Aktualizacja: Gwarantowany Jackpot w Kole Fortuny

Drodzy Gracze,
zapraszam do zapoznania się z najnowszą zapowiedzią aktualizacji, którą znajdziecie, jak zwykle, w Oficjalnych Ogłoszeniach.
Pozdrawiam
zapraszam do zapoznania się z najnowszą zapowiedzią aktualizacji, którą znajdziecie, jak zwykle, w Oficjalnych Ogłoszeniach.
Pozdrawiam
Post edited by [email protected] on
0
Sign In to comment.
Komentarz
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
Ja tu raczę czuję żądzę pieniądza.
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Dust To Dust
No admin nie zawsze
Ale Magor tak
Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
Zapraszam na Serwer Azijatyckim Asia 1
http://empire.goodgamestudios.com?ic=CR-1LLQ0&w=199947
1.Wybrać flagę na której napisane jest wielkimi literami ASIA
2.Wybrać En Asia 1
3. Zarejestrować się
4. Zacząć grę i dołączyć do Polskich soiuszy do wyboru : Titans , Golden Brigade lub Miecz
5.Bawić się grą
Zgodzę sie Zysiu
zamiast kolejnych aktualizacji poprawcie proszę babole gry które teraz sa
badacza nie ma co najmniej od 2 miesięcy
mam zbadane wszystko za rubiny i kase tylko brak badacza mnie blokuje
ja rozumiem ze kasa kasa kasa kasa ale,gra ma tez swój balans.jeżeli zachwiejecie proporcje graczy rubinowych i zwykłych leżycie.Dlatego proponuje by zamiast gwarantowanych jackpot'ów zająć sie brakiem badacza zielarza handlarza(wymiana surek) itp
w tym momęcie nie ma motywacji do dalszej gry skoro znaczna część "darmowych" eventów nie działa a naprawiane/ulepszane sa tylko te rubinowe.
Część graczy"uprzywilejowanych" ma zrobione badania badacza a część nie.Dlaczego twórca gry nie zadba o równy dostęp do możliwości rozwoju gracza nawet tego który zaczął gre niedawno?
tak samo zielarz -sa zadania w zbiorze osiągnięć -teraz część osób ma utrudnione zadanie bo jak zrobić zadanie którego defakto nie ma od co najmniej pół roku jak nie więcej...
z pozdrowieniami od gracza który "gra" w tą grę od kilku lat
A pytanie czemu temu że jak wykurzą wszystkich nierubinowych graczy. Rubinowi nie będą mieli z kim walczyć to zaczną ze sobą bo wiadomo jaką rubinowiec ma obronę by ich pokonać trzeba kilkanaście tyś rubli i GGS będzie zarabiał miliony jak i na wszystkich serwerach kilkadziesiąt miliardów
Badacz był niedawno (niewiele ponad tydzień temu) 2 razy (tyle ja widziałem), raz w nocy i raz w dzień, fakt, nie był na 24h, ale to taki jego urok.
I w pi..du, i wylądował...i cały misterny plan też w pi..du. S. "Siara" Siarzewski
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
No i w tym jest wiele racji. Wiekszosc wprowadzonych ostatnio zmian byla w kierunku rubinow, poza tym pozyteczne byly ochlapy, jak przyspieszenia, czy wersja sojusznicza nomadow. No i monotonnie, obcy na zmiane z nomadami. Gdzie reszta wydarzen? Dawniej sie jakos pojawialy. Ruble, wiecej poziomow legendarnych i wiecej rubli to nie jest rozwiazanie. Fajnie, jakby poza kasa ggs pomyslal o jakosci i o rozrywce. A badacz sie pojawia, pozno w nocy i o swicie, trzeba polowac