Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

dla kogo te aktualizacje?

ja sie pytam dla kogo te aktualizacje?...bo nie dla graczy 40+ tych ikonek prawie niewidac  niestety kiepsko to przemyslane...totalny bezsens i gdzie jest mozliwosc ataku z automatu?   bo to tez mi dzis znikło...niewiem czy wy usilnie chcecie zeby rezygnowac z gry?...bo inaczej niemoge sobie wytłumaczyc tak bezsęsownego działania

Komentarz

• u mnie wszystko gra radosny1. Mimo zaawansowanego wieku. Więc nie wiem co i jak wytłumaczyć.
  • Czytam uwagi na serwerach de, usa, cz. Wszędzie to samo - niewielu graczom się update podoba (w sumie to nikomu prócz moderatorom). Miło przeczytać, że jest gracz komu się zmiany podobają;). Różnorodność jest w cenie.
    Pytanie, czy GG jest też z Ciebie zadowolony.
    Czekam do końca roku i jak gra nie zrobi się grywalna, pożegnam się po 12 latach grania... ale to super, że ktoś będzie  dalej grał. Pozdrawiam.
  • ponczek de zoo (PL1)ponczek de zoo (PL1) PL1 Posty: 7
    edytowano 05.11.2022
    szerszen123 - GG nie jest ze mnie zadowolony, bo nic nie tankuję. Nie marudzę, bo to tylko gra, a zmiany zawsze ją urozmaicają. Trochę nie rozumiem jak można miesiącami klepać w kółko w to samo, no ale tu zdaje się większości to nie przeszkadza. I nie ma zmian na lepsze/gorsze, chyba że bugi kompletnie wywalają serwer na długie tygodnie, co się chyba jeszcze nie zdarzyło. GGE to tylko baaaardzo proste piksele bez większej wartości (nie licząc tych którzy traktują je jako sposób na dowartościowanie się lub, dla przykładu, jako coś co zastępuje hinduską mantrę/pomaga zasypiać). Tyle że oni (tzn. GGE) są od lat przyzwyczajeni że na grze 99% to marudzące płaczki, więc taki komiksowy ponczek jak ja nie robi im zbytnio różnicy. Tak sobie myślę, że jak robią ambitniejszą (czyli dla mnie ciekawą i wartościową*) zmianę jak ostatnio, to jeszcze przed ich wprowadzeniem są pewni że w ciągu kilku dni połowę zmian będą musieli wycofać bo spłakani gracze będą jęczeć że nie dają rady i nie ogarniają. Smutne, ale myślę że GGE przyzwyczaiło się do takiego a nie innego profilu graczy, a takie zmiany mają szansę ew. co nieco otworzyć oczy ambitniejszym i bardziej rozgarniętym graczom z kim siedzą na tym grajdołku. No i nie mam złudzeń co do intencji GGE - co jakiś czas będą denerwować statystycznego gracza by serwer nie usnął. Bo śpiący serwer nie zarabia. A jak się gada, nawet źle, to (o dziwo) obroty rosną. Po prostu wtedy ruch w interesie jest. End of the story.

*) sobie czasem myślę o tych co ogarnęli nowe zasady i rozkminiali jak się po zmianach ustawiać np. w obronie. Tylko nie najnowsze zasady co są teraz, ale te co trwały jakieś dwa dni, zanim część zmian cofnęli. Chętnie bym o tym pogadał z każdym zainteresowanym, jak coś to można pisać na prv - odpiszę.

Edit: A, no i trochę mnie już bawi czytanie komentarzy w stylu: "beznadziejne te zmiany, czas już kończyć tą grę". Legenda głosi, że ktoś kiedyś tak zrobił i już nie wrócił. Ale znam bardziej prawdopodobne miejskie legendy niż ta.
  • napiszę tak :) pustki na mapie które są powinny dać każdemu do myślenia  , CO POSZŁO NIE TAK .
    rozpisywanie się o tym nie ma sensu i komukolwiek tłumaczenie dlaczego, ta gra stała się  "Interesem"
    a nie zabawą z tego co wynika , ja też czekam aż zmienią tę idiotyczną aktualizację , bo na pewno ta aktualizacja co miała miejsce ,(zmiana w atakowaniu i obronie ).

Nie mam pojęcia po co to zrobili , czemu zepsuli .
Sign In to comment.