uczciwi gracze noe moga widze grac ale ci ktorzy byli kiedy banowiani za ustawianie automatow graja super coraz lepiej widze oszustwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz jestem na tyle wkurzona ze walne ta gra chyba szkod atylko mojej kasy na rubiny bo nikt sie nie pokwapi nawet na glupia informacje brak slow
Ja dziś sprawdzałem na 2 kompach w domu i na jednym nie mogłem w ogóle się zalogować, a na drugim mogę.... więc to chyba wina komputera na którym błąd jest (za bardzo przeciążony może być -
*zróbcie reset kompa (mi pomogł dzisiaj ten sposób)
*wyczyszczenie przeglądarki (pamięć podręczna jak i cookies - najlepiej wszystko z tej przeglądarki)
i wtedy chyba powinna gra chodzić
jeśli nie pomoże to coś u nich (w systemie) nie goli
zgadzam sie z Toba.. dopiero co wladowalem kolejne setki na ten brak slow ggs i co? szanse stracone event poszedl w piach i jeszcze w dodatku potrace wioski bo mi wojsko zdezerteruje.. ech szkoda gadac co sie z ta gra dzieje! niech jeszcze wiecej tych ich genialnych aktualizacji wprowadza...
Komentarz
Poziom: 35
Sojusz: Real Madryt
Pozycja w sojuszu: pierwszy zastępca
Koalicja Veni!Vidi!Vici!
Na forach zagr. ten sam problem.
Tam moderatorzy piszą , ze pracuja nad rozwiazaniem błedu.
Koalicja Veni!Vidi!Vici!
Ja dziś sprawdzałem na 2 kompach w domu i na jednym nie mogłem w ogóle się zalogować, a na drugim mogę.... więc to chyba wina komputera na którym błąd jest (za bardzo przeciążony może być -
*zróbcie reset kompa (mi pomogł dzisiaj ten sposób)
*wyczyszczenie przeglądarki (pamięć podręczna jak i cookies - najlepiej wszystko z tej przeglądarki)
i wtedy chyba powinna gra chodzić
jeśli nie pomoże to coś u nich (w systemie) nie goli
Pozdrawiam
Fadi
Koalicja Veni!Vidi!Vici!
Koalicja Veni!Vidi!Vici!