Do Suportu !!!!

Drogi Suporcie czy wy sobie jaja robicie z graczy ?
1.
od 2 lat jestem powyzej straszliwego a wy za 2000 honoru dajecie mi nagrode jakies smieci weranow zbrojnych zasmiecacie mi tym Konto !!!!
(takie nagrody sa dobre dla graczy z 50 lvl)
Napisalambym gdzie sobie ich dajcie ale jestem kulturalna .
2.
Odnosnie obcych dajecie od 100 do 300 woja na 70 lvl zeby zdobyc punkty chwaly trzeba ich atakowac non stop a inny gracz dostanie 6000 woja gdzie na flagach potrafi zdobyc ponad 200 tysiecy chwaly wiec jaka tu sprawiedliwosc pytam !
3.
Wszedzie w kazdej firmie o dobrego klijeta ktory placi duzo pieniedzy dbaja tu w Empire odwrotnie chcecie doic jescze wiecej ciagle wam malo
Jeszcze zapomnialam dopisac ze nie zmienia sie regul gry w trakcie chodzi mi o Ewenementy po 2 3 dniach serwerek bedzie zamkniety i zmieniacie ustawienia
1.
od 2 lat jestem powyzej straszliwego a wy za 2000 honoru dajecie mi nagrode jakies smieci weranow zbrojnych zasmiecacie mi tym Konto !!!!
(takie nagrody sa dobre dla graczy z 50 lvl)
Napisalambym gdzie sobie ich dajcie ale jestem kulturalna .
2.
Odnosnie obcych dajecie od 100 do 300 woja na 70 lvl zeby zdobyc punkty chwaly trzeba ich atakowac non stop a inny gracz dostanie 6000 woja gdzie na flagach potrafi zdobyc ponad 200 tysiecy chwaly wiec jaka tu sprawiedliwosc pytam !
3.
Wszedzie w kazdej firmie o dobrego klijeta ktory placi duzo pieniedzy dbaja tu w Empire odwrotnie chcecie doic jescze wiecej ciagle wam malo
Jeszcze zapomnialam dopisac ze nie zmienia sie regul gry w trakcie chodzi mi o Ewenementy po 2 3 dniach serwerek bedzie zamkniety i zmieniacie ustawienia
Post edited by Trans3 on
0
Sign In to comment.
Komentarz
I ty Twój apel się kończy, gdyż support nie zagląda na fora Goodgame Empire (ani żadne należące do Goodgame Studios).
Jeżeli chcesz coś przekazać do Supportu to po prostu napisz do nich - mail nie gryzie a nikt za to bana nie da (o ile pismo będzie kulturalne).
Goku
Kontakt z zespołem wsparcia technicznego: SUPPORT
Wyraźnie pisze koło sygnatury Goku
Oczywiście, nie gryzie też samemu napisać do Supportu, że masz wątpliwości, nie jesteś zadowolony i masz błąd na koncie gry. Twoje jak i innych użytkowników forum uwagi, przekazujemy zawsze za pośrednictwem naszego CM i tyle mogę od siebie, bo na tym nasze kompetencje w temacie się kończą.
Pozdrawiam, Jan
są klienci i klijeci hehehhe każde zdanie zaczynane od dajecie ale.... ciekawe. znaczy jak ktoś pracuje w branży samochodowej i wydaje dużo pieniędzy to odrazu ma mu obsługa czerwony dywan rozkładać. Zacznij wydawać mało siana to nie będzie problemu
i kto to mówi
wczoraj atakowałam nomadow i miałam poziomy ok. 86 dzis poziomy nomadow mam 81 i zaczynam od początku, moze jutro znow bede zaczynac od poczatku?
zrobcie cos z tym
1. skoro cie tak na wszytsko stac to przeciez mozesz sobie kupic.
wiec w czym problem?
2. skoro cie tak na wszytsko stac to mozesz nakupic kamizelek i pokonac gracza co atakuje non stop na flagach .. bo przeciez twój "wklad finansowy jest taki duzy":)
3. skoro cie stac i twoj wklad finansowy jest tak wielki to nie powinno byc dla ciebie przeszkodą kilka baniek wiecej:)
jeszcze zapomnialem dopisac ze skoro cie stac to zadna zmiana w trakcie czy po fakcie:) nie powinna byc dla ciebie jakąkolwiek przeszkodą:))
rzeczywsiscie przez dwa lata utrzymac sie powyzej straszliwego Zuzia to jest nie lada wyczyn:) a koszt tak wielki ze masz prawo apaleowac o zwrot twojego nakładu.. 2000 tysiace honoru?
to rzeczywiscie liczba powalajaca:)
jaja sobie robisz z graczy ?
napisalbym gdzie sobie go daj ale jestem kulturalny:)
Ja jestem zadowolony.
I jestem graczem.
I wez Ty przekaz do suportu za mnie ze jestem zadowolony z aktualizacji to nie gryzie.
Przeciez mozesz przekazac do suportu za mnie ze jestem zadowolony:)
a ja nie jestem zadowolona, niestety;(.
Obcy to moje ulubione wydarzenie (w świecie empire oczywiście)
ale niestety tylko raz na jakiś czas trafia mi się zamek z pow 800 obrońcami.
Jak popatrzyłam u kolegi poz 55, który nie atakuje specjalnie, a otoczony jest zamkami z 1 000 woja i więcej, to z zazdrości piana na ustach mi się pokazała;), bo u mnie 200-300 było.
W sumie to mój debiut na forum, ale po wypowiedzi 1 i 2 i 3 nie mogę się powstrzymać i muszę poprzeć trans3.
Ja tez lubie obce niestety:(
ale o trans3 nie jestem zazdrosny.
wszystko sie da wygrac musisz "tylko" byc bardziej upata niz zawsze:)
no przeciez trans3 ma "niesamowicie wielki wkład finansowy" wiec w czym problem?
wydaje mi sie ze w tym jej 2000 kilo honoru...:) stac ja ponoc bo jest wyjatkowym klietem a nigdy herbu na chwale nie widzialem.. moze w swej wyjatkowosci nisko stoi w rankingu osiagnięc?:))
tu mamy doczynienia z osobą która zawsze jakikowliek atak nadchodzi pyta sie jak to bronic od kilu lat.
jej ataki w 64% są bronione środkiem przy ataku na gienku systemowym.
ps. napisalem za ciebie do suportu ze jestes niezadowolona bo za mało otacza cie "obcych" inne kolezanki maja "lepsze zamki" i ze ci sie nie rozmydli ale moze sie zapienic.
troche sie zarzadzilem.ale wierz mi ze chcialem pomóc:)
ps. a teraz najlepsze ty i zuzia jestescie niezadowolone ale ja i twoj znajomy co ma po 1000 na obcym jestesmy zadowoleni.
ja mu nie zazdroszcze ciesze sie ze on ma a ty sie pienisz:)
zrozumiała?
ja się cieszę , że on ma zamki po >1000 woja, on niekoniecznie, bo gra bardziej weekendowo i nie ma tyle woja żeby walczyć z obcymi.
Chciałam tylko wiedzieć od czego to zależy, bo rachunek prawdopodobieństwa się tu nie sprawdza.
Dzięki za pomoc w pisaniu do supportu...Ale sprawiedliwiej byłoby gdyby poziomy zamków obcych były adekwatne do zamku na naszym serwerze.
To może wykorzystam okazję i podzielę się przemyśleniami dotyczącymi wędrownych - w poprzedniej edycji brakowało mi 2 kafelków (poprzednie odkrywały się normalnie - 1 na 3-5 ataków) i po 25 (!) atakach wreszcie się pokazały. Tu też rachunek prawdopodobieństwa nie ma zastosowania...Zamki baronów mam na różnym poziomie, ale bliżej 50. Ale widać, że jestem uparta.
pzdr
dla mnie chłop to chlop a baba to ... zło:)
tez mam kolege koleżanke ale mowie do niego Rysiek bo jakos sie nie moge przyzwyczaic do tej nowej mody:)
widze ze lecisz równo.. najpierw obcy .. teraz wędrowni kafelkarze:)
czy Ty mnie aby nie podrywasz?
ps. ileż w tych Twoich postach seksu jezu........
hahaha, na tym dyskusję zakończymy;)
zawstydzilem Cię? wybacz ja taki nieokrzesany:)
Z ta obrona srodka pozyjemy zobaczymy...
zaluje ze nie zapisalam sobie zadnego rapka cwaniakujesz bo masz bombki
Atakowac potrafisz tylko rano od 5 do 8 rana z kradzionych wiosek pod zamkiem