Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Nick: mati007
Sojusz: SayaN Nick: PowrótSmoka (Azja) Sojusz: Titans (Azja) To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film). Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka). Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)! Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka). Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley). Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka). Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu .
Komentarz
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu