Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

od wczoraj po aktualizacji co chwola mnie wywala z gry zróbcie cos

wojtekman1wojtekman1 Posty: 1
edytowano 05.05.2014 w Problemy techniczne & bugi
po aktualizacjach wczorajszych gra co chwola sie wyłacza jak mam grac ?
wojtekman1 @ pl 1
Post edited by wojtekman1 on
«13

Komentarz

• arteplartepl Posty: 4
    edytowano 12.02.2014
    mam to samo, nie moge wejść na zamek do kolegi aby mu wysłać czy to wsparcie czy surowce na piaskach wywala mnie z gry
    artepl @ pl 1
  • twist12twist12 Posty: 2
    edytowano 12.02.2014
    u mnie w sojuszu to samo :(
    twist12 @ pl 1
  • UMTSUMTS Posty: 10
    edytowano 12.02.2014
    nie mozna ataku wysłać, przeskanowac, na niektórych graczy
    UMTS @ pl 1
  • twist12twist12 Posty: 2
    edytowano 12.02.2014
    błąd w wiadomościach
    wiadomości dochodzą do różnych graczy do których wiadomość nie miała dojść lub wogóle nie dochodzą
    twist12 @ pl 1
  • niki47niki47 Posty: 4
    edytowano 12.02.2014
    Wy chyba rzeczywiście do szkoły mieliście pod górkę papudroki za co wam tam płacą nie można wysłać wsparcia co chwile wtyczka się wyłącza brać się do roboty i poprawiać bo bata na was wezmę!!!
    niki47 @ pl 1
  • SiemomyslSiemomysl Posty: 38
    edytowano 12.02.2014
    wtyczka na firefox co chwile się wywala

wtyczka na IE po wyszukaniu zamku gracza po jego nazwie wtyczka sie wywala

wejscie na mape swiata przy ilosci strzalek wiecej niz 3 zamula niemilosiernie

jak ktos tego nie naprawi ostrzegam ze po tygodniu zrezygnuje zapewne z gry i wiecej rubinow nie kupie
    najgorszy klient to ten co wam antyreklame zrobi a bede wszystkim tlumaczyl nieudolnosc informatykow germanców czy cholera wie kogo tam zatrudniają.

ta gra jest 2D a ma juz wymagania wieksze niż wiekszośc gier 3D
    jakktoś nie potrafi zoptymalizować kodu niech nie programuje - tyle razy już ci pseudoprogramiści cos spieprzyli że ja nie wiem za co im płacą. Tak trudno postawić serwer testowy wasz wewnętrzny żeby przetestować przed aktualizacją jak to będzie działać?
    Siemomysl @ pl 1
  • bat i pio (PL1)bat i pio (PL1) Posty: 325
    edytowano 12.02.2014
    Niech was szlak... Nie mogę wejść do zamku na piaskach , wywala mnie co 2 minuty . Zróbcie coś z tym.
  • WarriorGreg1981WarriorGreg1981 Posty: 4
    edytowano 12.02.2014
    Ja od wczoraj nawet nie mogę wejść do gry, czy toś może wie kiedy , będzie mozna grać ?
    WarriorGreg1981 @ pl 1
  • edytowano 12.02.2014
    witam . i u mnie ten sam problem -wychodzi z gry przy próbie wejścia na wioskę ,barona ,inny zamek, wej/wyj na swój zamek itd. irytujące!!!
    FastPiotr705 @ pl 1
  • Trinket9 (PL1)Trinket9 (PL1) Posty: 74
    edytowano 12.02.2014
    [Wiadomość usunięto. Już wszystko gra :cool:]
    Nick w grze: Trinket9
    Tytuł: Rycerz :(
    Poziom: 32
    Poziom Premium: 4
    Sojusz: Silna Wola
    Status: Członek
    Koalicja: Black Moon
    Serwer: Polska 1
    i tak dalej...

W premii logowania polecam klikać te skrzynki:
    -1- -2- -3-
    -4- -5- -6-
    -7- -8- -9-

Podziękowania dla zniwiarza2011, który powiedział mi o tej grze :D
  • wojciechk9 (PL1)wojciechk9 (PL1) Posty: 16
    edytowano 12.02.2014
    no niestety tak jak większość graczy mam ten sam problem i nawet nikt do mnie nie może przesłać surowców nie wspominając o reszcie pisząc do supportu o tych problemach dostałem taką odpowiedz:

Witam,

bardzo dziękujemy za wiadomość.

W pełni rozumiemy Twoją frustrację, pamiętaj proszę jednak, że aktualizacje i towarzyszące im przerwy w działaniu serwerów są kluczowe dla poprawnego działania gry oraz jej dalszego rozwoju.

Oczywiście jest to nieprzyjemne, jeśli miało się zamiar bronić lub zebrać podatki w tym czasie. Chcielibyśmy w tym miejscu zwrócić uwagę na fakt, że wszyscy nasi Gracze zawsze są dotknięci w tym samym stopniu. Innymi słowy – żaden Gracz nie mógł się zalogować do gry w trakcie, gdy przeprowadzaliśmy aktualizację.

Z tego też powodu nie możemy dokonać zwrotu podanych jednostek i przedmiotów z uwagi na fakt, że nie możemy przewidzieć, że np. udałoby Ci się wygrać daną walkę, gdyby w tym momencie istniała możliwość ustawienia obrony.

Mamy nadzieje, że nadal będziesz czerpać wiele przyjemności z gry w Goodgame Empire!

Serdecznie pozdrawiam,
    Wiktor
    Nie myśl, że wróg cię podziwia.
    On jedynie poszukuje twego słabego punktu.
  • bat i pio (PL1)bat i pio (PL1) Posty: 325
    edytowano 12.02.2014
    wojciechk9 napisał użytkownik: »
    no niestety tak jak większość graczy mam ten sam problem i nawet nikt do mnie nie może przesłać surowców nie wspominając o reszcie pisząc do supportu o tych problemach dostałem taką odpowiedz:

Witam,

bardzo dziękujemy za wiadomość.

W pełni rozumiemy Twoją frustrację, pamiętaj proszę jednak, że aktualizacje i towarzyszące im przerwy w działaniu serwerów są kluczowe dla poprawnego działania gry oraz jej dalszego rozwoju.

Oczywiście jest to nieprzyjemne, jeśli miało się zamiar bronić lub zebrać podatki w tym czasie. Chcielibyśmy w tym miejscu zwrócić uwagę na fakt, że wszyscy nasi Gracze zawsze są dotknięci w tym samym stopniu. Innymi słowy – żaden Gracz nie mógł się zalogować do gry w trakcie, gdy przeprowadzaliśmy aktualizację.

Z tego też powodu nie możemy dokonać zwrotu podanych jednostek i przedmiotów z uwagi na fakt, że nie możemy przewidzieć, że np. udałoby Ci się wygrać daną walkę, gdyby w tym momencie istniała możliwość ustawienia obrony.

Mamy nadzieje, że nadal będziesz czerpać wiele przyjemności z gry w Goodgame Empire!

Serdecznie pozdrawiam,
    Wiktor

Support zawsze na wszystko ma odpowiedź, tyle że nie wtedy co trzeba.
  • TamaraBalaTamaraBala Posty: 1
    edytowano 12.02.2014
    U mnie ten sam problem nie mogę nic robić na mapie i wywala mnie z gry co chwila. Ale lol.
    TamaraBala @ pl 1
  • juutixjuutix Posty: 45
    edytowano 12.02.2014
    wojtekman1 napisał użytkownik: »
    po aktualizacjach wczorajszych gra co chwola sie wyłacza jak mam grac ?

zero pojecia, biora sie za cos czego robic nie umieja, wezcie sie za lopaty a nie do internetu weszliscie
    ______________________B L A C K S U N_____________________

[video]http://www.youtube.com/watch?v=u62kF9XJ6Jc[/video]
  • edytowano 12.02.2014
    u mnie to samo nieda się grac zróbcie cos bo to jakiś koszmar...
    Zajaczek.ucieka @ pl 1
  • edytowano 12.02.2014
    GGS powinno dawać za to chociażby rekompensaty w postaci prime time minimum 300%.
  • kuba855 (PL1)kuba855 (PL1) Posty: 115
    edytowano 12.02.2014
    a mnie nic nie wywala. ja nie wiem co wy macie
  • edytowano 12.02.2014
    u nas w soju wszystkich wywala mnie wywala co 10 minut dzisiaj i zawiesza przeglądarkę Jaja Ledwo ataki puściłem ze 40 razy ustawiałem :)
  • yoobbb (PL1)yoobbb (PL1) Posty: 8
    edytowano 12.02.2014
    Zwiększcie przybliżenie mapy, u mnie pomaga.

pzdr
    yoobbb @ pl 1
  • Tom WielkiTom Wielki Posty: 19
    edytowano 12.02.2014
    co z tego ma byc dobrze a nie jakies sposoby robic.mam nadzieje ze to naprawia bo krew zalewa czlowieka .meczarnia nie gra
    JEŚLI STATEK NA KTÓRY CZEKASZ NIE PRZYPŁYWA TO DOPŁYŃ DO NIEGO SAM.
Sign In to comment.