Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Aktualizacja: Dalsze poziomy legendarne

13»

Komentarz

• Valdis52 (PL1)Valdis52 (PL1) Posty: 134
    edytowano 23.07.2015
    Zrobiono wiele w fabule gry - nie mnie to oceniać, więc nie o tym piszę.
    Dlaczego jednak nie zrobiono nic aby gra nie wywalała się co chwila z powodu awarii wtyczki Shockwave Flash ??
    Dlaczego nadal nie można w żaden sposób w wiadomościach i komunikatorze używać wszystkich - podkreślam WSZYSTKICH !!! - polskich znaków. Także litery "ą" aby nie kasowała wcześniej napisanego tekstu.
    Tak się dzieje w większości przeglądarek i nie ma już sposobu aby ten temat ominąć.
    I nie odsyłajcie mnie proszę do starych wątków w tej sprawie bo są dawno nieaktualne z powodu przebudowania Flash Playera.
    Pisałem w tej sprawie do supportu i otrzymałem jedynie odpowiedź, że temat już jest im znany i że pracują nad jego rozwiązaniem.
    BLE ! BLE ! BLE!!! A gra dalej źle chodzi w wywala się co chwilę.
    Valdis52 @ pl 1
  • danie6danie6 Posty: 18
    edytowano 24.07.2015
    Zmień przegldarkę na Mozille i zaaktualizuj ją powinno pomóc :)
    edytowano 25.07.2015
    danie6 napisał użytkownik: »
    Zmień przegldarkę na Mozille i zaaktualizuj ją powinno pomóc :)

Akurat !! A przy następnych aktualkach znów ktoś zaproponuje zmianę przeglądarki i w ten sposób gracz żeby korzystać z gry będzie miał kolekcje przeglądarek.
    Kto tu jest dla kogo ?? Nos dla tabakiery czy tabakiera dla nosa ??
    Jeśli gra ma przynosić zyski i twórcy zachęcają do zapraszania kolejnych graczy to niech zdecydują się czy gra ma chodzić na jednej czy na WSZYSTKICH !!!! przeglądarkach.
    Nie dawno zachęcani byliśmy do korzystania z Chrome. Nawet była nagradzania opcja logowania się przez Chrome, a teraz właśnie w Chrome gra nie współpracuje z FlashPlayerem tak jak należy.
    Support ma nas w nosie i nie dba o dobre funkcjonowanie gry. My mamy tylko płacić za rubiny a i to jak wskazuje wiele wątków na forum nie działa tak jak należy.
    Valdis52 @ pl 1
  • 30jurek (PL1)30jurek (PL1) Posty: 51
    edytowano 05.08.2015
    Zrobcie poziomy legendarne zwiekszcie czas na wszystkie budowy i zwiekszcie jeszcze sorke na wszystkie budowy to wtedy jeszcze wiecej graczy odejdzie jak do teraz zamiast zmnieszyc wszystko i zachecic graczy to jest wszystko robione nie w tym kierunku.
    30jurek @ pl 1
  • khartv (PL1)khartv (PL1) Posty: 156
    edytowano 07.08.2015
    Valdis52 napisał użytkownik: »
    Akurat !! A przy następnych aktualkach znów ktoś zaproponuje zmianę przeglądarki i w ten sposób gracz żeby korzystać z gry będzie miał kolekcje przeglądarek.
    Kto tu jest dla kogo ?? Nos dla tabakiery czy tabakiera dla nosa ??
    Jeśli gra ma przynosić zyski i twórcy zachęcają do zapraszania kolejnych graczy to niech zdecydują się czy gra ma chodzić na jednej czy na WSZYSTKICH !!!! przeglądarkach.
    Nie dawno zachęcani byliśmy do korzystania z Chrome. Nawet była nagradzania opcja logowania się przez Chrome, a teraz właśnie w Chrome gra nie współpracuje z FlashPlayerem tak jak należy.
    Support ma nas w nosie i nie dba o dobre funkcjonowanie gry. My mamy tylko płacić za rubiny a i to jak wskazuje wiele wątków na forum nie działa tak jak należy.

Chrome jest jedyną przeglądarką która sprawia kłopoty. Problem nie leży po stronie programistów gry, tylko programistów Chrome i Flasha, którzy tworzą potworki.

Do przeczytania: http://pl.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?31153-litera-%C4%85-kasuje-co-wcze%C5%9Bniej-napisali%C5%9Bmy-w-przegl%C4%85darce-google-chrome-poradnik

Naprawdę polecam zmienić przeglądarkę.

Inna sprawa, że przydałoby się w końcu przepisać grę na html5, bo flash to poroniony pomysł.
  • iqmatiqmat Posty: 72
    edytowano 12.08.2015
    BraciszeKS napisał użytkownik: »
    No prawda ale taki normalny gracz kiedyś do tego 70 lvl dążył
    Wiedział ze jest równy z najlepszymi a teraz?
    Gracze tzw.bogacze są na 550 poziomach gdze Ci którzy wystartowali razem z nimi są na 50

Znam graczy, którzy bez kupowania rubinów mają około 100lvli legendarnych.
    iqmat @ pl 1
    edytowano 12.08.2015
    khartv napisał użytkownik: »
    Chrome jest jedyną przeglądarką która sprawia kłopoty. Problem nie leży po stronie programistów gry, tylko programistów Chrome i Flasha, którzy tworzą potworki.

Do przeczytania: http://pl.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?31153-litera-%C4%85-kasuje-co-wcze%C5%9Bniej-napisali%C5%9Bmy-w-przegl%C4%85darce-google-chrome-poradnik

Naprawdę polecam zmienić przeglądarkę.

Inna sprawa, że przydałoby się w końcu przepisać grę na html5, bo flash to poroniony pomysł.

To nie tylko z Chrome są problemy. Równolegle używam Opery i i na niej jest.taka sama jazda.
    Po ostatniej aktualce Opery znów są dwa pliki we Flash Playerze ale tym razem nie można wyłączyć Pepperflasha tak jak było wcześniej bo nie uruchamia się gra.
    Valdis52 @ pl 1
  • robert2551robert2551 Posty: 1
    edytowano 22.08.2015
    Witankoi ja na jakiś czas dopuszczam może gdyby wiecej nas tak zrobilo to końcu przemyslom sprawcę
    robert2551 @ pl 1
  • Ryszard 13 (PL1)Ryszard 13 (PL1) Posty: 11
    edytowano 24.08.2015
    mozila tez nie działa jak pisze Ryszard to mi nie pozwala wysłać poczty bo to obrazliwe moje imię heh to ciekawe
    Ryszard 13 @ pl 1
Sign In to comment.