Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

ustawienie ataków

Bardziej zrypać się nie dało ustawienia ataku żądam przywrócenia starej wersji na nowej niech gra suport !!!!!

Komentarz

• Nic dodać nic ująć.
  • najwieksze gówno stulecia 

• wogole to mozna porownac do grzebania w gownie niewiem co maja welbach ci co wymyslaja ale sadzac po wymyslach to to samo co ma baran pod brzuchem

• albo dacie starą wesję ustawień ataków albo was pozwę z art 287 par 1 kk bo ja sobie nie życzę tych zmian a wy na celu macie zgarniać kasę od dolądowań i zmieniacie zasady żeby gracz zrezygnował z gry więc mnie nie wkurwiajcie bo was pozwę jebane złodzieje !!!!!!!
  • SHADOW77 (PL1)SHADOW77 (PL1) PL1 Posty: 6
    Ta nowa aktualizja to totalna porazka. Ustawianie atakow utrudniliscie na maxa !  i ja sie pytam czemu tak malo wojska na dziedzincu mamy??? jesli waszym zamiarem bylo to aby wielu graczy odeszly z gry to brawo idealnie wam sie to udalo ! ! ! :(
  • Oddawać stary interfejs, #FREE_POPRZEDNI_WYGLĄD
  • totalna  porazka z ta aktualizacja  prosze powroccie do tego co bylo
  • czy naprawde chcecie aby ta gra   sie skonczyla bo widac do tego zmierzacie
  • JOB1 (PL1)JOB1 (PL1) PL1 Posty: 1
    aktualka bubel wiadomo made in rfn

• Ramzes52 (PL1)Ramzes52 (PL1) PL1 Posty: 29
    Tu można pisać to tak jak rzucać grochem o sciane. Nie ma juz tu żadnego odważnego żeby chociaż napisał :mam Was gdzies .To wyrażają anonimowo PIEPSZAC grę .Tak było z kowalskim jak wszystko poobcinali przemilczeli krytykę protesty i tak będzie teraz, jedyne co my możemy zrobić to olac ciepłym moczem ta gre i przestać grac
  • Dokladnie sie z Wami zgadzam.

U mnie tez w sojku same komentarze i zawod jaki sprawil support tej gry

• Musi być zmjana  w sposobje ustawiania fal ataku jak chce sie teraz puścić kilkadziesiąt ataków naraz to trzeba dużo czasu poświęcić  a  myszka aż sie czerwona się robi od klikania 
  • garbara (PL1)garbara (PL1) PL1 Posty: 8
    edytowano 09.10.2022
    ci sami dowódcy a straty masakra,jednej fali z szablonu nie da się ustawic ,coraz gorzej i to chyba koniec tej gry
  • aga9499 (PL1)aga9499 (PL1) PL1 Posty: 2
    ustawianie atakow to pomyłka...duzo czasu i klikania...czy ta gra to ma byc ćwiczenie manualne?
    nie widac ile jest wojska  na zamku po wysłaniu ataku...nie mowiac o wielu zabiegów  trzeba zeby strawdzic jakie wojsko idzie w ataku..
    szablony moze i sa..ale poszukaj sobie człowieku...kupileś je za ruble zeby ułatwiały,,...to je schowali zeby szukac.
    ktos dobrze to okreslil..niedlugo trzeba bedzie encyklopedie przeczytac zeby atak puscic.

to ma byc Gra..ma BAWIĆ...a przestała przez Wasze "ulepszenia"

oddajcie  poprzednia wersje...
    sami sobie grajcie w ta nowa...
  • aktualizacja do reszty zniechęci pozostałą garstkę graczy, nie mam lupy żeby dojrzeć co na tej idiotycznej ramce, to chyba czas na zakończenie zabawy, szkoda nerwów i poświęconego czasu. 
  • Szkoda ryja strzępić, tu z roku na rok jest coraz gorzej, już sobie powolutku buduję konto w FOE a nasi dobrodzieje z GGE niechaj sami wysyłają ataki:)
  • dyszel (PL1)dyszel (PL1) PL1 Posty: 1
    do chrzanu,  nie umiem ustawic ataku
  • można ustawić ale to zajmuje o wiele więcej czasu , i w dodatku jest o wiele mniej czytelny od poprzedniego .
    ten sposób jaki wprowadzili jest totalnie do niczego .
  • James XX (PL1)James XX (PL1) PL1 Posty: 11
    Z czasem się przyzwyczaimy i nauczymy. Jak po wojnie chłopstwo zostało siłą wzięte do miasta, też się nie mogło przyzwyczaić a teraz wszyscy udają miastowych :)
  • :P niemożna wstawić narzędzi w szablonie jakiś tam tylko natym przestałem kupować ruble i promocje bo poco mi jak i tak niepuszcze ataku a jak się komu wydaje ze ja będe skrzynki na nomada wklepywał po sztuce to ...................fajnie mieć mażenia jak cię nikt zanie nierozlicza
Sign In to comment.