Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Aktualizacja: Gwarantowany Jackpot w Kole Fortuny

Drodzy Gracze,

zapraszam do zapoznania się z najnowszą zapowiedzią aktualizacji, którą znajdziecie, jak zwykle, w Oficjalnych Ogłoszeniach.

Pozdrawiam
Post edited by [email protected] on
«134

Komentarz

• mati007 (PL1)mati007 (PL1) Posty: 2,521
    edytowano 21.07.2015
    Pff... Świetna zmiana. Oczywiście gwarantowany jackpot za rubiny. Ten bogaty opis aktualizacji cuchnie na kilometr. Cuchnie przekrętami...
    Nick: mati007
    Sojusz: SayaN
    Nick: PowrótSmoka (Azja)
    Sojusz: Titans (Azja)
    To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
    Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
    Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
    Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
    Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
    Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
    Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu :)
  • AmazingPolak (PL1)AmazingPolak (PL1) Posty: 24
    edytowano 21.07.2015
    #[email protected] czy inwazja nomadów bedzie dostepna w wersji tylko indywidualnej czy tylko sojuszowa?
    AmazingPolak @ pl 1
  • zysiu2000 (PL1)zysiu2000 (PL1) PL1 Posty: 5,233
    edytowano 21.07.2015
    mati0074 napisał użytkownik: »
    Pff... Świetna zmiana. Oczywiście gwarantowany jackpot za rubiny. Ten bogaty opis aktualizacji cuchnie na kilometr. Cuchnie przekrętami...

Ja tu raczę czuję żądzę pieniądza.

Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT

Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...

• Piotrek933 (PL1)Piotrek933 (PL1) Posty: 717
    edytowano 21.07.2015
    Najlepsze w tej aktualizacji z pewnością będzie wyeliminowanie błędów...
  • Neron M (PL1)Neron M (PL1) PL1 Posty: 343
    edytowano 21.07.2015
    zasadnicze pytanie po co w ogóle cokolwiek takiego robić i w takim zakresie... nie można tego połączyć z jakąś wieksza zmiana np raz na miesiac
    Neron M @ pl 1
  • Ensifer (PL1)Ensifer (PL1) PL1 Posty: 84
    edytowano 21.07.2015
    a jak to do diaska jest z tymi jackpotami? ostatnio zakręciłem sobie kilkadziesiąt razy i wypadło kilka tych jackpotów. niestety nagrody w nich miały się nijak do tych prezentowanych w panelu koła fortuny i pojawiał się sam badziew do wylosowania z kart. pewnie jakiś mędrzec mi napisze że to tylko szansa na wylosowanie tej najwyższej prezentowanej puli. pytam się jaka? ile procent?
    Ashes To Ashes
    Dust To Dust
  • Szymon200112 (PL1)Szymon200112 (PL1) PL1 Posty: 1,439
    edytowano 21.07.2015
    Ciekawi mnie tylko za ile rubinów. Pewnie z 5 tys.
    No niestety...
  • MagorPRO (PL1)MagorPRO (PL1) Posty: 1,398
    edytowano 21.07.2015
    Nosz po prostu... Na równi ze studnią życzeń...
    Admin i Magor ma zawsze rację.

No admin nie zawsze 

Ale Magor tak

Pomóż nam wysadzić forum !!! :
    https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
  • KamilP..c (INT1)KamilP..c (INT1) Posty: 81
    edytowano 21.07.2015
    Znowu dla rubinowców dajcie ,żeś coś dla zwykłych graczy :)
    KamilP..c @ pl 1

Zapraszam na Serwer Azijatyckim Asia 1
    http://empire.goodgamestudios.com?ic=CR-1LLQ0&w=199947
    1.Wybrać flagę na której napisane jest wielkimi literami ASIA
    2.Wybrać En Asia 1
    3. Zarejestrować się
    4. Zacząć grę i dołączyć do Polskich soiuszy do wyboru : Titans , Golden Brigade lub Miecz
    5.Bawić się grą
  • BraciszeKSBraciszeKS Posty: 19
    edytowano 21.07.2015
    zysiu2000 napisał użytkownik: »
    Ja tu raczę czuję żądzę pieniądza.

Zgodzę sie Zysiu :)
    BraciszeKS @ pl 1
  • danie6danie6 Posty: 18
    edytowano 21.07.2015
    fajne, dla kogoś kto wwala w gre dużo kasy
  • Beyond BrothersBeyond Brothers Posty: 11
    edytowano 22.07.2015
    witajcie
    zamiast kolejnych aktualizacji poprawcie proszę babole gry które teraz sa
    badacza nie ma co najmniej od 2 miesięcy

mam zbadane wszystko za rubiny i kase tylko brak badacza mnie blokuje

ja rozumiem ze kasa kasa kasa kasa ale,gra ma tez swój balans.jeżeli zachwiejecie proporcje graczy rubinowych i zwykłych leżycie.Dlatego proponuje by zamiast gwarantowanych jackpot'ów zająć sie brakiem badacza zielarza handlarza(wymiana surek) itp

w tym momęcie nie ma motywacji do dalszej gry skoro znaczna część "darmowych" eventów nie działa a naprawiane/ulepszane sa tylko te rubinowe.
    Część graczy"uprzywilejowanych" ma zrobione badania badacza a część nie.Dlaczego twórca gry nie zadba o równy dostęp do możliwości rozwoju gracza nawet tego który zaczął gre niedawno?
    tak samo zielarz -sa zadania w zbiorze osiągnięć -teraz część osób ma utrudnione zadanie bo jak zrobić zadanie którego defakto nie ma od co najmniej pół roku jak nie więcej...

z pozdrowieniami od gracza który "gra" w tą grę od kilku lat
    Beyond Brothers @ pl 1
  • wg8wg8wg8wg8 Posty: 6
    edytowano 22.07.2015
    Mi to się wydaję że Ggs robi to specjalnie za pól roku gra zrobi się całkowicie rubinokwa. Eventy będą tylko odblokowane za rubiny by zbudować( ulepszyć) można będzie jedynie za co ruble.
    A pytanie czemu temu że jak wykurzą wszystkich nierubinowych graczy. Rubinowi nie będą mieli z kim walczyć to zaczną ze sobą bo wiadomo jaką rubinowiec ma obronę by ich pokonać trzeba kilkanaście tyś rubli i GGS będzie zarabiał miliony jak i na wszystkich serwerach kilkadziesiąt miliardów
    wg8wg8 @ pl 1
  • Długowłosy Woj (PL1)Długowłosy Woj (PL1) PL1 Posty: 68
    edytowano 22.07.2015
    Beyond Brothers napisał użytkownik: »
    witajcie
    zamiast kolejnych aktualizacji poprawcie proszę babole gry które teraz sa
    badacza nie ma co najmniej od 2 miesięcy

mam zbadane wszystko za rubiny i kase tylko brak badacza mnie blokuje
    ..............

Badacz był niedawno (niewiele ponad tydzień temu) 2 razy (tyle ja widziałem), raz w nocy i raz w dzień, fakt, nie był na 24h, ale to taki jego urok.
    "Polska jest, za przeproszeniem, cywilizacyjnym zadupiem, które tak naprawdę nie liczy się w świecie." S.Lem
     I w pi..du, i wylądował...i cały misterny plan też w pi..du. S. "Siara" Siarzewski

• zbyyh (PL1)zbyyh (PL1) Posty: 88
    edytowano 22.07.2015
    potwierdzam widziałem
    zbyyh @ pl 1
  • zbyyh (PL1)zbyyh (PL1) Posty: 88
    edytowano 22.07.2015
    miały być infa przed eventem
    zbyyh @ pl 1
  • mati007 (PL1)mati007 (PL1) Posty: 2,521
    edytowano 22.07.2015
    zbyyh napisał użytkownik: »
    miały być infa przed eventem
    Tylko przed jednym - Wojny Królestw.
    Nick: mati007
    Sojusz: SayaN
    Nick: PowrótSmoka (Azja)
    Sojusz: Titans (Azja)
    To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
    Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
    Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
    Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
    Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
    Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
    Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu :)
  • edytowano 22.07.2015
    Beyond Brothers napisał użytkownik: »
    w tym momencie nie ma motywacji do dalszej gry skoro znaczna część "darmowych" eventów nie działa a naprawiane/ulepszane sa tylko te rubinowe.

No i w tym jest wiele racji. Wiekszosc wprowadzonych ostatnio zmian byla w kierunku rubinow, poza tym pozyteczne byly ochlapy, jak przyspieszenia, czy wersja sojusznicza nomadow. No i monotonnie, obcy na zmiane z nomadami. Gdzie reszta wydarzen? Dawniej sie jakos pojawialy. Ruble, wiecej poziomow legendarnych i wiecej rubli to nie jest rozwiazanie. Fajnie, jakby poza kasa ggs pomyslal o jakosci i o rozrywce. A badacz sie pojawia, pozno w nocy i o swicie, trzeba polowac :)
Sign In to comment.