Strona główna Polish Wiadomości sojusznicze

HiO SOJUSZ W KTÓRYM GRA SIĘ ZA POMOCĄ SUPPORTU-korupcja jawna

135

Komentarz

• annadar (PL1)annadar (PL1) PL1 Posty: 264
    Brak słów na te wszystkie brednie Ela na to niczym nie zasłużyła.
  • X Selim X (PL1)X Selim X (PL1) PL1 Posty: 247
    otit (PL1) powiedział(a):
    to kto w koncu ma miliony  kont na tej grze  Los czy Tygrysia03 bo zaczynam sie gubić juz trzeba mieć naprawde nasrane w głowie i zamiast mozgu gówno żeby pisać z jakiegoś konta  tygrysia z kropka z przodu  i sie wypowiadać na forum , wy szmaciarze z hio nie macie do tego prawa  teraz jak juz was  zaczynaja wszyscy doceniać sracie w gacie i o rozmowe  prosicie Nową Hutą a o czym wy chcecie rozmawiac przez lata wasze chore umysły doprowadzily do rozwalenia tylu sojuszy na tej mapie i wreszcie jak wasz sie rozwala rura wam mięknie i chcecie pokoju wygaszenia wojny no żesz kurwa hipokryci  powiedzieć to mało piszesz ze jakaś dziewczyna poronila hehe poronił to selim i egonekk  kiedy  mózgi im z bani leciały na ziemie a na ich miejsce trociny sagitario łopatą walił iak w dół jakis . ogarniecie sie w końcu czy nie- chyba to jedynie moje płonne nadzieje-jak chcecie pyskówek na forum a nie merytorycznej dyskusji polecam sie zbije wasz kazdy argumęt takim samym jezykiem jak wy uzywajac wyzwisk ,wulgaryzmów i zastraszania-kulture sie z domu wynosi a nie uczy sie jej na strychu egonku-ogonku a tak na serio musisz miec małego  bo dowartosciować sie chcesz na forum masakra  jakaś powtorze.            

czytając to zastanawiam się jakim debilem jesteś by to napisać ? :disappointed:

dodatkowo bardzo się wystraszyłem tego wszystkiego, że chyba dla bezpieczeństwa sam sobie konto zbanuje
    mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo
    "Jest ogień, jest impreza D"

• X Selim X (PL1)X Selim X (PL1) PL1 Posty: 247
    annadar (PL1) powiedział(a):
    Proszę o przedstawienie dowodów /jeśli macie dowody/ a dopuszczacie się tak ohydnego pomówienia na temat Eli --to można składać doniesienie na policję Na Was za nękanie -dziewczyny w tak okrutny sposób.
    Jeśli się gra i gra jest dla kogoś nie odpowiednia to się Ją przerywa zwłaszcza jeśli jest się w ciąży bo to matka dba o swoje dziecko.
    Jeśli jednak gra się i żyje się tylko pikselandią to rzeczywiście kłopot miało to maleństwo- że mama nie zadbała o swój psychiczny spokój----w żadnym razie bez pokazanych tu potwierdzeń że Ela miała jakiś szokujący wpływ na tą dziewczynę / czy Ona nie wiedziała że to jest tylko durna gra -czy miała aż tak chore podejście do życia by grać i gnębić się grą?

Was to nic nie powstrzyma by komuś dowalić ale to już poniżej pasa.
    Naprawdę nadaje się to do zgłoszenia do odpowiednich organów--CZEKAMY NA DOWODY I WYJAŚNIENIA LUB PRZEPROSINY! DLA ELI!
    JAK MOŻNA KOGOŚ OCZERNIAĆ BEZ DOWODÓW --TO PRZESADA NAPEWNO ZGŁOSIMY TO JEŚLI SIĘ NIE WYTŁUMACZYCIE. Ela nie ma z tą sytuacją nic wspólnego a jak ktoś się pod nią poszywa to nie Jej wina - niektórym naprawdę brakuje klepek w mózgu.

bardzo proszę zgłaszajcie to bo mam dość czytania że wszystkie słupy co Was nie lubią są Nasze a tak to sprawa się wyjaśni :) a i ja na ruble zyskam dzieki Wam :D
    mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo
    "Jest ogień, jest impreza D"

• klemens (PL1)klemens (PL1) PL1 Posty: 5
    xd,,,,,
  • klemens (PL1)klemens (PL1) PL1 Posty: 5
    Witam, gry przeglądarkowe powinny służyć ludziom szukającym odpoczynku, relaksu chcącym oderwać się od trudnej rzeczywistości, dawać satysfakcje i zadowolenie, tymczasem niedojrzale umysłowo małolaty głównie
     z hio, na słupach i tu na forum hejtuja , podszywają się pod innych, tworzą nicki klony innych graczy aby w ten sposób zabawiać się cudzym kosztem. Na słupku  -   .Tygrysia03 kolejny hejt a przede wszystkim POMÓWIENIE  a to już podlega aby w realu wytoczyć PROCES SADOWY.
    Takie działania powinno się jak najszybciej ukrócić !!!
    Namawiam poszkodowaną pomówieniem osobę z NH o złożenie POZWU DO SADU O POMÓWIENIE 
    W tej sytuacji nie będzie trudno znaleźć winowajcę w sieci, kto ukrywa się na tych słupkach .Tygrysia03,
    Layah,  hejtującym  sagitarrio, patrz :  screen w wątku powyżej.
     Kazdy prawnik się tym zajmie, a jeśli nie ma pod ręka , polecam swojego adwokata
    Proszę o kontakt  !  Pozdrawiam Klemens
    W REALU nie możliwe byłoby takie działanie - aleee w tej grze i w internecie można wszystko --mylicie się można znaleźć wszystkich i prawo działa i tu tylko z opóźnieniem.
    edytowano 30.09.2022
    Szkodniki OPAMIĘTAJCIE SIĘ PÓKI CZAS --- BO  KTÓREGOŚ DNIA MOŻE BYĆ ZA PÓŹNO!
  • Egonekk. (PL1)Egonekk. (PL1) PL1 Posty: 78
    Nie wiem moim zdaniem wszyscy z Huty mają coś nie tak z głową a szczególnie ten tchórz Los simp co życia poza tą grą nie ma bo mnie tutaj nie było X czasu a widzę że znów pierdolicie jakieś teorie spiskowe i śmiać mi się chcę 

Annadar po prostu bez urazy ale zamknij swe usta to będzie lepiej dla wszyskich bo mi się nie chce ani czytać ani odpisywać na te wypociny a jak widzę te multiki losa to też śmiać mi się chce ale niech się cieszy że ma przejebane tylko na gierce bo wszyscy wiemy jaki to chory pojeb ale już sobie nie pogra,można mnie palić mi lata ta gierka ale gorzej z wami :P :smile:

Do Następnego! ;)

Legenda Mapy
    uuuu to jednak nie taki miał być finał Twego planu oj bardzo oj jak bardzo się cieszę :)
    edytowano 30.09.2022
    Nie musisz nic odpisywać nie psuj tej chwili ---Ja zamilknę jak będę chciała bo jestem wolnym człowiekiem zobacz do czego doszliśmy --Jak byś wporę się zatrzymał i posłuchał Mnie że nie tędy droga HiO mogłoby być mocne ale bez Honoru ---zepsułeś ten soj i mimo walki to wszystko na Nic bo powtarzam NOWA HUTA BYŁA JEST I BĘDZIE!
    annadar (PL1) powiedział(a):
    Nie musisz nic odpisywać nie psuj tej chwili ---Ja zamilknę jak będę chciała bo jestem wolnym człowiekiem zobacz do czego doszliśmy --Jak byś wporę się zatrzymał i posłuchał Mnie że nie tędy droga HiO mogłoby być mocne ale bez Honoru ---zepsułeś ten soj i mimo walki to wszystko na Nic bo powtarzam NOWA HUTA BYŁA JEST I BĘDZIE!
    Annadar XD

Jak ty całą tą naszą wojne dawałaś się obijać i nawet woja na ptaka nie odsyłałaś a teraz sama siedzisz i siedziałaś a mimo to najwięcej się udzielasz że wam to lata że paleni jesteście XDD

Zastanów się na przyszłość o tym co piszesz ;) 

I w sumie wasze istnienie na tej mapie ani wojna z wami za bardzo mnie ani innych nie boli bo słupami zwykłymi jesteście ez

Legenda Mapy
  • biggVv (PL1)biggVv (PL1) PL1 Posty: 192
    Co do strategi Naszego soja na pewno z Tobą nie będę rozmawiać.
    Ty przekonujesz Wszystkich że przestałeś grać iiii co tu niby robisz jak koniec to wypad.
    Nikt nie będzie tęsknił :)
    biggVv (PL1) powiedział(a):
    Co do strategi Naszego soja na pewno z Tobą nie będę rozmawiać.
    Ty przekonujesz Wszystkich że przestałeś grać iiii co tu niby robisz jak koniec to wypad.
    Nikt nie będzie tęsknił :)
    Nie no jeszcze was trochę pomęczę :) 

Huta sojusz słupowy a słupy należy tępić 
    Legenda Mapy
    Huta nie znam ---Nowa Huta jest spoko sojem i grają w niej gracze którzy mają coś czego Tobie brak zgraną paczkę i nie zmuszamy nikogo do gry szantażem i groźbami kto nie czuł się na siłach mógł spokojnie odejść.
    Bo w walce z 
    Wariatami a raczej jednym i tym samym jest trudno wytrzymać.
    Jak byś tego nie nazwał Twoje fobie na punkcie Nowej Huty jest swego rodzaju wariactwem ale wszystko trwa do czasu.
    Pamiętaj że nie My rozpętaliśmy tę wojnę a to Ty Największy ściemniacz na tej mapie wiesz już jak się zakończy popatrzcie mówi że kończy grę jedno konto w HiO a inne może ktoś podpowie --- gra z innych i on o multikontach ma coś do powiedzenia wie co robi i zgrywa się  tu----aż śmiechu powstrzymać nie można.
    Nie wiem czy o multikontach warto pisać bo HiO jest ich pełne i soj  .ZAPOMNIANI. i soj Anioły Cieni i inne soje ---poustawiane Twoimi kontami ---bo wszak lubisz kontrole i podobno masz wszędzie swoje wtyki --- hih i pozostajesz z Nimi w kontakcie :)

Mnie nie interesują zdjęcia co wysyłasz na forum tak swoją drogą bo to nie moje i prędzej mogę powiedzieć że wasze bo jesteście zdolni do takich rzeczy a wszyscy dobrze wiemy kto pierwszy zaczął i kto poniesie za to konsekwencje więc niestety masz problem i nie płacz na forum z tym bo żałosna jesteś :P 
    Legenda Mapy
    edytowano 02.10.2022
    Widzisz i kto tu płacze ---Multikulti ----Sam sobie odpowiedz --bo na tym koncie VelBrozi już sobie nie pograsz już wszyscy wiedzą mam opisać wszystkie Twe konta -- śmiechu warte.
    Beka na discordzie od pewnego czasu jest tylko z Ciebie :)  :):) aż Mi Ciebie żal.
    Ty nam też poprawiasz humor nikt tak nie potrafi nas rozbawić ---kogo ty chesz zmęczyć?
    I nawet Support nie pomoże by wymazać ludziom informacje które tu przekazałam.

Widzisz i kto tu płacze ---Multikulti ----Sam sobie odpowiedz --bo na tym koncie VelBrozi już sobie nie pograsz już wszyscy wiedzą mam opisać wszystkie Twe konta -- śmiechu warte.
    Puki co to ty uciekasz z konta na inne żeby cie słupki nie znalazły hahaha :) 
    Legenda Mapy
    Beka na discordzie od pewnego czasu jest tylko z Ciebie :)  :):) aż Mi Ciebie żal.
    Ty nam też poprawiasz humor nikt tak nie potrafi nas rozbawić ---kogo ty chesz zmęczyć?
    I nawet Support nie pomoże by wymazać ludziom informacje które tu przekazałam.

czekam na tą twoją skrzynke z dowodami na moje złe występki a dla mnie to tylko gra jest a nie normalne życie jak dla was ;) 
    Legenda Mapy
Sign In to comment.