Zrobiono wiele w fabule gry - nie mnie to oceniać, więc nie o tym piszę.
Dlaczego jednak nie zrobiono nic aby gra nie wywalała się co chwila z powodu awarii wtyczki Shockwave Flash ??
Dlaczego nadal nie można w żaden sposób w wiadomościach i komunikatorze używać wszystkich - podkreślam WSZYSTKICH !!! - polskich znaków. Także litery "ą" aby nie kasowała wcześniej napisanego tekstu.
Tak się dzieje w większości przeglądarek i nie ma już sposobu aby ten temat ominąć.
I nie odsyłajcie mnie proszę do starych wątków w tej sprawie bo są dawno nieaktualne z powodu przebudowania Flash Playera.
Pisałem w tej sprawie do supportu i otrzymałem jedynie odpowiedź, że temat już jest im znany i że pracują nad jego rozwiązaniem.
BLE ! BLE ! BLE!!! A gra dalej źle chodzi w wywala się co chwilę.
Zrobiono wiele w fabule gry - nie mnie to oceniać, więc nie o tym piszę.
Dlaczego jednak nie zrobiono nic aby gra nie wywalała się co chwila z powodu awarii wtyczki Shockwave Flash ??
Dlaczego nadal nie można w żaden sposób w wiadomościach i komunikatorze używać wszystkich - podkreślam WSZYSTKICH !!! - polskich znaków. Także litery "ą" aby nie kasowała wcześniej napisanego tekstu.
Tak się dzieje w większości przeglądarek i nie ma już sposobu aby ten temat ominąć.
I nie odsyłajcie mnie proszę do starych wątków w tej sprawie bo są dawno nieaktualne z powodu przebudowania Flash Playera.
Pisałem w tej sprawie do supportu i otrzymałem jedynie odpowiedź, że temat już jest im znany i że pracują nad jego rozwiązaniem.
To akurat wina chrome'a. Zmien przeglądarke na taką która nie używa papierowego flasha
Aktualizacja rozumiem.. ale co się dzieje z poziomami nomadów? Ile razy mam wybijać te same lvl? Kolejny raz od początku.. a tabliczki tracę, wiadomo mniej mi przyniosą z niższego lvl.
Dwudziesty trzeci lipca rozpoczyna się o godzinie 0;00, a kończy o 23;59. Nawet jeśli zakładają, że aktualizacja będzie wprowadzana w godzinach pracy to nadal mamy przedział czasowy 7;00-17;00. Kiedy dokładnie i ile czasu miała trwać aktualizacja? Tego nie wiedzieliśmy, a to było dla nas istotne. O 15;00 i trwać 2 godziny? O 11;00 i trwać 20 minut?
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Już w innym wątku wypowiedziałem się co do dzisiejszej aktualizacji i jej zapowiedzi...
Proponuję czytać Oficjalne Ogłoszenia a w szczególności tytuły tych wątków gdyż od dawna w tematach jest już podawana data aktualizacji.
Goku
Ta ale nie ma podanej dokładnej godziny ani długości prac.
Zresztą jak zawsze A powinno być
I jeszcze według mnie mogli by robić je w nocy albo rano gdzieś o 4
JaKoś inni mogą
Co do aktualizacji jeden punkt i to dla rubinowców więc mogli by dać coś lepszego albo nie robić aktualki
Ps ja czytam oficjalne ogłoszenia
To akurat wina chrome'a. Zmien przeglądarke na taką która nie używa papierowego flasha
Większość przeglądarek używa pepperflasha A dla potrzeb jednej gry nie będę instalował następnej przeglądarki.
Wystarczy, że mam Operę i Chroma nie wspominając o IE.
To Twórcy gry jeśli chcą mieć klientów przynoszących zyski powinni zadbać aby na każdej - podkreślam KAŻDEJ !!!!- przeglądarce gra pracowała prawidłowo i nie wywalała się co chwilę bo nie współpracuje z jedną najpopularniejszych i najczęściej stosowanych wtyczek
Słuchacie mam zarombisty pomysł skoro jest tak ,ze za ruble mozna wygrać koło fortuny to czem nie konkurs szlachectwa co ? Za 1 pkt płaci sie 1000 rubli .Czm nie koleina aktualizacija dla tych co kupija ruble
KamilP..c @ pl 1
Zapraszam na Serwer Azijatyckim Asia 1 http://empire.goodgamestudios.com?ic=CR-1LLQ0&w=199947
1.Wybrać flagę na której napisane jest wielkimi literami ASIA
2.Wybrać En Asia 1
3. Zarejestrować się
4. Zacząć grę i dołączyć do Polskich soiuszy do wyboru : Titans , Golden Brigade lub Miecz
5.Bawić się grą
Komentarz
To już było przed aktualką i g. zrobili z tym
W końcu trzeba jakoś łatać dziury w budżecie
To akurat wina flasha a nie chrome'a :P
Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem
Już w innym wątku wypowiedziałem się co do dzisiejszej aktualizacji i jej zapowiedzi...
Proponuję czytać Oficjalne Ogłoszenia a w szczególności tytuły tych wątków gdyż od dawna w tematach jest już podawana data aktualizacji.
Goku
Kontakt z zespołem wsparcia technicznego: SUPPORT
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Zresztą jak zawsze A powinno być
I jeszcze według mnie mogli by robić je w nocy albo rano gdzieś o 4
JaKoś inni mogą
Co do aktualizacji jeden punkt i to dla rubinowców więc mogli by dać coś lepszego albo nie robić aktualki
Ps ja czytam oficjalne ogłoszenia
Większość przeglądarek używa pepperflasha A dla potrzeb jednej gry nie będę instalował następnej przeglądarki.
Wystarczy, że mam Operę i Chroma nie wspominając o IE.
To Twórcy gry jeśli chcą mieć klientów przynoszących zyski powinni zadbać aby na każdej - podkreślam KAŻDEJ !!!!- przeglądarce gra pracowała prawidłowo i nie wywalała się co chwilę bo nie współpracuje z jedną najpopularniejszych i najczęściej stosowanych wtyczek
Ale czy jesteś ładna?
mam odpowiedziec? jestes pewien?
zależy jaką odpowiedź usłyszę
Goku
Kontakt z zespołem wsparcia technicznego: SUPPORT
Zapraszam na Serwer Azijatyckim Asia 1
http://empire.goodgamestudios.com?ic=CR-1LLQ0&w=199947
1.Wybrać flagę na której napisane jest wielkimi literami ASIA
2.Wybrać En Asia 1
3. Zarejestrować się
4. Zacząć grę i dołączyć do Polskich soiuszy do wyboru : Titans , Golden Brigade lub Miecz
5.Bawić się grą