Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

Do Suportu !!!!

Trans3Trans3 Posty: 51
edytowano 30.07.2015 w Problemy techniczne & bugi
Drogi Suporcie czy wy sobie jaja robicie z graczy ?
1.
od 2 lat jestem powyzej straszliwego a wy za 2000 honoru dajecie mi nagrode jakies smieci weranow zbrojnych zasmiecacie mi tym Konto !!!!
(takie nagrody sa dobre dla graczy z 50 lvl)
Napisalambym gdzie sobie ich dajcie ale jestem kulturalna .

2.
Odnosnie obcych dajecie od 100 do 300 woja na 70 lvl zeby zdobyc punkty chwaly trzeba ich atakowac non stop a inny gracz dostanie 6000 woja gdzie na flagach potrafi zdobyc ponad 200 tysiecy chwaly wiec jaka tu sprawiedliwosc pytam !

3.
Wszedzie w kazdej firmie o dobrego klijeta ktory placi duzo pieniedzy dbaja tu w Empire odwrotnie chcecie doic jescze wiecej ciagle wam malo

Jeszcze zapomnialam dopisac ze nie zmienia sie regul gry w trakcie chodzi mi o Ewenementy po 2 3 dniach serwerek bedzie zamkniety i zmieniacie ustawienia
Post edited by Trans3 on
«1

Komentarz

• GokuGoku Guest Posty: 212
    edytowano 20.07.2015
    Trans3 napisał użytkownik: »
    Drogi Suporcie ...

I ty Twój apel się kończy, gdyż support nie zagląda na fora Goodgame Empire (ani żadne należące do Goodgame Studios).
    Jeżeli chcesz coś przekazać do Supportu to po prostu napisz do nich - mail nie gryzie a nikt za to bana nie da (o ile pismo będzie kulturalne).

Goku
    hw8r0z.jpg
    Kontakt z zespołem wsparcia technicznego: SUPPORT
  • agat2010 (PL1)agat2010 (PL1) Posty: 70
    edytowano 21.07.2015
    A od czego jesteś Ty???? przecież możesz przekazać sprawę do supportu, i to że gracze są wyraźnie nie zadowoleni z aktualizacji! przecież to nie gryzie!
  • Lukasz1234 (INT1)Lukasz1234 (INT1) Posty: 192
    edytowano 21.07.2015
    agat2010 napisał użytkownik: »
    A od czego jesteś Ty???? przecież możesz przekazać sprawę do supportu, i to że gracze są wyraźnie nie zadowoleni z aktualizacji! przecież to nie gryzie!

Wyraźnie pisze koło sygnatury Goku board-mod.png, czyli jest Moderatorem Forum, więc jego zadaniem jest "opieka forum", a nie "Prywatna Wiadomość do Supportu".
    15nnl1gpng

• Jan MJan M Posty: 2,620
    edytowano 21.07.2015

Oczywiście, nie gryzie też samemu napisać do Supportu, że masz wątpliwości, nie jesteś zadowolony i masz błąd na koncie gry. Twoje jak i innych użytkowników forum uwagi, przekazujemy zawsze za pośrednictwem naszego CM i tyle mogę od siebie, bo na tym nasze kompetencje w temacie się kończą.

Pozdrawiam, Jan
  • smalin (PL1)smalin (PL1) Posty: 10
    edytowano 21.07.2015
    witam mam ponad 100k chwały i nie dostałem demonicznych
    smalin @ pl 1
  • kosakosa Posty: 518
    edytowano 23.07.2015
    1.
    od 2 lat jestem powyzej straszliwego a wy za 2000 honoru dajecie mi nagrode jakies smieci weranow zbrojnych zasmiecacie mi tym Konto !!!!

2.
    Odnosnie obcych dajecie od 100 do 300 woja na 70 lvl zeby zdobyc punkty chwaly trzeba ich atakowac non stop a inny gracz dostanie 6000 woja gdzie na flagach potrafi zdobyc ponad 200 tysiecy chwaly wiec jaka tu sprawiedliwosc pytam !

3.
    Wszedzie w kazdej firmie o dobrego klijeta ktory placi duzo pieniedzy dbaja tu w Empire odwrotnie chcecie doic jescze wiecej ciagle wam malo

Jeszcze zapomnialam dopisac ze nie zmienia sie regul gry w trakcie chodzi mi o Ewenementy po 2 3 dniach serwerek bedzie zamkniety i zmieniacie ustawienia

są klienci i klijeci hehehhe każde zdanie zaczynane od dajecie ale.... ciekawe. znaczy jak ktoś pracuje w branży samochodowej i wydaje dużo pieniędzy to odrazu ma mu obsługa czerwony dywan rozkładać. Zacznij wydawać mało siana to nie będzie problemu
    JEST OGIEŃ , JEST IMPREZA
  • Agent PutinaAgent Putina Posty: 184
    edytowano 23.07.2015
    kosa napisał użytkownik: »
    są klienci i klijeci hehehhe każde zdanie zaczynane od dajecie ale.... ciekawe. znaczy jak ktoś pracuje w branży samochodowej i wydaje dużo pieniędzy to odrazu ma mu obsługa czerwony dywan rozkładać. Zacznij wydawać mało siana to nie będzie problemu

i kto to mówi :D
  • Saladyn MądrySaladyn Mądry Posty: 86
    edytowano 23.07.2015
    Pan doświadczony
    Kiedyś byłem potężny... i na tym pozostańmy
  • ELAD (PL1)ELAD (PL1) Posty: 15
    edytowano 23.07.2015
    witam
    wczoraj atakowałam nomadow i miałam poziomy ok. 86 dzis poziomy nomadow mam 81 i zaczynam od początku, moze jutro znow bede zaczynac od poczatku?
    zrobcie cos z tym
    AdamDunaj @ pl 1
  • kosakosa Posty: 518
    edytowano 23.07.2015
    nie robcie adam zartował
    JEST OGIEŃ , JEST IMPREZA
  • smalin (PL1)smalin (PL1) Posty: 10
    edytowano 24.07.2015
    no i dalej nie dostalem demonicznych
    smalin @ pl 1
  • danie6danie6 Posty: 18
    edytowano 24.07.2015
    może do supportu napisz :)
  • edytowano 27.07.2015
    1.

2.

3.

1. skoro cie tak na wszytsko stac to przeciez mozesz sobie kupic.
    wiec w czym problem?

2. skoro cie tak na wszytsko stac to mozesz nakupic kamizelek i pokonac gracza co atakuje non stop na flagach .. bo przeciez twój "wklad finansowy jest taki duzy":)

3. skoro cie stac i twoj wklad finansowy jest tak wielki to nie powinno byc dla ciebie przeszkodą kilka baniek wiecej:)

jeszcze zapomnialem dopisac ze skoro cie stac to zadna zmiana w trakcie czy po fakcie:) nie powinna byc dla ciebie jakąkolwiek przeszkodą:))

rzeczywsiscie przez dwa lata utrzymac sie powyzej straszliwego Zuzia to jest nie lada wyczyn:) a koszt tak wielki ze masz prawo apaleowac o zwrot twojego nakładu.. 2000 tysiace honoru?

to rzeczywiscie liczba powalajaca:)

jaja sobie robisz z graczy ?

napisalbym gdzie sobie go daj ale jestem kulturalny:)

Ja jestem zadowolony.
    I jestem graczem.
    I wez Ty przekaz do suportu za mnie ze jestem zadowolony z aktualizacji to nie gryzie.
    Przeciez mozesz przekazac do suportu za mnie ze jestem zadowolony:)
  • szerszen123 (PL1)szerszen123 (PL1) PL1 Posty: 37
    edytowano 27.07.2015
    1 i 2 i 3
    a ja nie jestem zadowolona, niestety;(.
    Obcy to moje ulubione wydarzenie (w świecie empire oczywiście)
    ale niestety tylko raz na jakiś czas trafia mi się zamek z pow 800 obrońcami.
    Jak popatrzyłam u kolegi poz 55, który nie atakuje specjalnie, a otoczony jest zamkami z 1 000 woja i więcej, to z zazdrości piana na ustach mi się pokazała;), bo u mnie 200-300 było.
    W sumie to mój debiut na forum, ale po wypowiedzi 1 i 2 i 3 nie mogę się powstrzymać i muszę poprzeć trans3.
    szerszen123 @ pl 1
  • edytowano 28.07.2015
    szerszen123 napisał użytkownik: »
    1 i 2 i 3
    a ja nie jestem zadowolona, niestety;(.
    Obcy to moje ulubione wydarzenie (w świecie empire oczywiście)
    ale niestety tylko raz na jakiś czas trafia mi się zamek z pow 800 obrońcami.
    Jak popatrzyłam u kolegi poz 55, który nie atakuje specjalnie, a otoczony jest zamkami z 1 000 woja i więcej, to z zazdrości piana na ustach mi się pokazała;), bo u mnie 200-300 było.
    W sumie to mój debiut na forum, ale po wypowiedzi 1 i 2 i 3 nie mogę się powstrzymać i muszę poprzeć trans3.

Ja tez lubie obce niestety:(
    ale o trans3 nie jestem zazdrosny.

wszystko sie da wygrac musisz "tylko" byc bardziej upata niz zawsze:)

no przeciez trans3 ma "niesamowicie wielki wkład finansowy" wiec w czym problem?

wydaje mi sie ze w tym jej 2000 kilo honoru...:) stac ja ponoc bo jest wyjatkowym klietem a nigdy herbu na chwale nie widzialem.. moze w swej wyjatkowosci nisko stoi w rankingu osiagnięc?:))

tu mamy doczynienia z osobą która zawsze jakikowliek atak nadchodzi pyta sie jak to bronic od kilu lat.
    jej ataki w 64% są bronione środkiem przy ataku na gienku systemowym.

ps. napisalem za ciebie do suportu ze jestes niezadowolona bo za mało otacza cie "obcych" inne kolezanki maja "lepsze zamki" i ze ci sie nie rozmydli ale moze sie zapienic.
    troche sie zarzadzilem.ale wierz mi ze chcialem pomóc:)

ps. a teraz najlepsze ty i zuzia jestescie niezadowolone ale ja i twoj znajomy co ma po 1000 na obcym jestesmy zadowoleni.

ja mu nie zazdroszcze ciesze sie ze on ma a ty sie pienisz:)

zrozumiała?
    edytowano 28.07.2015
    akurat to był kolega, nie koleżanka;)
    ja się cieszę , że on ma zamki po >1000 woja, on niekoniecznie, bo gra bardziej weekendowo i nie ma tyle woja żeby walczyć z obcymi.
    Chciałam tylko wiedzieć od czego to zależy, bo rachunek prawdopodobieństwa się tu nie sprawdza.
    Dzięki za pomoc w pisaniu do supportu...Ale sprawiedliwiej byłoby gdyby poziomy zamków obcych były adekwatne do zamku na naszym serwerze.
    To może wykorzystam okazję i podzielę się przemyśleniami dotyczącymi wędrownych - w poprzedniej edycji brakowało mi 2 kafelków (poprzednie odkrywały się normalnie - 1 na 3-5 ataków) i po 25 (!) atakach wreszcie się pokazały. Tu też rachunek prawdopodobieństwa nie ma zastosowania...Zamki baronów mam na różnym poziomie, ale bliżej 50. Ale widać, że jestem uparta.
    pzdr
    szerszen123 @ pl 1
  • edytowano 29.07.2015
    znajomy to nie koniecznie "koleżanka" ..heh ja tam za tymi Waszymi mlodziezowymi trendami nie nadązam:)

dla mnie chłop to chlop a baba to ... zło:)

tez mam kolege koleżanke ale mowie do niego Rysiek bo jakos sie nie moge przyzwyczaic do tej nowej mody:)

widze ze lecisz równo.. najpierw obcy .. teraz wędrowni kafelkarze:)

czy Ty mnie aby nie podrywasz?

ps. ileż w tych Twoich postach seksu jezu........
    edytowano 29.07.2015
    hahaha, na tym dyskusję zakończymy;)
    szerszen123 @ pl 1
  • edytowano 29.07.2015
    szerszen123 napisał użytkownik: »
    hahaha, na tym dyskusję zakończymy;)

zawstydzilem Cię? wybacz ja taki nieokrzesany:)
  • Trans3Trans3 Posty: 51
    edytowano 30.07.2015
    Wojtus juz kilka razy pisales do suportu donosy na graczy zeby ich zbanowali wiec jak napiszesz jescze raz to nic nie zmieni
    Z ta obrona srodka pozyjemy zobaczymy...
    zaluje ze nie zapisalam sobie zadnego rapka cwaniakujesz bo masz bombki
    Atakowac potrafisz tylko rano od 5 do 8 rana z kradzionych wiosek pod zamkiem
Sign In to comment.