Strona główna Polish Przedstaw się

Rezygnuje

2

Komentarz

• [Deleted User][Deleted User] Posty: 0
    edytowano 13.09.2014
    Michilon napisał użytkownik: »
    Nie chce po raz kolejny odbudowywać się bez skutku , a poza tym nigdy nie byłem w cudzym sojuszu bo zwykle znałem dowodzącego :D Mam coraz mniej czasu na grę...

jak ci się nie podoba ta gra to papa.

płakać nie będziemy za tobą , bo płaczesz na forum .
  • Nikoks2Nikoks2 Posty: 262
    edytowano 14.09.2014
    Michilon miał fajne pomysły. Szkoda ze nie wprowadzili tego wsparcia dla soja ale takiego jak michilon ilustrował. Tylko jakieś gówno za rubiny. Życzę powodzenia Michilon ;)
    Trololololololo ;D h5818BF26
  • Konrad1502Konrad1502 Posty: 182
    edytowano 14.09.2014
    maciek305 napisał użytkownik: »
    Hmmmhmmm konrad150 przypomnij sobie tak na serio kto ci pomugl najpierw aby cie nie palili
    i co teraz ma to do czynienia z Michlonem ?
    3fDi9l8.png
  • frugo1991 (PL1)frugo1991 (PL1) Posty: 1,458
    edytowano 15.09.2014
    maciek305 napisał użytkownik: »
    Ja tam do 40 poziomu bez rubli szedlem a teraz caly cZas kupuje prawie

Ja idę do teraz z rublami ale niekupowanymi, dzisiaj na CHorągiew się uzbeirało i poszło...Michilion, szkoda mi Ciebie. Mogłeś jeszcze dużo osiągnąć. W takiej sytuacji gracze przenosili się na inny serwer. Frobisher już o tym mówił. Co do tych sojuszu, ja już traciłem sojusze wielokrotnie. I się nie załamałem. Pograj na litewskim. Możęsz sojusz założyć. Nie spalą Cię. Pozumiem, ze nie chcesz zaczynać od początku. Ale na prawdę to nie jest znowu od początku. Masz już wyrobioną opinię na forum. Masz znajomości w grze.....
    Frugo1991 @ WWW 2
  • s_krzysio (PL1)s_krzysio (PL1) PL1 Posty: 103
    edytowano 15.09.2014
    DROGIE PŁACZKI FORUMOWE.....

Ja zacząłem tą grę w marcu 2013..... do maja doszedłem do 30 lvl nie będąc w sojuszu i nie używając rubinów
    paliłem się sporo razy, i gasiłem też....
    wielu z tych co mnie chciało spalić poległo a ja od 26 lvl nie spadłem a chwałą poniżej Diuka a jak byłem bez sojuszu to miałem Księcia
    Zaglądam często na zamki tych chojraków co do mnie przylatywali... nadal mają 30-40lvl lub pokonczyli gry

70 lvl osiągnąć można spokojnie w 1 rok gry i to bez nadmiernego wysiłku i używania rubli.
    Wiec jak widzę wpisy ze rezygnuje bo mnie ktoś spalił albo że ktoś zaczął wtedy kiedy ja i doszedł do 50 lvl po półtora roku bo potrzeba rubli bo inaczej sie nie da a w tygodniówce ma wartości zbliżone do 0 i tylko wywietrzania się na forum to mi się robi gorzej...

Ruble są potrzebne dopiero później do wojen i to na wysokich lvl-ach,
    Są potrzebne żeby podnieść piekarnie, stajnie i postawić wieże obserwacyjne

WIEC NIE PŁACZCIE ŻE SIĘ PALICIE....
    Chcecie grac to się zgasicie
    nie chcecie to nie płaczcie tylko skończcie ta grę....

Macie pretensje że nie ma zasad na serwerze a jak ktoś coś wymyśli żeby to usankcjonować to jest zły
    bo każdy z was chętnie spali samotnego gracza bez soja ale jak sojusz o 2 graczy większy wypowie wam wojnę i przeleci gracz z lvl o 3 wyższym to zaraz nadajecie na forum jaka to gra niesprawiedliwa.

Michilion skoro kolejny raz ci nie wychodzi z własnym sojuszem a chcesz grać to idź do czyjegoś sojuszu... Widocznie nie nadajesz się na koronę...
    Spróbuj pograć w jakimś sojuszu który gra od dłuższego czasu i zobacz jak to się robi
    EW Szlachta
  • Adam IIAdam II Posty: 103
    edytowano 15.09.2014
    s_krzysio napisał użytkownik: »
    DROGIE PŁACZKI FORUMOWE.....

Ja zacząłem tą grę w marcu 2013..... do maja doszedłem do 30 lvl nie będąc w sojuszu i nie używając rubinów
    paliłem się sporo razy, i gasiłem też....
    wielu z tych co mnie chciało spalić poległo a ja od 26 lvl nie spadłem a chwałą poniżej Diuka a jak byłem bez sojuszu to miałem Księcia
    Zaglądam często na zamki tych chojraków co do mnie przylatywali... nadal mają 30-40lvl lub pokonczyli gry

70 lvl osiągnąć można spokojnie w 1 rok gry i to bez nadmiernego wysiłku i używania rubli.
    Wiec jak widzę wpisy ze rezygnuje bo mnie ktoś spalił albo że ktoś zaczął wtedy kiedy ja i doszedł do 50 lvl po półtora roku bo potrzeba rubli bo inaczej sie nie da a w tygodniówce ma wartości zbliżone do 0 i tylko wywietrzania się na forum to mi się robi gorzej...

Ruble są potrzebne dopiero później do wojen i to na wysokich lvl-ach,
    Są potrzebne żeby podnieść piekarnie, stajnie i postawić wieże obserwacyjne

WIEC NIE PŁACZCIE ŻE SIĘ PALICIE....
    Chcecie grac to się zgasicie
    nie chcecie to nie płaczcie tylko skończcie ta grę....

Macie pretensje że nie ma zasad na serwerze a jak ktoś coś wymyśli żeby to usankcjonować to jest zły
    bo każdy z was chętnie spali samotnego gracza bez soja ale jak sojusz o 2 graczy większy wypowie wam wojnę i przeleci gracz z lvl o 3 wyższym to zaraz nadajecie na forum jaka to gra niesprawiedliwa.

Michilion skoro kolejny raz ci nie wychodzi z własnym sojuszem a chcesz grać to idź do czyjegoś sojuszu... Widocznie nie nadajesz się na koronę...
    Spróbuj pograć w jakimś sojuszu który gra od dłuższego czasu i zobacz jak to się robi
    Zgadzam się z krzyśkiem.Nie raz widziałem jak gracz się palił (i walczy do końca,gasi się),te gracze co atakują ciągle,to im się kiedyś to znudzi:)W tej grze nie można przejąć głównego zamku,tylko spalić i można to spokojnie nadrobić,lub napisać do kogoś żeby ci pomógł.
    A jeśli chodzi i rubiny,to na wyższych poziomach tyle będzie się dostawać,za baronów itp.że nie będziecie na co wydawać!
    Nazwa Gracza: Adam II
    Nazwa głównego zamku: Zamek Warowus
    Poziom:
    37
    Sojusz: King of Wolf
    Świat: Polska 1

• DIESEL IDIESEL I Posty: 373
    edytowano 15.09.2014
  • coafrog (PL1)coafrog (PL1) Posty: 156
    edytowano 16.09.2014
    Za późno ! Już przestał grać . Chyba , że za kilka dni/tygodni/miesięcy wróci.
    hi

• AmonetAmonet Posty: 20
    edytowano 17.09.2014
    Szkoda,ale tak już jest...
    Nick:Velasca
    Sojusz:Obrońcy Empire
    Ranga w sojuszu:Dyplomata
    Tytuł:Baronet
  • Rudenet (PL1)Rudenet (PL1) Posty: 299
    edytowano 17.09.2014
    Mnie prawie rozwalili, kiedy to byłem w sojuszu Piraci... A kiedy to było? Ponad miesiąc temu! I nie przestałem grać!
    Trza zrobić rewolucję narodową!

Pomóż wszystkim liczyć do miliona!
    Support.
  • s_krzysio (PL1)s_krzysio (PL1) PL1 Posty: 103
    edytowano 18.09.2014
    Adam II napisał użytkownik: »
    A jeśli chodzi i rubiny,to na wyższych poziomach tyle będzie się dostawać,za baronów itp.że nie będziecie na co wydawać!

Optymista jesteś :D

Ja W tygodniówce plasuje się najczęściej na początku 3-ciej seki to jest tak około 7 mil zagrabionych dóbr (1,1/dzień)
    dziennie rubinów zbieram od 1-5 k (zależy jak się smoki i fortece rozłożą) średnio pod 3k
    Znam graczy co robią dziennie po 10k rubli

a teraz koszty

1 atak na zbroju kosztuje około 12-13k rubli
    a mix rublowo zbrojowy powiedzmy 8,5k
    to same zabawki

Realia
    Atakując pełnym składem (załóżmy ze 1280 ofa ) gracza broniącego na zbroju pojedynczym atakiem (nie mówię o dobrze skoordynowanej masówce) korzystając z zabawek drewnianych ubijesz od 60-150 woja
    Realnie szkoda wojska...

A wiec ciężko jest nie dokładać do tego "hobby"

Choć jak mówi reklama "Gra jest darmowa" :))))))
    EW Szlachta
  • piotrk22311 (PL1)piotrk22311 (PL1) Posty: 39
    edytowano 18.09.2014
    Michilon napisał użytkownik: »
    Straciłem ukochany sojusz , zniszczył mnie 26 lewel mający dziwnie dużo wojaków i atakuje cały czas aby zniszczyć 10 wojów których udało mi się wyprodukować... po raz... 3-4 się pale...
    Mam dość... gra nie ma ograniczeń ataku prócz 6h obrony i TRYBY PREMIUM.
    Chciałem po raz kolejny zbudować sojusz który przetrwa kilka lat ale ta gra albo jest tak trudna albo tak niedorobiona... aktualnie mam 3 miesiące gry nie licząc ok. 6 miesi grania 3 lata temu na gry.pl

Z forum też odchodzę. Nie ma gry = brak dyskusji.

Dzięki za wsparcie :D

Miłej gry życzę.

Ps. Nie masz rubli nie masz gry

https://www.youtube.com/watch?v=l-x-t6RGqLc
    EW SZLACHTA
  • Kosciuszko2Kosciuszko2 Posty: 26
    edytowano 19.09.2014
    s_krzysio napisał użytkownik: »
    Optymista jesteś :D

Ja W tygodniówce plasuje się najczęściej na początku 3-ciej seki to jest tak około 7 mil zagrabionych dóbr (1,1/dzień)
    dziennie rubinów zbieram od 1-5 k (zależy jak się smoki i fortece rozłożą) średnio pod 3k
    Znam graczy co robią dziennie po 10k rubli

a teraz koszty

1 atak na zbroju kosztuje około 12-13k rubli
    a mix rublowo zbrojowy powiedzmy 8,5k
    to same zabawki

Realia
    Atakując pełnym składem (załóżmy ze 1280 ofa ) gracza broniącego na zbroju pojedynczym atakiem (nie mówię o dobrze skoordynowanej masówce) korzystając z zabawek drewnianych ubijesz od 60-150 woja
    Realnie szkoda wojska...

A wiec ciężko jest nie dokładać do tego "hobby"

Choć jak mówi reklama "Gra jest darmowa" :))))))

Witam,
    faktycznie gra jest darmowa, posiadanie w niej wielu kont jest zabronione, a support dba o jej balans.
    Co więcej brak kultury w relacjach między graczami jest tu surowo karany.
    A wszystko to dzięki poszanowaniu zasad regulaminu przez graczy, nadzorców oraz twórców gry.
    Dlatego warto poświęcać tej grze swój czas i ciężko lub lekko zarobione pieniądze, do czego niniejszym serdecznie zachęcam wszystkich użytkowników forum.
    Pozdrawiam
  • frugo1991 (PL1)frugo1991 (PL1) Posty: 1,458
    edytowano 20.09.2014
    Kosciuszko2 napisał użytkownik: »
    Witam,
    faktycznie gra jest darmowa, posiadanie w niej wielu kont jest zabronione, a support dba o jej balans.
    Co więcej brak kultury w relacjach między graczami jest tu surowo karany.
    A wszystko to dzięki poszanowaniu zasad regulaminu przez graczy, nadzorców oraz twórców gry.
    Dlatego warto poświęcać tej grze swój czas i ciężko lub lekko zarobione pieniądze, do czego niniejszym serdecznie zachęcam wszystkich użytkowników forum.
    Pozdrawiam

Akurat dba o balans...

Posiadanie wielu kotn jest dozwolone, gracze mogą nawet na forums obie ot tak psiać, iż posiadają multiki i nic im się nie stanie, "niby" niedozwolone oprogramowanie jest abrdzo popularne... Co jeszcze wymienić.
    Frugo1991 @ WWW 2
  • edytowano 22.09.2014
    Zrób sobie urlop dziekański... na miesiąc... szkoda zmarnować postępy w grze..
  • sebo662sebo662 Posty: 905
    edytowano 22.09.2014
    szkoda ze odszedł ale i tak wróci ;)
  • edytowano 23.09.2014
    sebo662 napisał użytkownik: »
    szkoda ze odszedł ale i tak wróci ;)
    A już myślałem że to ty odchodzisz...tylko tego by brakowało
  • Zwiadowca24Zwiadowca24 Posty: 22
    edytowano 10.10.2014
    jak wchodze do gry to prawie codzennie mi pisze że dokanali u mnie sabotażu ale ja się nie poddaję
    Zwiadowca24 @ pl 1
  • danie6danie6 Posty: 18
    edytowano 08.11.2014
    FrobisherKiller napisał użytkownik: »
    Tu powiem szczerze- wiem co czujesz. Ja też przez VVV i głupiego uzala straciłem chęci do gry. Na forum wolałem zostać. Teraz, kiedy gram za granicą i patrzę co dzieje się na PL1 śmiać mi się chce. Jedyny kontakt z tym serwerem mam przez fruga i Gazetę Empire.
    Tu propozycja dla ciebie- chcesz odejść, proszę bardzo. Ale na innych serwerach gra się ZNACZNIE lepiej niż na PL1. Zmień serwer i graj dalej (jeśli chcesz)

Niewiem jak kiedyś ale teraz już tak nie jest :)
  • Dawid.gacUserDawid.gacUser Posty: 608
    edytowano 09.11.2014
    danie6 napisał użytkownik: »
    Niewiem jak kiedyś ale teraz już tak nie jest :)

widzialeś jaką date mają te posty?!
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Sygnaturka stworzona przez Qwerty-Qwerty

Spokój to kłamstwo – Jest tylko pasja;
    Dzięki pasji osiągam siłę;
    Dzięki sile osiągam potęgę;
    Dzięki potędze osiągam zwycięstwo;
    Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
    Moc mnie oswobodzi.
Sign In to comment.