Strona główna Polish Wiadomości sojusznicze

HiO SOJUSZ W KTÓRYM GRA SIĘ ZA POMOCĄ SUPPORTU-korupcja jawna

1235»

Komentarz

• otit (PL1)otit (PL1) PL1 Posty: 82
    a jak znam Sobieskiego to napewno wkroczy do akcji udanej zabawy 
  • X Selim X (PL1)X Selim X (PL1) PL1 Posty: 247
    annadar (PL1) powiedział(a):
    Zaznaczam swoboda wypowiedzi ---Prowadzi do tego że jak nie można inaczej się bronić trzeba ujawnić wszystko na Forum -- bo graczom HiO wydaje się że będą terroryzować ludzi i NIKT nic nie pisknie.
    Zapomnijcie możecie banować Mnie ile chcecie jesteście dla Mnie Bandą która w nieuczciwy sposób gra i mamy tego po kapelusz.
    Zaczęła walkę Ela sama nikt jej nie wierzył i nikt nie pomógł. W wyszydzaniu Jej a potem Nowej Huty nie było końca-- HiO banda Szkodników pastwili się nad każdym kto powiedział-- NIE-- ICH PRAKTYKOM---ZOBACZCIE DO CZEGO DOPROWADZA BIERNE PRZYGLĄDANIE SIĘ ZŁOCZYŃCOM.
    To co mogę powiedzieć TO CHOLRENIE NIESPRAWIEDLIWE że dalej się biernie przyglądacie i czytacie o wszystkim i nikt dalej się nie odezwie i zajmie jasnego stosunku do tego co robi HiO. My Walczymy uczciwie bo to gra wojenna a HiO gra-- krętactwami, manipulacjami ORAZ -nie godziwymi PRAKTYKAMI i terroryzowaniem innych graczy. 
    Tak robi HiO W TYM SIĘ WYSPECJALIZOWALI MAJĄC oczywiście---WSPARCIE SUPPORTU. Gra zeszła do poziomu szAmba HiO
    Dotrze to do Was bo jak tak mamy grać na tej mapie to BEZSENS PO CO REGULAMIN GGE I to znaczy że wszyscy mamy się obrzucać wyzwiskami i manipulować i terroryzować innych bo inaczej nie będzie można grać --PIĘKNIE SPIEPRZYLIŚCIE TĄ GRĘ ---SUPPORT POWINIEN WAS ROZLICZYĆ NEDZNI GRACZE Z HIO ORAZ  INNI WSPÓŁPRACUJĄCY Z NIMI !!!

POZDRAWIAM  ANNA ---NIE ZGADZAJACA SIĘ NA TAKIE PRAKTYKI W TEJ GRZE.

o matko, listy do M7 !!! :D
    mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo
    "Jest ogień, jest impreza D"

• annadar (PL1)annadar (PL1) PL1 Posty: 264
    Taaaak sprzedam patent i wyreżyserujemy film o gracza GGE  jak się godzą na święta Bożego Narodzenia :)
    Taaaak sprzedam patent i wyreżyserujemy film o gracza GGE  jak się godzą na święta Bożego Narodzenia :)

Moja złotowłosa Anna nie wie o tym że
    Każdą długą czarną nocą tylko o niej śnię
    Moja złotowłosa Anna nie wie o tym że
    Jedno tylko mam marzenie by skończyła grę :D

CHŁOPAKU marzenie ściętej dyńki :) pomęczysz się ze Mną jeszcze!

• dariusz202 (PL1)dariusz202 (PL1) PL1 Posty: 116
    Mam marzenie że, Mam marzenie że,
     Mam marzenie że :   x selim x  skończył grę  :D  :D:D:D:D
    selim za marzenia sie nie siedzi ale nie wiem czy ciebie  czy tez sagitario bardziej dupa boli po tych krowach i glonych kawałkach  na forum
    CHŁOPAKU marzenie ściętej dyńki :) pomęczysz się ze Mną jeszcze!

czekam na Ciebie co noc :*

otit (PL1) powiedział(a):
    selim za marzenia sie nie siedzi ale nie wiem czy ciebie  czy tez sagitario bardziej dupa boli po tych krowach i glonych kawałkach  na forum
    otit za marzenia sie nie siedzi ale nie wiem czy ciebie  czy tez sagitario bardziej dupa boli po tych krowach i glonych kawałkach  na forum

• biggVv (PL1)biggVv (PL1) PL1 Posty: 192
    aleś Ty gupi Selim na Swego Sagitarro paszkwil piszesz :smiley::smiley::smiley:
    hehehe gupi
  • dariusz202 (PL1)dariusz202 (PL1) PL1 Posty: 116
    X Selim X (PL1) powiedział(a):

za marzenia sie nie siedzi ale nie wiem   czy  sagitario bardziej dupa boli po tych krowach i glonych kawałkach  na forum
     o kurna.... czy ja dobrze widzę???   Sagittario ty tak wierzysz i chwalisz x selimx -   pana swego, a on pisze ze ciebie dupa po tych krowach boli i w dodatku pieprzysz glone kawałki  na Forum GGE
     i kurna- Wszyscy to widzą.. no nie ma co- he he :D:D:D - oj będą przepony ludzi boleć a święta idą  :D
  • Egonekk. (PL1)Egonekk. (PL1) PL1 Posty: 78
    Annadar dlaczego sama sobie z BigV odpowiadasz? 

Przecież już się raz podpisałaś wiadomością z tego konta,nie pamiętasz? ;) 
    Legenda Mapy
    Wiesz co jeszcze co wynajdziesz . Skup się na sobie bo gdzie bywasz tam rozrabiasz -przekombinowałeś i co tu niby podpisywać masz konto jest opis My się nie tytułujemy JAK TO WY ROBICIE I TAK NIECH ZOSTANIE.
  • biggVv (PL1)biggVv (PL1) PL1 Posty: 192
    Dla całego Honor i Odwaga życzenia nawet jak tam  XSelim X tylko gra od Nowej Huty --Dobrego Czasu Świąt Bożego Narodzenia i Szczęścia w Nowym Roku
    Najlepsze życzenia również dla Wszystkich którzy Nam sprzyjali i będą sprzyjać oraz całej Społeczności GGE -

Sign In to comment.