość ]jedno jest jasne masz problem z ********:cool:jakieś niemiłe wspomnienia ?;)
    axsel777 @ pl 1
  • kosakosa Posty: 518
    edytowano 18.07.2015
    Aza napisał użytkownik: »
    ciezko nie przyznac racji :))))))

mądry by nie przyznał , a jak ktoś był w sichu napewno by zaprzeczył

dzięki armie wygraliśmy nomadów więc ta szuflada nie do końca wyprofilowana :)
    JEST OGIEŃ , JEST IMPREZA
  • KaPermistrzKaPermistrz Posty: 19
    edytowano 18.07.2015
    axsel777 napisał użytkownik: »
    oj tam oj tam ] nie bardzo rozumiem jak większość ]jedno jest jasne masz problem z ******* :cool:jakieś niemiłe wspomnienia ?;)

Nie ;) Wszystko ok ;) ( to zniewaga masz płakać):cool:
    KaPermistrz @ pl 1
  • dark55 (PL1)dark55 (PL1) Posty: 1
    edytowano 19.07.2015
    oo i prosze prawda sie sama wyjsnila ze nikt nikomu sojuszu nie ukradl to tylko nastepny pretekst byl przywodcow army zeby kogos zlac bo jak to mowia chcesz uderzyc psa to kij sie zawsze znajdzie jestem ciekaw jak terz sie czuja ci co cala ta klmliwa propgande rozdmuchali mnie to by bylo wstyd ale wy niema cie go za grosz a i jeszcze propos grcza z army ktory twierdzi ze nikoomu nic nie zabral to ci powiem tak wiesz co to jest odpowiedzilnosc zbiorowa to jak nie wiesz to poszukaj w encyklopedii moze ci sie umysl rozjasni
    dark55 @ pl 1
  • Ikkei (PL1)Ikkei (PL1) PL1 Posty: 319
    edytowano 24.07.2015
    A ja to nadal myślę że gra powinna nabrac wiekszej fabuły z elementem przygody może jakies cuda swiata zrobimy czy cos
    Edit.
    lub restart wiosek na krainach aby ccos dzialo hmm lub cos w stylu takiej walki wszyscy na wszystkich bez koalicji po pierdółek bez zbednego pierd o bez dyplomacji takie cos z 3 dniw alk ze kazdy na akzdego bez pomocy inynch sojuszy kazdy walczy sam ib y bylo dobrze

sorka...........
    Ikkei @ WWW 1
  • danie6danie6 Posty: 18
    edytowano 24.07.2015
    NewKaja napisał użytkownik: »
    Widzę Patryk , ze bez kagańca już latasz ..tylko nie gryź bo na bank nie szczepiony jesteś;)a nastrój bojowy...wiochy , dyplomacja...każdy z każdym ulalalalala odważnie
    Mówisz cuda? Ja myślę , ze jednym cudem jesteś ty i to pomarańczowym daje po oczach jak nic innego..no może jeszcze niektóre posty dają po oczach ale przemilczę….

;)

Wojsko ma to proponuje rzeczy różne :)
  • Jan MJan M Posty: 2,620
    edytowano 24.07.2015
    Witaj Kaja :)

Warto było poddawać konto ? Ano lato jest, odpoczynek pełną gębą, ze tak powiem :)
    Proponuje założyć nowe konto i pomału, bez szaleństwa pozostać wśród znajomych :)
    Pozdrawiam Cię serdecznie z ... dobrego miejsca :)

Jan
  • Jan MJan M Posty: 2,620
    edytowano 24.07.2015
    NewKaja napisał użytkownik: »
    Ano pełną gębą...wiesz kobiety lubią brąz.:)a ja jeszcze szaleć więc bez szaleństwa? ;))

nowe konto... przecież by mnie zdeptali.ale nazwę zarezerwuj,,,,mała prośba

ps.gdzie jest to dobre miejsce?:) zdradzisz:)

Kaju ...

Kobiety lubią brąz ... ktoś śpiewał... hmm.. zapomniałem :) A może nie tak to szło ale rozumiesz :)
    A ja ? no cóż, obserwuje sobie :

hespkz.jpg
    cim0c
  • danie6danie6 Posty: 18
    edytowano 24.07.2015
    W stylu Moderatora
    Proszę nie spamować :)
Sign In to comment.