Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

Bag albo nw co.

King Karthikeya (PL1)King Karthikeya (PL1) PL1 Posty: 36
edytowano 03.02.2015 w Problemy techniczne & bugi
Witam pokaże wam baga z obóz najemników http://scr.hu/58ff/4wj2m Nw czy to jest możliwe za taki sprzęt legendarny. Dwa kamole do obrony jak bym powiedział oraz jedna jednostka do ataku.
ksawerman @ pl 1
Post edited by King Karthikeya (PL1) on

Komentarz

• mati007 (PL1)mati007 (PL1) Posty: 2,521
    edytowano 29.01.2015
    Oczywiście, że to nie bug...
    Nick: mati007
    Sojusz: SayaN
    Nick: PowrótSmoka (Azja)
    Sojusz: Titans (Azja)
    To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
    Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
    Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
    Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
    Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
    Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
    Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu :)
  • Ciesiek (PL1)Ciesiek (PL1) PL1 Posty: 3,665
    edytowano 29.01.2015
    Normalka - nie widziałem najemników z legendarnym wyposażeniem w cenie poniżej 70k złota...
  • tabazior (PL1)tabazior (PL1) PL1 Posty: 55
    edytowano 29.01.2015
    Gdyby jeszcze później pokazywało co to się zdobyło w tym losowym, po ukończeniu tej misji, ale to chyba za bardzo skomplikowane na możliwości zespołu tworzącego tę grę. Szkoda słów. Pozdrawiam
    tabazior @ pl 1
  • King Karthikeya (PL1)King Karthikeya (PL1) PL1 Posty: 36
    edytowano 29.01.2015
    ksawerman @ pl 1
  • CM Asia07CM Asia07 Posty: 3,526
    edytowano 03.02.2015
    erathia3 napisał użytkownik: »
    e ja robie misje taką że musze ulepszyć 4 chat drwali na poziom 6 ulepszyłem 3 i zostało mi jeszcze jedno ale w misj pokazuje że muszę uepszyć jeszcze 2. co to jest!!

Pokażesz zrzut ekranu, o czym mowa?

Postaram się pomóc. Pozdrawiam
Sign In to comment.