Strona główna Polish Wasze pytania do gry

ZMIANA GRY Z EMPIRE po cudownej aktualizacji :D

2

Komentarz

• Rycerz Gwardii (PL1)Rycerz Gwardii (PL1) PL1 Posty: 30
    edytowano 18.11.2014
    chce zeby mnie zawiesili bo juz niechce grac w ta beznadziejna gre a i przepraszam to nie gra tylko biznes supportu ,ale ukruci im sie to wkoncu i ktos poleci ze stolka moze to wkoncu bedzie filip np? :))
    bojan @ pl 1
  • Romario77 (PL1)Romario77 (PL1) Posty: 50
    edytowano 18.11.2014
    właśnie gracz na 10 lvl zgłosił mnie, że tych ekstra surowców do GASZENIA POTRZEBUJE ! Geniusze od supportu powiedzcie SKĄD on MA TO WZIĄĆ !
    Romario77 @ pl 1
  • edytowano 18.11.2014
    szymonku sam spamujesz i piszesz byle co byle gdzie i nie na temat , ciekawe jak bedziesz śpiewał jak cie ktoś kiedyś najedzie ? raz sie ugasisz za ruble a tu patrzysz atak i masz lipe znowu sie fajczysz i co znowu kupisz ruble ? po resztą nie bede z tobą konwersował bo nie taki temat wątku jest a ty pływasz w zbyt płytkim basenie intelektualnym aby miał chęć Cie jeszcze słuchać sory czytać Twoje wypociny
    zamek pniaczek @ pl 1
  • Pawełb85Pawełb85 Posty: 12
    edytowano 18.11.2014
    no jak to skąd? musi wykupić rubinów za 300zł powiedzmy i kupi sobie wszystko do gaszenia :) ależ jaki tutaj problem jest ? brawo dla supportu :)
    Pawełb85 @ pl 1
  • Maria35 (PL1)Maria35 (PL1) Posty: 19
    edytowano 18.11.2014
    poczekam kilka dni jak nie powrócą do poprzednich ustawień koniec zabawy i narazie nic nie buduje to bez sensu jak całą oliwę i węgiel zabiore to wojska tam nie kupie
    Maria35 @ pl 1
  • kubaagonkubaagon Posty: 4
    edytowano 18.11.2014
    co za g***o???????????????????????????
    kubaagon @ pl 1
  • kubaagonkubaagon Posty: 4
    edytowano 18.11.2014
    support sie napił jak to robił,niech wywalątego co to wymyslił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kubaagon @ pl 1
  • kosta32kosta32 Posty: 1
    edytowano 18.11.2014
    ja rowniez uwazam ze ta aktualizacja nie przemyslaa byla - mam do gaszenia post a oliwy niem bo nie mam ja jak zdobyc - nie mam odpowiedniego lvl aby wejsc na piaski - lepiej wszysko w gruzy obrucic niz umilic gre graczom -same utrudnienia - z ta aktualizacja to oni zburza cala gre i beda popiol zbierac
    kosta32 @ pl 1
  • edytowano 18.11.2014
    zamek pniaczek @ pl 1
  • gesio0 (PL1)gesio0 (PL1) PL1 Posty: 8
    edytowano 18.11.2014
    Ja już zarobiłem!!!!!! Po prostu nie kupiłem rubików!!!!
    gesio0 @ pl 1
  • matii124matii124 Posty: 1
    edytowano 18.11.2014
    56lv pozdrawiem chwikę poczekam, a jak się nic nic zmieni albo w moim rozumowaniu albo w tej grze w którą już gram niemało. To zakończe gre :]
    matii124 @ pl 1
  • mietektadek (PL1)mietektadek (PL1) PL1 Posty: 1
    edytowano 18.11.2014
    pogram do nowego roku-chociaż mam poz.70.to solidaryzuję się z graczami z niższych poziomów-PROSZE POWRÓCIĆ DO POPRZEDNICH USTAWIEŃ /budowa obiektów/dlaczego teraz potrzeba innych produktów do budowy na krainach gdzie nie można ich produkować-JEŻELI NIE POWRÓCI DO POPRZEDNICH USTAWIEŃ-KATEGORYCZNA REZYGNACJA Z WASZEJ GRY/od 01.01.2015r./
    mietektadek @ pl 1
  • RudolfKropekRudolfKropek Posty: 1
    edytowano 18.11.2014
    na świeta miał byc wiekszy zakup rubinków, za to bedzie dobre winko lub inny trunek
    jesli nic sie nie zmieni, szukam innej gry
    RudolfKropek @ pl 1
  • DonSamogon (PL1)DonSamogon (PL1) Posty: 3
    edytowano 18.11.2014
    Nie ma się co zżymać. Wziąć na przeczekanie. Ograniczyć aktywność... NIE PŁACIĆ ZA RUBLE! To tylko wirtualna gra.
    DonSamogon @ pl 1
  • DonSamogon (PL1)DonSamogon (PL1) Posty: 3
    edytowano 18.11.2014
    Nie zmienia się reguł gry w jej trakcie.
    Wyobraź sobie Adminów GGE na turnieju pokera, gdy w po rozdaniu oznajmiają, że trójka walków bije karetę asów, bo jeden walek ma oliwę, a drugi węgiel?
    Niezły dentysta-protetyk byłby im potrzebny.

Z poważaniem,
    DonSamogon
    DonSamogon @ pl 1
  • SuperWieslawSuperWieslaw Posty: 1
    edytowano 18.11.2014
    Proponuję na znak protestu zawiesić wszystkie wojenki i nie kupowac rubinów
    SuperWieslaw @ pl 1
  • edytowano 18.11.2014
    jeżeli nie cofną aktualki to rezygnuję z gry :(( a tak fajnie mi się grało
    HeroMonika77 @ pl 1
  • mirziol (PL1)mirziol (PL1) Posty: 1
    edytowano 18.11.2014