Ta gra ma swoje zasady kolejny raz ci to mówię -- jeśli masz problem ze zrozumieniem regulaminu GGE odpłatnie wytłumaczę -- Pomogę Ci choć nie powinnam Weź na wstrzymanie głupoty którą się kierujesz ostatni raz to mówię --bo karma wraca i oby cię nie zniszczyła. Za tyle zła które wyrządziłeś -to tylko gra ale i tu trzeba być człowiekiem i tu oprócz moralności normalnej ludzkiej trzeba grać zgodnie z zasadami czy nikt ci tego nie powiedział jak byłeś mały że każda gra ma swoje zasady? Wtedy jest grą --jeśli ktoś oszukuje i manipuluje --- ponosi karę.
Witam, gry przeglądarkowe powinny służyć ludziom szukającym odpoczynku, relaksu chcącym oderwać się od trudnej rzeczywistości, dawać satysfakcje i zadowolenie, tymczasem niedojrzale umysłowo małolaty głównie z hio, na słupach i tu na forum hejtuja , podszywają się pod innych, tworzą nicki klony innych graczy aby w ten sposób zabawiać się cudzym kosztem. Na słupku - .Tygrysia03 kolejny hejt a przede wszystkim POMÓWIENIE a to już podlega aby w realu wytoczyć PROCES SADOWY. Takie działania powinno się jak najszybciej ukrócić !!! Namawiam poszkodowaną pomówieniem osobę z NH o złożenie POZWU DO SADU O POMÓWIENIE W tej sytuacji nie będzie trudno znaleźć winowajcę w sieci, kto ukrywa się na tych słupkach .Tygrysia03, Layah, hejtującym sagitarrio, patrz : screen w wątku powyżej. Kazdy prawnik się tym zajmie, a jeśli nie ma pod ręka, polecam swojego adwokata Proszę o kontakt ! Pozdrawiam Klemens
popieram i czekam na tego adwokata z utęsknieniem
mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo "Jest ogień, jest impreza "
Nie musisz nic odpisywać nie psuj tej chwili ---Ja zamilknę jak będę chciała bo jestem wolnym człowiekiem zobacz do czego doszliśmy --Jak byś wporę się zatrzymał i posłuchał Mnie że nie tędy droga HiO mogłoby być mocne ale bez Honoru ---zepsułeś ten soj i mimo walki to wszystko na Nic bo powtarzam NOWA HUTA BYŁA JEST I BĘDZIE!
nie wiem ile razy można pisać to samo ale tak jak już wcześniej pisałem Wy Nam nic nie zrobiliscie póki co latacie jak ostatnie łamagi z automatu, nawet wsparcie tgs-a i innych graczy z elity Wam nie pomaga ....
co do nowej huty, Naszym celem nie było Was zniszczyć bo nie po to ratowaliśmy przed koalicją HŚ Tygrysie by Was teraz zniszczyć więc proszę nie kłamać bo banik będzie
To odpowiedź widzisz sam że chcieliście nas zniszczyć najlepiej wymazać za pomocą supportu -zbanować na amen i takie tam.
aaa Egonkowa wypowiedź przypomnę i wiele innych pogróżek o czum ty mówisz to jest tu Na forum na początku wątku ---nic nie wymyślam i na innych wątkach piszecie jasno że ma Nas nie być
----------------------- oryginały są prawdziwe wszystkie tu wklejone--------------------
Tego My nie robimy nic nie przerabiamy i nie da się tego zrobić MAMY CAŁE ARCHIWUM WASZYCH WYPOWIEDZI I NIE MA TU NIC PODROBIONEGO
Nam to do głowy nie przychodzi kogoś podrabiać-- To Wasze wypowiedzi w różnych sytuacjach które Od Was doświadczyliśmy. Oto czym atakowaliście Nową Hutę i graczy - chcieliście rozwalić Nas od środka i z zewnątrz jednak ślady pozostawione SĄ mamy wypowiedzi są w archiwum---MAMYYY TEGO DUUUŻO!
A więc co Nam zafundowaliście oprócz normalnej napaści bez sensu:
Oczernianiem, kłamstwami, podszywaniem się za Kogoś, robieniem dziadostw na konto innych, banowaniem, terroryzowaniem sojuszu, wejściami do sojuszu przez ukradzione konto, wywoływanie wojen potem na konto soja przez kogoś kto wkradł się do sojuszu w celu sabotażu, tworzenie kont łudząco o podobnej nazwie i staranie się wyłudzić w ten sposób hasło w czasie ataków by rzekomo pomóc w ustawieniu woja, nie oparliście się nawet przed stalkingiem wobec Eli -niszczenie psychiczne i oczernianie wobec innych graczy, stawaliście na głowie by Nasz soj zniszczyć nawet nagabując graczy by od Nas odeszli zastraszaliście ich że będą niszczeni,zastraszanie każdego kto chciał Nam pomóc jest to wszystko w wątkach tu na forum --wasze wypowiedzi.......jest tego tyle że wymienić nie zdołam.
Próbujemy to Opisywać ---- by innym otworzyć oczy i by nie tolerowali na tej grze Chamstwa i Głupoty!!! sojuszu Honor i Odwaga i innych sojuszy z Nimi współpracujących / dobrowolnie lub nie/
Zapraszasz--- to Wszyscy przyjedziemy w realu szybciej doszlibyśmy do porozumienia --może szybciej zrozumiałbyś o co Nam chodzi. regulamin GGE nie jest po to by był tylko po to by go respektować a nie uprawiać terroryzm na grze.
Zapraszasz--- to Wszyscy przyjedziemy w realu szybciej doszlibyśmy do porozumienia --może szybciej zrozumiałbyś o co Nam chodzi. regulamin GGE nie jest po to by był tylko po to by go respektować a nie uprawiać terroryzm na grze.
jeśli chcecie grać zgodnie z regulaminem to najpierw usuńcie multikonta i konta po graczach, którzy nie grają
kolejne niech ela na forum zacznie pisać ze swojego konta a nie z multikont tak samo los
jak to zrobicie to wtedy możecie pisać o grze zgodnej z regulaminem gry bo póki co to nie wypada wam o tym pisać
Kto zmusza graczy terrorem do swych racji --kłamie i jest pierwszorzędnym manipulantem nie może niczego wymagać.
Ty zacznij Od Siebie i zobaczysz że można grać z zasadami miło i bez tego szamba które sam uszykowałeś nie tylko Nowej Hucie---
Pokazałeś się od tak niecnej strony że nie przyganiaj innym -My zmuszeni jesteśmy się bronić bo to HiO jest manipulatorem.
Gdybyście byli Honorowi i grali zgodnie z regulaminem GGE - wojny by nie było -najpierw prowokujecie potem jak tylko się uda manipulacja gnębicie, zastraszacie i sami piszecie że to was bawi więc o co ci chodzi?!
Od Eli wara ---już wystarczająco bawiliście się Jej kosztem. Na pewno będziemy robić to co dla Was wygodne -przecież są sposoby by reszta graczy nie była przez was zastraszana -- niedługo się o tym dowiecie.
Nie masz się z czego śmiać bo to wstyd Tak Pajacować ale szkoda moich słów bo Przecież jesteście BEZWSTYDNI w wypowiedziach i działaniu / hih i kto każe członkom swojego soja sprawdzać czy miętki jest hihihh/
Kto zmusza graczy terrorem do swych racji --kłamie i jest pierwszorzędnym manipulantem nie może niczego wymagać.
Ty zacznij Od Siebie i zobaczysz że można grać z zasadami miło i bez tego szamba które sam uszykowałeś nie tylko Nowej Hucie---
Pokazałeś się od tak niecnej strony że nie przyganiaj innym -My zmuszeni jesteśmy się bronić bo to HiO jest manipulatorem.
Gdybyście byli Honorowi i grali zgodnie z regulaminem GGE - wojny by nie było -najpierw prowokujecie potem jak tylko się uda manipulacja gnębicie, zastraszacie i sami piszecie że to was bawi więc o co ci chodzi?!
Od Eli wara ---już wystarczająco bawiliście się Jej kosztem. Na pewno będziemy robić to co dla Was wygodne -przecież są sposoby by reszta graczy nie była przez was zastraszana -- niedługo się o tym dowiecie.
koledzy z elity sobie od stycznia poradzić nie mogą więc nie wiem kto Nas jeszcze może zaskoczyć ? huzarzy ?
Zaznaczam swoboda wypowiedzi ---Prowadzi do tego że jak nie można inaczej się bronić trzeba ujawnić wszystko na Forum -- bo graczom HiO wydaje się że będą terroryzować ludzi i NIKT nic nie pisknie. Zapomnijcie możecie banować Mnie ile chcecie jesteście dla Mnie Bandą która w nieuczciwy sposób gra i mamy tego po kapelusz. Zaczęła walkę Ela sama nikt jej nie wierzył i nikt nie pomógł. W wyszydzaniu Jej a potem Nowej Huty nie było końca-- HiO banda Szkodników pastwili się nad każdym kto powiedział-- NIE-- ICH PRAKTYKOM---ZOBACZCIE DO CZEGO DOPROWADZA BIERNE PRZYGLĄDANIE SIĘ ZŁOCZYŃCOM. To co mogę powiedzieć TO CHOLRENIE NIESPRAWIEDLIWE że dalej się biernie przyglądacie i czytacie o wszystkim i nikt dalej się nie odezwie i zajmie jasnego stosunku do tego co robi HiO. My Walczymy uczciwie bo to gra wojenna a HiO gra-- krętactwami, manipulacjami ORAZ -nie godziwymi PRAKTYKAMI i terroryzowaniem innych graczy. Tak robi HiO W TYM SIĘ WYSPECJALIZOWALI MAJĄC oczywiście---WSPARCIE SUPPORTU. Gra zeszła do poziomu szAmba HiO Dotrze to do Was bo jak tak mamy grać na tej mapie to BEZSENS PO CO REGULAMIN GGE I to znaczy że wszyscy mamy się obrzucać wyzwiskami i manipulować i terroryzować innych bo inaczej nie będzie można grać --PIĘKNIE SPIEPRZYLIŚCIE TĄ GRĘ ---SUPPORT POWINIEN WAS ROZLICZYĆ NEDZNI GRACZE Z HIO ORAZ INNI WSPÓŁPRACUJĄCY Z NIMI !!!
POZDRAWIAM ANNA ---NIE ZGADZAJACA SIĘ NA TAKIE PRAKTYKI W TEJ GRZE.
Komentarz
Weź na wstrzymanie głupoty którą się kierujesz ostatni raz to mówię --bo karma wraca i oby cię nie zniszczyła. Za tyle zła które wyrządziłeś -to tylko gra ale i tu trzeba być człowiekiem i tu oprócz moralności normalnej ludzkiej trzeba grać zgodnie z zasadami czy nikt ci tego nie powiedział jak byłeś mały że każda gra ma swoje zasady? Wtedy jest grą --jeśli ktoś oszukuje i manipuluje --- ponosi karę.
popieram
"Jest ogień, jest impreza
proszę nie wygrażaj się
nie wiem ile razy można pisać to samo ale tak jak już wcześniej pisałem Wy Nam nic nie zrobiliscie póki co
co do nowej huty, Naszym celem nie było Was zniszczyć bo nie po to ratowaliśmy przed koalicją HŚ Tygrysie by Was teraz zniszczyć więc proszę nie kłamać
nigdy nie próbowałem tego zrobić
przyjedziesz z colim do mnie ? 2 na 1 to nie fair ;(
jeśli chcecie grać zgodnie z regulaminem to najpierw usuńcie multikonta i konta po graczach, którzy nie grają
kolejne niech ela na forum zacznie pisać ze swojego konta a nie z multikont
jak to zrobicie to wtedy możecie pisać o grze zgodnej z regulaminem gry bo póki co to nie wypada wam o tym pisać
koledzy z elity sobie od stycznia poradzić nie mogą więc nie wiem kto Nas jeszcze może zaskoczyć ?
Zapomnijcie możecie banować Mnie ile chcecie jesteście dla Mnie Bandą która w nieuczciwy sposób gra i mamy tego po kapelusz.
Zaczęła walkę Ela sama nikt jej nie wierzył i nikt nie pomógł. W wyszydzaniu Jej a potem Nowej Huty nie było końca-- HiO banda Szkodników pastwili się nad każdym kto powiedział-- NIE-- ICH PRAKTYKOM---ZOBACZCIE DO CZEGO DOPROWADZA BIERNE PRZYGLĄDANIE SIĘ ZŁOCZYŃCOM.
To co mogę powiedzieć TO CHOLRENIE NIESPRAWIEDLIWE że dalej się biernie przyglądacie i czytacie o wszystkim i nikt dalej się nie odezwie i zajmie jasnego stosunku do tego co robi HiO. My Walczymy uczciwie bo to gra wojenna a HiO gra-- krętactwami, manipulacjami ORAZ -nie godziwymi PRAKTYKAMI i terroryzowaniem innych graczy.
Tak robi HiO W TYM SIĘ WYSPECJALIZOWALI MAJĄC oczywiście---WSPARCIE SUPPORTU. Gra zeszła do poziomu szAmba HiO
Dotrze to do Was bo jak tak mamy grać na tej mapie to BEZSENS PO CO REGULAMIN GGE I to znaczy że wszyscy mamy się obrzucać wyzwiskami i manipulować i terroryzować innych bo inaczej nie będzie można grać --PIĘKNIE SPIEPRZYLIŚCIE TĄ GRĘ ---SUPPORT POWINIEN WAS ROZLICZYĆ NEDZNI GRACZE Z HIO ORAZ INNI WSPÓŁPRACUJĄCY Z NIMI !!!
POZDRAWIAM ANNA ---NIE ZGADZAJACA SIĘ NA TAKIE PRAKTYKI W TEJ GRZE.