Aktualizacja 10.2022

To forum zdycha tak jak i ta gra, więcej takich idiotycznych aktualizacji a zdechnie prędzej i bardzo dobrze. Suport ma wszystko w dupie, mnożą się słupownie prowadzone przez jednego gracza, które na niskim lvl przejmują honor i nie można z nimi nic zrobić. Liczą się tylko rubinowi gracze, reszta to plankton, szkoda język strzępić dno i nieskończoność mułu.
1
Sign In to comment.
Komentarz
Witam.
Dokladnie ta aktualizacja dobija.
Sam mysle nad rezygnacja poniewaz wszystko jest nie jasne i utrudnia gre zamiast ulatwic.
Nie mowie o poziomoe trudnosci ale o jakosci gry.
Nie jest jasna i niewidac pewnych rzeczy co dotychczas albo trzeba przeklikac coby zobaczyc co utrudnia gre i szybkosc ataku.
CZARNA FLAGA BO O KUPNIE RUBINÓW CZY PREMEK TO JUZ NAWET NIE MA CO WSPOMINAC BO SZKODA CZASU I FAJSU PO TEJ ZJE...AKTUALCE NA GRE
Dużo tu osób starszych które nie nadążają z innowacjami supportu Ostatnie zmiany z pewnością zniechęcą wiele osób do gry i proszę by support się nad tym zastanowił oraz wszyscy gracze goodgame ponieważ swoje zdanie powinniśmy zawsze posiadać i nie może być tak, że administracja tej gry z naszym zdaniem nie będzie się zupełnie liczyć
Tu są gracze z 10-letnim stażem.
Mam na swoim koncie kilka wdrożeń (nie gier, w zupełnie innej dziedzinie, ale zasady sa podobne)
1. Ludzie z natury nie lubią zmian, zwłaszcza gdy mają wypracowane metody i strategie.
2. Żeby przekonać do zmiany, trzeba dać coś w zamian - łatwiejszy interfejs, dodatkowe możliwości. Mogą też (tu: gracze) potraktować zmiany jako wyzwanie.
Tyle, że tu nic nie ma w zamian - wygląd zniechęca do gry , nowych wyzwań nie ma (a jak są to tak ukryte, że ich nie widać). Trzeba sie bardziej napracować (naklikać) ustawiając zwykły atak, a i tak nie widać co się ustawiło.
3. W tę grę grają dorośli (dobrze jeśli mają zasobne portfele, nieprawdaż GG?),dzieci i starsi. Ci z gorszym wzrokiem nie widzą ikonek, a nikt nie będzie grał z lupą w rękach.
Rozumiem że dzieci i emeryci nie są targetem, ok.
Uważam, że zmiana jest niewypałem, Ciekawe, czy twórcom gry zmiana , w dłuższym czasie, się opłaci. Chciałabym sie tego dowiedzieć;)
Ps. Forum polskie to chaos. Fora angielskie, czeskie, holenderskie (innych nie śledziłam) mają jakiś porządek i co najważniejsze, admini są na tych forach aktywni. Jest mnóstwo głosów krytycznych (na wszystkich forach) dot. aktualizacji. Pojedyncze osoby jak Ponczek, czy Max cośtam są za zmianami (na każdym forum jest jedna taka osoba, zresztą pisze wszędzie to samo tylko w innych językach). Co ciekawe wszystkie te osoby "za" dołączyły 07/10/2022.
Czy to już czas, żeby poszukać innego sposobu na relaks w wolnym czasie?
jest wszystko nieczytelne albo tak schowane ze trzeba by klikac pol dnia zeby znalesc.p
no i aktualka nic pozytywnego nie wniosla.... no moze tylko element zaskoczenia : to z e3 eventy jednego dnia mozna zobaczyc..jak sie siedzi na grze.p
i to ze sie pojawily i znikneły tylko pokazuje jak przemyslana ta aktualka.
zabierzcie ten sposob ustawiania atakow...po co mi widok wszystkich fal jak i tak nic nie wiem ...zeby sie dowiedziec co ustawilam (automatem , zeby nie robic tego tydzien)to musze sie naklikac.
Taka gra nie bawi...wiec może czas dać sobie spokój...
Ad. 1. To lepiej niech jak najszybciej zmienią grę, bo cechą charakterystyczną akurat tej są zmiany, od samego jej początku. I właśnie to czyni tą grę na swój sposób wyjątkową.
Ad. 2. Akurat tak się składa że niemal wszystko co wymieniłaś dano. Inny interfejs (dyskusyjne czy lepszy, zdania są podzielone). Dodatkowe możliwości (zdecydowanie tak!). A zmiany są wyzwaniem same w sobie, zwłaszcza w kontekście tego co napisałaś w pkt.1.
Ad. 3. Twoja lista prawdopodobnie jest niepełna - podobno w tą grę grają nawet boty (nielegalnie), a ja nawet sobie myślę, że można z powodzeniem nauczyć w nią grać tresowane szympansy, tak jest prosta. Z kolei ikonki są wyraźne, przynajmniej u mnie.
Ad. Ps. To że akurat 7 października dyskutuje się o ostatnich zmianach, które są jednymi z największych w historii GGE, nie powinno dziwić. To moje "dołączenie" (czyli ściślej ujmując: napisanie pierwszego komentarza na forum GGE) o którym wspominasz wynika akurat z tego że forum jest martwe, a ożywiły je dopiero ostatnie zmiany. Sugerowanie że jestem kimś z suportu jest mocno nietrafione, jestem tylko zwykłym graczem, któremu bardzo odpowiadają ostatnie zmiany.
No i myślę że skoro inne zdanie w temacie tak cię razi, że aż sugerujesz jakobym z tego suportu był, to tak, uważam że pomysł byś znalazła sobie inną rozrywkę jest dobrym pomysłem.
Dziękuję Ci za zadane pytanie.
Serdecznie pozdrawiam,
ponczek
Edit: po cofnięciu pewnej kluczowej zmiany dot. walki na murze teraz w zasadzie walczy się "jak dawniej". W tej sytuacji aktualne zmiany są dla mnie okej. Tym razem jednak bez szału, bo już nie wymagają żadnego poważnego "rozkminiania". Pozdrawiam.