Zaznaczam swoboda wypowiedzi ---Prowadzi do tego że jak nie można inaczej się bronić trzeba ujawnić wszystko na Forum -- bo graczom HiO wydaje się że będą terroryzować ludzi i NIKT nic nie pisknie. Zapomnijcie możecie banować Mnie ile chcecie jesteście dla Mnie Bandą która w nieuczciwy sposób gra i mamy tego po kapelusz. Zaczęła walkę Ela sama nikt jej nie wierzył i nikt nie pomógł. W wyszydzaniu Jej a potem Nowej Huty nie było końca-- HiO banda Szkodników pastwili się nad każdym kto powiedział-- NIE-- ICH PRAKTYKOM---ZOBACZCIE DO CZEGO DOPROWADZA BIERNE PRZYGLĄDANIE SIĘ ZŁOCZYŃCOM. To co mogę powiedzieć TO CHOLRENIE NIESPRAWIEDLIWE że dalej się biernie przyglądacie i czytacie o wszystkim i nikt dalej się nie odezwie i zajmie jasnego stosunku do tego co robi HiO. My Walczymy uczciwie bo to gra wojenna a HiO gra-- krętactwami, manipulacjami ORAZ -nie godziwymi PRAKTYKAMI i terroryzowaniem innych graczy. Tak robi HiO W TYM SIĘ WYSPECJALIZOWALI MAJĄC oczywiście---WSPARCIE SUPPORTU. Gra zeszła do poziomu szAmba HiO Dotrze to do Was bo jak tak mamy grać na tej mapie to BEZSENS PO CO REGULAMIN GGE I to znaczy że wszyscy mamy się obrzucać wyzwiskami i manipulować i terroryzować innych bo inaczej nie będzie można grać --PIĘKNIE SPIEPRZYLIŚCIE TĄ GRĘ ---SUPPORT POWINIEN WAS ROZLICZYĆ NEDZNI GRACZE Z HIO ORAZ INNI WSPÓŁPRACUJĄCY Z NIMI !!!
POZDRAWIAM ANNA ---NIE ZGADZAJACA SIĘ NA TAKIE PRAKTYKI W TEJ GRZE.
o matko, listy do M7 !!!
mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo "Jest ogień, jest impreza "
Taaaak sprzedam patent i wyreżyserujemy film o gracza GGE jak się godzą na święta Bożego Narodzenia
Moja złotowłosa Anna nie wie o tym że Każdą długą czarną nocą tylko o niej śnię Moja złotowłosa Anna nie wie o tym że Jedno tylko mam marzenie by skończyła grę
mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo "Jest ogień, jest impreza "
za marzenia sie nie siedzi ale nie wiem czy sagitario bardziej dupa boli po tych krowach i glonych kawałkach na forum
o kurna.... czy ja dobrze widzę??? Sagittario ty tak wierzysz i chwalisz x selimx - pana swego, a on pisze ze ciebie dupa po tych krowach boli i w dodatku pieprzysz glone kawałki na Forum GGE i kurna- Wszyscy to widzą.. no nie ma co- he he - oj będą przepony ludzi boleć a święta idą
Wiesz co jeszcze co wynajdziesz . Skup się na sobie bo gdzie bywasz tam rozrabiasz -przekombinowałeś i co tu niby podpisywać masz konto jest opis My się nie tytułujemy JAK TO WY ROBICIE I TAK NIECH ZOSTANIE.
Komentarz
o matko, listy do M7 !!!
"Jest ogień, jest impreza
Moja złotowłosa Anna nie wie o tym że
Każdą długą czarną nocą tylko o niej śnię
Moja złotowłosa Anna nie wie o tym że
Jedno tylko mam marzenie by skończyła grę
Mam marzenie że : x selim x skończył grę
i kurna- Wszyscy to widzą.. no nie ma co- he he
Przecież już się raz podpisałaś wiadomością z tego konta,nie pamiętasz?