dla kogo te aktualizacje?

ja sie pytam dla kogo te aktualizacje?...bo nie dla graczy 40+ tych ikonek prawie niewidac niestety kiepsko to przemyslane...totalny bezsens i gdzie jest mozliwosc ataku z automatu? bo to tez mi dzis znikło...niewiem czy wy usilnie chcecie zeby rezygnowac z gry?...bo inaczej niemoge sobie wytłumaczyc tak bezsęsownego działania
1
Sign In to comment.
Komentarz
Pytanie, czy GG jest też z Ciebie zadowolony.
Czekam do końca roku i jak gra nie zrobi się grywalna, pożegnam się po 12 latach grania... ale to super, że ktoś będzie dalej grał. Pozdrawiam.
*) sobie czasem myślę o tych co ogarnęli nowe zasady i rozkminiali jak się po zmianach ustawiać np. w obronie. Tylko nie najnowsze zasady co są teraz, ale te co trwały jakieś dwa dni, zanim część zmian cofnęli. Chętnie bym o tym pogadał z każdym zainteresowanym, jak coś to można pisać na prv - odpiszę.
Edit: A, no i trochę mnie już bawi czytanie komentarzy w stylu: "beznadziejne te zmiany, czas już kończyć tą grę". Legenda głosi, że ktoś kiedyś tak zrobił i już nie wrócił. Ale znam bardziej prawdopodobne miejskie legendy niż ta.
rozpisywanie się o tym nie ma sensu i komukolwiek tłumaczenie dlaczego, ta gra stała się "Interesem"
a nie zabawą z tego co wynika , ja też czekam aż zmienią tę idiotyczną aktualizację , bo na pewno ta aktualizacja co miała miejsce ,(zmiana w atakowaniu i obronie ).
Nie mam pojęcia po co to zrobili , czemu zepsuli .