chce zeby mnie zawiesili bo juz niechce grac w ta beznadziejna gre a i przepraszam to nie gra tylko biznes supportu ,ale ukruci im sie to wkoncu i ktos poleci ze stolka moze to wkoncu bedzie filip np? )
szymonku sam spamujesz i piszesz byle co byle gdzie i nie na temat , ciekawe jak bedziesz śpiewał jak cie ktoś kiedyś najedzie ? raz sie ugasisz za ruble a tu patrzysz atak i masz lipe znowu sie fajczysz i co znowu kupisz ruble ? po resztą nie bede z tobą konwersował bo nie taki temat wątku jest a ty pływasz w zbyt płytkim basenie intelektualnym aby miał chęć Cie jeszcze słuchać sory czytać Twoje wypociny
poczekam kilka dni jak nie powrócą do poprzednich ustawień koniec zabawy i narazie nic nie buduje to bez sensu jak całą oliwę i węgiel zabiore to wojska tam nie kupie
ja rowniez uwazam ze ta aktualizacja nie przemyslaa byla - mam do gaszenia post a oliwy niem bo nie mam ja jak zdobyc - nie mam odpowiedniego lvl aby wejsc na piaski - lepiej wszysko w gruzy obrucic niz umilic gre graczom -same utrudnienia - z ta aktualizacja to oni zburza cala gre i beda popiol zbierac
pogram do nowego roku-chociaż mam poz.70.to solidaryzuję się z graczami z niższych poziomów-PROSZE POWRÓCIĆ DO POPRZEDNICH USTAWIEŃ /budowa obiektów/dlaczego teraz potrzeba innych produktów do budowy na krainach gdzie nie można ich produkować-JEŻELI NIE POWRÓCI DO POPRZEDNICH USTAWIEŃ-KATEGORYCZNA REZYGNACJA Z WASZEJ GRY/od 01.01.2015r./
Nie zmienia się reguł gry w jej trakcie.
Wyobraź sobie Adminów GGE na turnieju pokera, gdy w po rozdaniu oznajmiają, że trójka walków bije karetę asów, bo jeden walek ma oliwę, a drugi węgiel?
Niezły dentysta-protetyk byłby im potrzebny.
Komentarz
jesli nic sie nie zmieni, szukam innej gry
Wyobraź sobie Adminów GGE na turnieju pokera, gdy w po rozdaniu oznajmiają, że trójka walków bije karetę asów, bo jeden walek ma oliwę, a drugi węgiel?
Niezły dentysta-protetyk byłby im potrzebny.
Z poważaniem,
DonSamogon