Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Da się, ale chciałem na nowo przegrupować wojsko, dodać ilustrowany schemat zmiany jednostek na weteranów i dalej na gwardię do Koszar, potem do miniatur krain wojska z nich itd. A bez tego nie ma co zaczynać.
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Na razie to ta modernizacja niezbyt mi się podoba ze względu na archiwum, stamtąd czerpię dużo wiedzy, również dotyczącej tego spisu.
Masz rację. To spory minus.
Zwykły Zbrojny nie jest uniwersalny :P Ma tylko dobry atak wręcz a nie obrone.
Teraz już nie, ale kiedyś...
Zrobiłem małe zestawienie jednostek. W zasadzie brakuje tylko informacji, gdzie można zdobyć poszczególne jednostki. http://robert-test123.weebly.com/jednostki.html
Mam nadzieję, że nikt z teamu GGS nie ma mi za złe, że wszelkie informacje zamieszczam na innej stronie.
Zrobiłem małe zestawienie jednostek. W zasadzie brakuje tylko informacji, gdzie można zdobyć poszczególne jednostki. http://robert-test123.weebly.com/jednostki.html
Mam nadzieję, że nikt z teamu GGS nie ma mi za złe, że wszelkie informacje zamieszczam na innej stronie.
Ładnie.
PS: Za złe Ci nie będą mieli (przecież zawsze możesz zapytać Support o zgodę) .
PS2: Zamień słowo My Site (Moja Strona) na tytuł strony. Będzie ładniej .
Super! Mam tylko malutką prośbę. Mógłbyś to posegregować? Dziękuję.:)
Zrobiłem małe zestawienie jednostek. W zasadzie brakuje tylko informacji, gdzie można zdobyć poszczególne jednostki.http://robert-test123.weebly.com/jednostki.htmlMam nadzieję, że nikt z teamu GGS nie ma mi za złe, że wszelkie informacje zamieszczam na innej stronie.
Jeszcze jedno.Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą z nami w projekcie Empire zapraszam do kontaktu poprzez PW.
Krain, grup. Wojska z koszar razem, wojska z Archipelagu razem.
Jedno pytanko.
Gdzie się produkuje straszliwe wilki,asasynów czy demonicznych wojowników za złoto?
Z tego co wiem demonów może produkować gracz, którego sojusz ma stolicę na Szczytach. Poza tym można ''werbować'' wojska wspomniane przez ciebie za kasę. Za naszą realną kasę;).
Nick: mati007
Sojusz: SayaN Nick: PowrótSmoka (Azja) Sojusz: Titans (Azja) To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film). Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka). Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)! Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka). Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley). Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka). Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu .
Jedno pytanko.
Gdzie się produkuje straszliwe wilki,asasynów czy demonicznych wojowników za złoto?
Z tego co się orientuję i jakie krążą plotki to można, ale jest to bardzo drogie przedsięwzięcie. A gdzie? Pewnie w koszarach.
Na dobrą sprawę to pytanie bardziej do supportu dlaczego jest podana taka dana w pliku xml.
Z tego co wiem demonów może produkować gracz, którego sojusz ma stolicę na Szczytach. Poza tym można ''werbować'' wojska wspomniane przez ciebie za kasę. Za naszą realną kasę;).
Co do demonów rozumiem, a reszta jest dla zaangażowanych w budżet firmy rubinowców:)
A to screen, który znalazłem w dyskusji dotyczącej ogłoszeń: http://scr.hu/0y22/mam6i
Komentarz
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Pozdrawiam, Jan
Da się, ale chciałem na nowo przegrupować wojsko, dodać ilustrowany schemat zmiany jednostek na weteranów i dalej na gwardię do Koszar, potem do miniatur krain wojska z nich itd. A bez tego nie ma co zaczynać.
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Na razie to ta modernizacja niezbyt mi się podoba ze względu na archiwum, stamtąd czerpię dużo wiedzy, również dotyczącej tego spisu.
Masz rację. To spory minus.
Było wiadomo co się stanie z postami z archiwum gdyż Asia07 o tym wspominała tu i pisała, że te działy ulegną usunięciu.
Goku
Kontakt z zespołem wsparcia technicznego: SUPPORT
Teraz już nie, ale kiedyś...
DŁUGO jeszcze będziecie zbierać informacje ? :
http://robert-test123.weebly.com/jednostki.html
Ładnie.
PS: Za złe Ci nie będą mieli (przecież zawsze możesz zapytać Support o zgodę)
PS2: Zamień słowo My Site (Moja Strona) na tytuł strony. Będzie ładniej
Super! Mam tylko malutką prośbę. Mógłbyś to posegregować? Dziękuję.:)
Jeszcze jedno.Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą z nami w projekcie Empire zapraszam do kontaktu poprzez PW.
Krain, grup. Wojska z koszar razem, wojska z Archipelagu razem.
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
Na dobrą sprawę to pytanie bardziej do supportu dlaczego jest podana taka dana w pliku xml.
Co do demonów rozumiem, a reszta jest dla zaangażowanych w budżet firmy rubinowców:)
A to screen, który znalazłem w dyskusji dotyczącej ogłoszeń:
http://scr.hu/0y22/mam6i