Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

moja rezygnacja z subskrypcji gracza 2

z parodniowym wyprzedzenie informowalem o rezygnacji z subskrypcji gracza 2 z dniem 14.10.2022 i widze ze nadal jest aktywna subskrypcja gracza2 , czy ja prosilem w nie zrozumialym jezyku , dlaczego jestem lecewazony jako gracz . 
Zadam natychmiastowego wylaczenia tej subskrypcji , a pobrana oplate prosze zaliczyc na poczet przedluzenia subskrypcji gracza1 , jak rowniez zadam zadosc uczynienia w zwiazku z zaistniala sytuacja z waszej winy
oczekuje szybkiej odpowiedzi na moja skarge

Komentarz

• Tuborg (PL1)Tuborg (PL1) PL1 Posty: 17
    No i po co się spinasz? Hihihi. Przecież grasz już jakiś czas i wiesz że tutaj trzeba odczekać swoje aby cokolwiek uzyskać ;) A tak na poważnie... szybciej i mniej bezproblemowo będzie gdy zablokujesz wpłaty na subskrypcje w swoim banku.
  • Tuborg (PL1) powiedział(a):
    No i po co się spinasz? Hihihi. Przecież grasz już jakiś czas i wiesz że tutaj trzeba odczekać swoje aby cokolwiek uzyskać ;) A tak na poważnie... szybciej i mniej bezproblemowo będzie gdy zablokujesz wpłaty na subskrypcje w swoim banku.
    słuszna uwaga :) ja polecał bym natychmiastową blokadę wpłacania jakichkolwiek pieniędzy do dupnego GGS :) 0% inwestowania do puki nie przywrócą poprzedniego systemu atakowania :) .

Pozdrawiam wszystkich graczy :).
Sign In to comment.