Strona główna Polish Wiadomości sojusznicze

HiO SOJUSZ W KTÓRYM GRA SIĘ ZA POMOCĄ SUPPORTU-korupcja jawna

245

Komentarz

• X Selim X (PL1)X Selim X (PL1) PL1 Posty: 247
    dariusz202 (PL1) powiedział(a):
    twoje wypowiedzi na forum oraz  to co robisz na grze  i nie tylko -  x selim x ( piccollo )   - to szczyt  kłamstwa, obłudy i bezczelności ! ! !

hahaha daj mi kilka dni i będziemy podziwiać muzeum ptaków kilkuletnich :)
    mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo
    "Jest ogień, jest impreza D"

• annadar (PL1)annadar (PL1) PL1 Posty: 264
    edytowano 21.08.2022
    Masz szczęście że XSELIMX Ciebie i resztę Szkodników ma w swojej Opiece bo bezwzględnie już dawno byście nie grali.
    Świetność i szczodrość XSELIMX czujemy a jakże--banowanie pięknie mu wychodzi!
    Usuwa w ten sposób niewygodnych graczy. Dziękujemy za próby pokoju---bez gwarancji że na zawsze zostawicie niecne praktyki ---to może się zgodzimy. Gracze na tej grze mają prawo grać wg. zasad gry GGE. a nie Pana XSelimX i jemu podobnych.
    Reszta mapy wie, że Pan tego Szamba łaskawie Nas zostawił bo stał się nieco goły przez przesłane informacje na forum -wiadomości sojuszowe.
    Oczywiście dlatego, że opór Nasz był odpowiedni iii nie wiadomo kogo dni są policzone.
    Przepraszam ale Mnie też nie znasz:)
    Wy nie rozumiecie że to co robicie jest nieuczciwe -- jak tu z Wami grać ?
    To jest niemożliwe bo nie uznajecie zasad gry GGE - tylko wprowadzacie własne.
    Na to nie tylko Ela się nie godziła nie godzi się Nowa Huta ---zależy nam tylko by nikt więcej nie ucierpiał i by reszta mapy powiedziała temu --NIE
    Jak Was się nie da powstrzymać w swych zapędach to będzie koszmar dla innych i to jest nasz cel. Nie mamy nic do stracenia --Proszę obudźcie się ludzie!
    Dla podsumowania ostatnie pogróżki Kamillo0 -pewnie nie mają odwagi ze swoich kont wysyłać to wysyłają ze słupka. 
    Nie musisz Kamillo0 mnie straszyć - Macie kumle z HiO poczucie bezradności???
    Nie zrozumieliście to wszystko na poważnie się dzieje---tu już nie ma żartów od dawna.

• otit (PL1)otit (PL1) PL1 Posty: 82
    i znowu egonekk pokazał mały ogonek troje baranow z podwórka  wymienia sie swoimi przemysleniami na forum w pewnych momentach tej dyskusji juz chyba nie wiedzą  kto na jakie konto wchodzi i pisze takie bzdury brawo łukaszku  -dzieki temu ze kuzynek na wakacjach ty mozesz poszalec na  3 kontach jak  trza to trza jak ty to mowisz pilnuj mamusi bo jej ptak odlatuje za chwile no chyba ze kupisz jej cdn. hehe szmaciaże to malo p[owiedziane i co mi zrobicie dacie mi bana za to  dobre frajerzy jeden wart drugiego  a trzeci tych dwuch pierwszych jakaś masakra na tej grze sie robi a jak colli z atakiem leci to masz 70 kilo defa i spierdala.....  gdzie  tylko ptoszka widzisz  bpchaterzy z hio przez CH haha
  • Egonekk. (PL1)Egonekk. (PL1) PL1 Posty: 78
    Widzę że cie boli że twojego głównego konta nigdzie do soja nie zabiorą 
    Legenda Mapy
    czy nie zabiorą to ty wiesz najlepiej przecież  moje glowne jest u was w soju i nawet sie nie zorjetowales ogonie
  • Egonekk. (PL1)Egonekk. (PL1) PL1 Posty: 78
    otit (PL1) powiedział(a):
    czy nie zabiorą to ty wiesz najlepiej przecież  moje glowne jest u was w soju i nawet sie nie zorjetowales ogonie
    Ta a bizi to mój koleżka z podwórka pajacyku ;) 
    Legenda Mapy
    bizi to twoja ciotka co dobrze ciagnie ogonek hehe
    a i jeszcze do ogonka a ty pajacyku myslisz ze  twoim gdzies pograsz rozejrzyj sie moze tam juz jestem
  • X Selim X (PL1)X Selim X (PL1) PL1 Posty: 247
    annadar (PL1) powiedział(a):
    Masz szczęście że XSELIMX Ciebie i resztę Szkodników ma w swojej Opiece bo bezwzględnie już dawno byście nie grali.
    Świetność i szczodrość XSELIMX czujemy a jakże--banowanie pięknie mu wychodzi!
    Usuwa w ten sposób niewygodnych graczy. Dziękujemy za próby pokoju---bez gwarancji że na zawsze zostawicie niecne praktyki ---to może się zgodzimy. Gracze na tej grze mają prawo grać wg. zasad gry GGE. a nie Pana XSelimX i jemu podobnych.
    Reszta mapy wie, że Pan tego Szamba łaskawie Nas zostawił bo stał się nieco goły przez przesłane informacje na forum -wiadomości sojuszowe.
    Oczywiście dlatego, że opór Nasz był odpowiedni iii nie wiadomo kogo dni są policzone.
    Przepraszam ale Mnie też nie znasz:)

Moja droga Anno,

jestem pod ogromnym wrażeniem tego co tu napisałaś i w jakim stylu, tej gracji, Twojej determinacji, poświęcenia i oddania się dla dobra tej gry, jako dział wsparcia technicznego czuję się wręcz zobowiązany by Ci to jakoś wynagrodzić, dlatego też cały czas zachęcam do kontaktu telefonicznego byśmy mogli porozmawiać Elu :) byśmy ustalili wspólny plan działania, który poprawi komfort gry tysiącom ludzi a wystarczy ukrócić tylko 1 gracza o nicku
    LOS
    i świat staje się piękniejszy, co już na mapie widzą ludzie i są wdzięczni, że po tylu latach ktoś się w końcu wziął za jego haniebne poczynania i że w końcu stracił plecy w hś, nie idźcie jego drogą bo to droga na dno głębokiego oceanu

Pozdrawiam
    Annoelu

i zostańmy w kontakcie

mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo
    "Jest ogień, jest impreza D"

Los to dopiero zaczyna z wami zabawe ale to juz wiesz i widocznie sracie w gatki przed nim jak przed nikim bo was zdemaskował pozdrawiam pedalski sojusz hio
  • dariusz202 (PL1)dariusz202 (PL1) PL1 Posty: 116
    nedzna podóba to ty psi ogonie jesteś - egonku z malutkim ogonkiem he he he
  • dariusz202 (PL1)dariusz202 (PL1) PL1 Posty: 116
    a ty  piskolu x  selimie x - bezmózgowy kontakcie bądź w kontakcie he he he
  • biggVv (PL1)biggVv (PL1) PL1 Posty: 192
      Świat nie widział takich ludzi jak Wy w HiO oraz współpracujący sojusznicy banda jakich mało a kto z Nimi walczy to jest Lekarzem w tej chorej od szkodników mapie.
    Brawo Nowa Huta Brawo Każdy kto z cwaniactwem walczy!!!
    Jesteście zakałą tej mapy a w obrażaniu i zastraszaniu nie macie skrupułów i nawet Mi Was nie żal że obrywacie od Każdego kto ma normalnie pracujący mózg.

• "Dla podsumowania ostatnie pogróżki Kamillo0 -pewnie nie mają odwagi ze swoich kont wysyłać to wysyłają ze słupka. 

I KTO TO MÓWI ??? TA CO NIE MA ODWAGI ZE SWOJEGO KONTA PISAC I NASŁAŁA NA BOGU DUCHA WINNA DZIEWCZYNE MILION SLUPOW I TAK JĄ HEJTOWAŁA I TAK JEJ GRE NISZCZYLA ZE PORONILA.
    ELUNIU NA SUMIENIU MASZ TE DZIEWCZYNE I JEJ DZIECKO TAK JEJ KRWI NAPSULAS.
    REPUTACJE CHCIALAS JEJ ZEPSUC I CI SIE TO NIE UDALO BO MAPA ZNA CIE AZ ZA DOBRZE.
    MIAŁA TYLKO PECHA YAHAGI ZE TRAFILA NA TAKĄ JAK TY WŁASCIELKE MILIONA MULTIKONT , MANIPULANTKĘ I ZLECENIODAWCZYNIE. TE KONTA SIE W ZYWE OCZY PRZYZNAWAŁY ZE WSTALY TYLKO PO TO ZEBY YAHAGI NISZCZYC NA TWOJ ROZKAZ I TELEFON. 
    to kto w koncu ma miliony  kont na tej grze  Los czy Tygrysia03 bo zaczynam sie gubić juz trzeba mieć naprawde nasrane w głowie i zamiast mozgu gówno żeby pisać z jakiegoś konta  tygrysia z kropka z przodu  i sie wypowiadać na forum , wy szmaciarze z hio nie macie do tego prawa  teraz jak juz was  zaczynaja wszyscy doceniać sracie w gacie i o rozmowe  prosicie Nową Hutą a o czym wy chcecie rozmawiac przez lata wasze chore umysły doprowadzily do rozwalenia tylu sojuszy na tej mapie i wreszcie jak wasz sie rozwala rura wam mięknie i chcecie pokoju wygaszenia wojny no żesz kurwa hipokryci  powiedzieć to mało piszesz ze jakaś dziewczyna poronila hehe poronił to selim i egonekk  kiedy  mózgi im z bani leciały na ziemie a na ich miejsce trociny sagitario łopatą walił iak w dół jakis . ogarniecie sie w końcu czy nie- chyba to jedynie moje płonne nadzieje-jak chcecie pyskówek na forum a nie merytorycznej dyskusji polecam sie zbije wasz kazdy argumęt takim samym jezykiem jak wy uzywajac wyzwisk ,wulgaryzmów i zastraszania-kulture sie z domu wynosi a nie uczy sie jej na strychu egonku-ogonku a tak na serio musisz miec małego  bo dowartosciować sie chcesz na forum masakra  jakaś powtorze.            
    DUSKUTUJE SŁUP KAMILO0 ZE SŁUPEM ,TYGRYSIA03 DAWNY SŁUP YAHAGI Z TBL OBECNIE  LAYAH  ZNOWU W TBL
  • Layah (PL1)Layah (PL1) PL1 Posty: 54
    Rafał Ty piszesz ja dostaje...
    "Dla podsumowania ostatnie pogróżki Kamillo0 -pewnie nie mają odwagi ze swoich kont wysyłać to wysyłają ze słupka. 

I KTO TO MÓWI ??? TA CO NIE MA ODWAGI ZE SWOJEGO KONTA PISAC I NASŁAŁA NA BOGU DUCHA WINNA DZIEWCZYNE MILION SLUPOW I TAK JĄ HEJTOWAŁA I TAK JEJ GRE NISZCZYLA ZE PORONILA.
    ELUNIU NA SUMIENIU MASZ TE DZIEWCZYNE I JEJ DZIECKO TAK JEJ KRWI NAPSULAS.
    REPUTACJE CHCIALAS JEJ ZEPSUC I CI SIE TO NIE UDALO BO MAPA ZNA CIE AZ ZA DOBRZE.
    MIAŁA TYLKO PECHA YAHAGI ZE TRAFILA NA TAKĄ JAK TY WŁASCIELKE MILIONA MULTIKONT , MANIPULANTKĘ I ZLECENIODAWCZYNIE. TE KONTA SIE W ZYWE OCZY PRZYZNAWAŁY ZE WSTALY TYLKO PO TO ZEBY YAHAGI NISZCZYC NA TWOJ ROZKAZ I TELEFON. 

Proszę mnie w te dyskusje i wojny nie wciągać bo po pierwsze to konto(.tygrysia3) nie należy do mnie. po drugie mnie naprawdę gówno w mojej sytuacji obchodzi tygrysia i jej przydupasy i cyrki na mapie. 
    Natomiast po atakach na layah widać, które slupy należą do Was. 
    Proszę się w końcu od pieprzyc od mojej osoby bo mnie tyle interesujecie co zeszłoroczny śnieg. 
    edytowano 27.09.2022
    Proszę o przedstawienie dowodów /jeśli macie dowody/ a dopuszczacie się tak ohydnego pomówienia na temat Eli --to można składać doniesienie na policję Na Was za nękanie -dziewczyny w tak okrutny sposób.
    Jeśli się gra i gra jest dla kogoś nie odpowiednia to się Ją przerywa zwłaszcza jeśli jest się w ciąży bo to matka dba o swoje dziecko.
    Jeśli jednak gra się i żyje się tylko pikselandią to rzeczywiście kłopot miało to maleństwo- że mama nie zadbała o swój psychiczny spokój----w żadnym razie bez pokazanych tu potwierdzeń że Ela miała jakiś szokujący wpływ na tą dziewczynę / czy Ona nie wiedziała że to jest tylko durna gra -czy miała aż tak chore podejście do życia by grać i gnębić się grą?

Was to nic nie powstrzyma by komuś dowalić ale to już poniżej pasa.
    Naprawdę nadaje się to do zgłoszenia do odpowiednich organów--CZEKAMY NA DOWODY I WYJAŚNIENIA LUB PRZEPROSINY! DLA ELI!
    JAK MOŻNA KOGOŚ OCZERNIAĆ BEZ DOWODÓW --TO PRZESADA NAPEWNO ZGŁOSIMY TO JEŚLI SIĘ NIE WYTŁUMACZYCIE. Ela nie ma z tą sytuacją nic wspólnego a jak ktoś się pod nią poszywa to nie Jej wina - niektórym naprawdę brakuje klepek w mózgu.
    Post edited by annadar (PL1) on
Sign In to comment.