raczej to dobry pomysł z ta stolicą , bo jak czytałem regulamin Anonymus to wynika z tego że chyba mogę atakować czyjąś stolicę, i tak jak napisałeś żeby atakować julenke1 to od razu sobie przypomniałem o tym regulaminie.
lec juz. i wbij do braku snu na gwardie jak bedziesz dochodził.
360? czy cos okolo tego maja. Julenka nie zdazy wyciagnać sztucznej szczęki ze słoika;)) aby zawołac chłopców z rady;))
Fajne cytaty. A w temacie. Aktualizacja jest bardzo ciekawa. Wreszcie będzie sens zbierania surki do kasy soja. Wreszcie wygraną wojna będzie przynosić konkretne ZYSKI. Wygrać będzie warto dla bogacenia soja.
[B]Czy ja dobrze rozumie ?[/B]
Jak będę atakowała jakiegoś gracza po mam np :Zadanie od tajemniczej osoby
To od razu robi się wojna z sojuszami automatycznie ?
[B]Czy ja dobrze rozumie ?[/B]
O nie to już mi barony zostaną tylko /;
To raczejjak zaatakujesz gracza z sojuszu z którym masz umowę o nieagresji
"Powiem od siebie, że jestem pod ogromnym wrażeniem, Michilon."
"Bardzo chętnie go przetłumaczę i przekażę naszemu zespołowi w Twoim imieniu. "
Kliknij TU i zobacz coś co ma szanse wejść do gry z naszego Polskiego forum
A jak ma się sytuacja do takiego zdarzenia:
1. Wysyłam sabotaż na gracza "x", który nie jest związany z sojuszem, na np. 2 sec przed wejściem sabotażu (nie udany oczywiście), gracz wchodzi do sojuszu. Czy w tym przypadku też jest wypowiedziana wojna? Bezsens.
2. Wysyłam sabotaż na gracza "x", który znajduje się w sojuszu "y", zanim dotrze sabotażysta, gracz przechodzi do sojuszu "z" - sabotaż nie udany i co? Wojna? Z sojuszem "y" np. mógłbym wojować, a z sojuszem "z" nigdy w życiu. Poprzez aktualkę mam wojne z tym z kim nie chciałem mieć - bezsens kolejny.
Ja piernicze heheh no gorszej aktualizacji chyba nie było ! Już totalnie suportowi w bańce się miesza tylko rubiny i rubiny.Rubiny na haracz, rubiny na wojny rubiny i rubiny .A graczy coraz mniej i coraz bardziej wieje nudą .:)
tak to jest jak się nie ma pomysłu na gre to trzeba kosić szmal wymyślając nie potrzebne bzdety typu koło fortuny hahahha może jeszcze kalambury i milionerzy czy tak powinna wyglądać gra strategiczna w co my tu gramy ?
ja mam mnóstwo pomysłów ale i tak nikt tego nie przeczyta i nie wprowadzi więc szkoda klawiatury tutaj chodzi tylko o kase jeśli chodzi o aktualke to nic tylko wyśmiać tych pajaców i robić dalej swoje
haracz BEZSENS DLACZEGO
male soje będą się rozpadać bo mocniejsze soje będą co parę dni wojnę robić i haracze wyciągać
automatyczne wypowiedzenie wojnY BEZSENSDLACZEGO
ZAATAKUJE BYLE JAKIEGO GRACZA LUB WIOSKĘ WEZNE A TU WOJNA.
I DLACZEGO BO KASY ZA MAŁO DOSTAJECIE?
NIECH KAŻDY SOJ ŻYJE JAK CHCE NIE ZMIENIAJCIE TEGO NA SIŁĘ BO POGARSZACIE SPRAWĘ!!
JA CZEKAM AŻ W NECIE BĘDĄ OGŁASZAĆ ŻE FIRMA JEST BANKRUTEM
Kiedy aktualizacja z haraczem to jeszcze sie da nawet spoko na take cos czekałem ale automatyczna wojna to BEZSENS jak wyżej kolo napisał ale są kolaicje żeby bronily przed haraczem. atakowaćsojsuze bezkolalicyjne od takich bedize mozna brać haracz a nie wojny robić z innymi koalicjami
znów im nie wyjdzie jak z tym sztormem heheh a mili gracze się tam lać i rubiny kupować a tu lipka wszyscy się dogadali .Ja rubinów chyba z rok nie kupowałem wszystko zdobywam heheh , a sory ostatnio na sojusz dałem za esa za 5 zł . i to tyle co suport ode mnie dostanie ;p Gdyby wszyscy gracze przestali kupować to sądzę , że po pierwszym miesiącu Suport inaczej by z nami gadał. Ja sądzę , że większość osób gra dalej w tą gre nie dlatego , że jest fajna .Tylko , że poznali fajnych i ciekawych ludzi , a gra jest na 2 miejscu .I tak powinno się ją traktować
Komentarz
A ja myślałem, że Ty już cały czas poświęcasz na przewijanie, kąpiele, pudrowanie i takie tam, a tu proszę ;-)
lec juz. i wbij do braku snu na gwardie jak bedziesz dochodził.
360? czy cos okolo tego maja. Julenka nie zdazy wyciagnać sztucznej szczęki ze słoika;)) aby zawołac chłopców z rady;))
idz smialo.
moze tak. niech kazdy robi to do czego się nadaje;)*
http://scr.hu/2iqq/hp1mc i bedziesz mial spokoj? nie bedziesz;)
Kurcze Drodzy forumowicze i piekne forumowiczki.
raz miałem promocje 100% ale wtedy miałem bana jezeli rozumiecie co mam na mysli;)
ale nie narzekam. jakoś jest trzeba sobie radzic ^^
mylisz sie. Prawo to ludzie. Ci co go strzegĄ. Ci co go przestrzegajĄ(respektujĄ) oraz ci co je ustalajĄ.
Ale to wciaŻ i tylko ludzie.
A z ludzmi to wiemy jak jest;)
ALE CO WTEDY GDY NIKT GO NIE ŁAMIĘ I WPROWADZANIE ZASAD ORAZ ICH USTALANIE JEST ZBYTECZNE.
CO SIE WTEDY STANIE Z TYMI KTORZY STOJĄ NA ( STRAZY) ORAZ TYMI KTORZY JE USTALAJĄ. PRZYPOMINAM CI ZE TO NIE REAL TYLKO GRA.
CO WTEDY?
O nie to już mi barony zostaną tylko /;
"Bardzo chętnie go przetłumaczę i przekażę naszemu zespołowi w Twoim imieniu.
1. Wysyłam sabotaż na gracza "x", który nie jest związany z sojuszem, na np. 2 sec przed wejściem sabotażu (nie udany oczywiście), gracz wchodzi do sojuszu. Czy w tym przypadku też jest wypowiedziana wojna? Bezsens.
2. Wysyłam sabotaż na gracza "x", który znajduje się w sojuszu "y", zanim dotrze sabotażysta, gracz przechodzi do sojuszu "z" - sabotaż nie udany i co? Wojna? Z sojuszem "y" np. mógłbym wojować, a z sojuszem "z" nigdy w życiu. Poprzez aktualkę mam wojne z tym z kim nie chciałem mieć - bezsens kolejny.
Odpowiedzi tych , co to wymyślili.
"W świecie bez złota moglibyśmy być bohaterami"- Edward "Czarnobrody" Thatch.
"Nic nie jest prawdą , wszystko jest dozwolone."
[SIGPIC][/SIGPIC]
Na angielskim forum jest już 59 stron w ciągu 2 dni. Ludzie są przeciwko tej aktualizacji.
Nikt tej aktualki nie chce.
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Bardzo chętnie go przetłumaczę i przekażę naszemu zespołowi w Twoim imieniu.
ja mam mnóstwo pomysłów ale i tak nikt tego nie przeczyta i nie wprowadzi więc szkoda klawiatury tutaj chodzi tylko o kase jeśli chodzi o aktualke to nic tylko wyśmiać tych pajaców i robić dalej swoje
male soje będą się rozpadać bo mocniejsze soje będą co parę dni wojnę robić i haracze wyciągać
automatyczne wypowiedzenie wojnY BEZSENSDLACZEGO
ZAATAKUJE BYLE JAKIEGO GRACZA LUB WIOSKĘ WEZNE A TU WOJNA.
I DLACZEGO BO KASY ZA MAŁO DOSTAJECIE?
NIECH KAŻDY SOJ ŻYJE JAK CHCE NIE ZMIENIAJCIE TEGO NA SIŁĘ BO POGARSZACIE SPRAWĘ!!
JA CZEKAM AŻ W NECIE BĘDĄ OGŁASZAĆ ŻE FIRMA JEST BANKRUTEM
Serwer: Polska 1
Poziom: 59
Ranga: Marszałek
Sojusz: Krwawe Gollumy
Koalicja: "ARMA"
Ja piernicze ban na 3 lata bedzie.
[SIGPIC][/SIGPIC]