Wy chyba rzeczywiście do szkoły mieliście pod górkę papudroki za co wam tam płacą nie można wysłać wsparcia co chwile wtyczka się wyłącza brać się do roboty i poprawiać bo bata na was wezmę!!!
wtyczka na IE po wyszukaniu zamku gracza po jego nazwie wtyczka sie wywala
wejscie na mape swiata przy ilosci strzalek wiecej niz 3 zamula niemilosiernie
jak ktos tego nie naprawi ostrzegam ze po tygodniu zrezygnuje zapewne z gry i wiecej rubinow nie kupie
najgorszy klient to ten co wam antyreklame zrobi a bede wszystkim tlumaczyl nieudolnosc informatykow germanców czy cholera wie kogo tam zatrudniają.
ta gra jest 2D a ma juz wymagania wieksze niż wiekszośc gier 3D
jakktoś nie potrafi zoptymalizować kodu niech nie programuje - tyle razy już ci pseudoprogramiści cos spieprzyli że ja nie wiem za co im płacą. Tak trudno postawić serwer testowy wasz wewnętrzny żeby przetestować przed aktualizacją jak to będzie działać?
Nick w grze: Trinket9
Tytuł: Rycerz
Poziom: 32
Poziom Premium: 4
Sojusz: Silna Wola
Status: Członek
Koalicja: Black Moon
Serwer: Polska 1
i tak dalej...
W premii logowania polecam klikać te skrzynki: -1- -2- -3-
-4- -5- -6-
-7- -8- -9-
Podziękowania dla zniwiarza2011, który powiedział mi o tej grze
no niestety tak jak większość graczy mam ten sam problem i nawet nikt do mnie nie może przesłać surowców nie wspominając o reszcie pisząc do supportu o tych problemach dostałem taką odpowiedz:
Witam,
bardzo dziękujemy za wiadomość.
W pełni rozumiemy Twoją frustrację, pamiętaj proszę jednak, że aktualizacje i towarzyszące im przerwy w działaniu serwerów są kluczowe dla poprawnego działania gry oraz jej dalszego rozwoju.
Oczywiście jest to nieprzyjemne, jeśli miało się zamiar bronić lub zebrać podatki w tym czasie. Chcielibyśmy w tym miejscu zwrócić uwagę na fakt, że wszyscy nasi Gracze zawsze są dotknięci w tym samym stopniu. Innymi słowy – żaden Gracz nie mógł się zalogować do gry w trakcie, gdy przeprowadzaliśmy aktualizację.
Z tego też powodu nie możemy dokonać zwrotu podanych jednostek i przedmiotów z uwagi na fakt, że nie możemy przewidzieć, że np. udałoby Ci się wygrać daną walkę, gdyby w tym momencie istniała możliwość ustawienia obrony.
Mamy nadzieje, że nadal będziesz czerpać wiele przyjemności z gry w Goodgame Empire!
Serdecznie pozdrawiam,
Wiktor
Nie myśl, że wróg cię podziwia.
On jedynie poszukuje twego słabego punktu.
no niestety tak jak większość graczy mam ten sam problem i nawet nikt do mnie nie może przesłać surowców nie wspominając o reszcie pisząc do supportu o tych problemach dostałem taką odpowiedz:
Witam,
W pełni rozumiemy Twoją frustrację, pamiętaj proszę jednak, że aktualizacje i towarzyszące im przerwy w działaniu serwerów są kluczowe dla poprawnego działania gry oraz jej dalszego rozwoju.
Oczywiście jest to nieprzyjemne, jeśli miało się zamiar bronić lub zebrać podatki w tym czasie. Chcielibyśmy w tym miejscu zwrócić uwagę na fakt, że wszyscy nasi Gracze zawsze są dotknięci w tym samym stopniu. Innymi słowy – żaden Gracz nie mógł się zalogować do gry w trakcie, gdy przeprowadzaliśmy aktualizację.
Z tego też powodu nie możemy dokonać zwrotu podanych jednostek i przedmiotów z uwagi na fakt, że nie możemy przewidzieć, że np. udałoby Ci się wygrać daną walkę, gdyby w tym momencie istniała możliwość ustawienia obrony.
Mamy nadzieje, że nadal będziesz czerpać wiele przyjemności z gry w Goodgame Empire!
Serdecznie pozdrawiam,
Wiktor
Support zawsze na wszystko ma odpowiedź, tyle że nie wtedy co trzeba.
Komentarz
wiadomości dochodzą do różnych graczy do których wiadomość nie miała dojść lub wogóle nie dochodzą
wtyczka na IE po wyszukaniu zamku gracza po jego nazwie wtyczka sie wywala
wejscie na mape swiata przy ilosci strzalek wiecej niz 3 zamula niemilosiernie
jak ktos tego nie naprawi ostrzegam ze po tygodniu zrezygnuje zapewne z gry i wiecej rubinow nie kupie
najgorszy klient to ten co wam antyreklame zrobi a bede wszystkim tlumaczyl nieudolnosc informatykow germanców czy cholera wie kogo tam zatrudniają.
ta gra jest 2D a ma juz wymagania wieksze niż wiekszośc gier 3D
jakktoś nie potrafi zoptymalizować kodu niech nie programuje - tyle razy już ci pseudoprogramiści cos spieprzyli że ja nie wiem za co im płacą. Tak trudno postawić serwer testowy wasz wewnętrzny żeby przetestować przed aktualizacją jak to będzie działać?
Tytuł: Rycerz
Poziom: 32
Poziom Premium: 4
Sojusz: Silna Wola
Status: Członek
Koalicja: Black Moon
Serwer: Polska 1
i tak dalej...
W premii logowania polecam klikać te skrzynki:
-1- -2- -3-
-4- -5- -6-
-7- -8- -9-
Podziękowania dla zniwiarza2011, który powiedział mi o tej grze
Witam,
Serdecznie pozdrawiam,
Wiktor
On jedynie poszukuje twego słabego punktu.
Support zawsze na wszystko ma odpowiedź, tyle że nie wtedy co trzeba.
zero pojecia, biora sie za cos czego robic nie umieja, wezcie sie za lopaty a nie do internetu weszliscie
[video]
pzdr