gumiś
nawet jak już kiedyś nie bedzie na mapie kanonika, danixa i paru innych,, pamiętaj- Ty po wsze czasy pozostaniesz pinokiem, tyski zerem, leszek1969 pogromcą kurników marek0 pinokiem2 w 80%
a krótki pozostanie w pamięci jako niezwyciężony przez 9k....maltańska
to już jest zapisane na wieki wieków empire....
i powiem Tobie i całej łżeelicie- zawsze waliłem krótkiemu co myśle o jego różnych numerach. czasem sie z nim zgadzałem, raz zdarzyło mi sie wyrzucić go na mape(pamiętam ile wyrazów szacunku od was dostałem wtedy).
choćby niektórych z was stać było na kupienie milionów rubli, to i tak zadne z was łże elito nigdy mu do pięt na empire nie dorośniecie...
i bedziecie do końca mapy frajerami...... którzy pokonali krótkiego po banie....
Widze ze Pinki i jego kumpel Mozg nadal walcza na forum!!!!!Pytam suportu dlaczego wpis Trasco nie zostal usuniety????????Spimy???Lechistan sam powinienes zareagowac!!!!Co tam Kanonik slychac ciekawego na mapie???Pomoc w czyms???Ustawic Ci jakas obrone???Gdyby cos pisz Uklony Oddany Marek
Mati, nie, takie wygrywanie, nie sprawia radosci )
A za co Wojtka zbanowali, jesli niby w 1 sekundzie ataki wyszly, to bzdura jest, bo jest blokada na wysylanie atakow czesciej niz co ok. 5 sekund, a support doskonale zdaje sobie z tego sprawe, wiadomo nawet kiedy wprowadzili taka blokade
:DMyslicie ze bany daja za co????Gral nieuczciwie wiec.......dostal to tyle w temacie:DNapewno nie za przejscie w miejscu niedozwolonym,ogarnijcie sie troszke.Kanonik wierszyk czytales superowy co nie???:DJuz ponoc o Tobie ukladaja
:DMyslicie ze bany daja za co????Gral nieuczciwie wiec.......dostal to tyle w temacie:DNapewno nie za przejscie w miejscu niedozwolonym,ogarnijcie sie troszke.Kanonik wierszyk czytales superowy co nie???:DJuz ponoc o Tobie ukladaja
sluchaj uklonny Marku, wiem kto w elicie gra uczciwie a kto nie koniecznie.
Komentarz
nawet jak już kiedyś nie bedzie na mapie kanonika, danixa i paru innych,, pamiętaj- Ty po wsze czasy pozostaniesz pinokiem, tyski zerem, leszek1969 pogromcą kurników marek0 pinokiem2 w 80%
a krótki pozostanie w pamięci jako niezwyciężony przez 9k....maltańska
to już jest zapisane na wieki wieków empire....
i powiem Tobie i całej łżeelicie- zawsze waliłem krótkiemu co myśle o jego różnych numerach. czasem sie z nim zgadzałem, raz zdarzyło mi sie wyrzucić go na mape(pamiętam ile wyrazów szacunku od was dostałem wtedy).
choćby niektórych z was stać było na kupienie milionów rubli, to i tak zadne z was łże elito nigdy mu do pięt na empire nie dorośniecie...
i bedziecie do końca mapy frajerami...... którzy pokonali krótkiego po banie....
kaja ty facet jesteś czy kobita?
jakoś cie nie znam........
kolejne nie wiadomo co , które sie wstydzi do siebie przyznać
mam wrażenie że na twój widok o zadnej płci żadne tabletki nie pomoga....
niedziela?
to kobita;)
na 99%
wydawnictwo ARMA
niech bedzie 99%
i dalej mam wrażenie że mi tabletki nie pomoga...
musiałbym sie nieżle ochlać....
do usług. wracam do zagrody:p
chcesz bawic sie w bany to sie pobawimy
A za co Wojtka zbanowali, jesli niby w 1 sekundzie ataki wyszly, to bzdura jest, bo jest blokada na wysylanie atakow czesciej niz co ok. 5 sekund, a support doskonale zdaje sobie z tego sprawe, wiadomo nawet kiedy wprowadzili taka blokade
sluchaj uklonny Marku, wiem kto w elicie gra uczciwie a kto nie koniecznie.
Zaczynam od jutra pisac do suportu.