Strona główna Polish Wiadomości sojusznicze

HiO SOJUSZ W KTÓRYM GRA SIĘ ZA POMOCĄ SUPPORTU-korupcja jawna

Tak to prawda HiO obnaża korupcję w Supporcie. Ponieważ sojusz NOWA HUTA MA WOJNĘ Z HiO--nie zawinioną odsmażyli kotleta z ponad roku temu wstecz--oskarżając Naszego gracza Colliego za atakowanie ich---ale nie napisali że to oni wcześniej już próbowali zniszczyć NH i Collie walczył najmocniej.
Wymyślili, że jak go oskarżą wzniecą wojnę i zabiorą mu posty i Jego pierwszego zniszczą to łatwo poradzą sobie z NOWĄ HUTĄ. JEDNAK BRONILIŚMY SIĘ ZE WSZYSTKICH SIŁ.
Ponieważ nie mogli sobie kolejny raz z Nami poradzić zbanowali -niby za wpisy na forum i opisy soja /które 4 razy zmazywał Support/ najpierw zbanowali cały soj na 6 godzin -- jednak teraz przesadzili bo wybrali znów osoby najbardziej im szkodzące i zbanowali na 72 godz czyli 3 dni mogą te konta atakować -a gracze nie mogą nawet na konta wejść -Tygrysia03, benek00, Annadar.
Ja rozumiem Annadar bo piszę to wszystko co czytacie na forum i w opisach soja ale Oni dlaczego?
Bo HiO osłabili w ten sposób NH i chcą rozwalić soj bo ujawniliśmy prawdę o HiO niewygodną o współpracy z Supportem.

«1345

Komentarz

• biggVv (PL1)biggVv (PL1) PL1 Posty: 192
    To są pogróżki z konta Egoonek do Annadar i teraz historia jaką się popisali.
    ukradli konto jacek68 po czym zrobili scriny z tablicy sojuszu i innych wiadomości.
    Jest poniżej w załącznikach jak podszywają się pod innego gracza z Naszego soja frycek278 i chcą wyłudzić hasło od gracza mercedes70 do niego na prywatny nr. telefonu wysłano wiadomość --poniżej do wglądu.
    Zorientowawszy się że jest to wyłudzenie szybko wywaliliśmy konto jacek68 za chwilę po tym wszedł VerBlozi i naśmiewał Nam się na czacie że to proste do Nas wejść jak z ukradzionego konta --wysłał sobie zaproszenie na swoje konto to rzeczywiście proste.
    Cwaniakował i przyznał tym samym że dokonał kradzieży i straszył że nawet nie wiemy kiedy Nasz koniec będzie. Napisał że się go nie pozbędziemy. Przyznał że był i porobił scriny -- tak walczy HiO oszuści, manipulanci i złodzieje kont--wchodząc do sojuszu Nowa Huta nie tylko szpiegowali chcieli wyłudzić hasło i ukraść kolejne konto Naszego gracza. Udokumentowane załącznikami a w innych dyskusjach w których pisze Annadar sami piszą co potrafią zrobić --że zbanować kogoś to pestka, nawet usunąć opis soja nawet odizolować z gry największych przeciwników by móc ich niszczyć a Oni mając bana na 3 dni nic nie mogą zrobić.
    Co to za gra gdzie Support Polski nic z tymi jawnymi pogwałceniami regulaminu nic nie robi. Banuje się tych co mówią prawdę i ostrzegają innych graczy.
    Pozwolenia z Naszej strony na to nie ma. Jeśli po zgłoszeniach Support z Polski nic nie zrobi i będzie dalej współpracował ze Szkodnikami i graczami HiO to pójdzie skarga do Supportu z Niemiec. Mamy już wszystko załatwione z prawnikiem i podważymy zasadność działania Polskiego Supportu. Niestety będzie wstyd jaki tu mamy rozpiźdzeil i jak super mają się gracze na multikontach z HiO wraz ze współpracującymi z nimi sojami. Tak to można grać kiedy Support wspiera działalność ---A graczy ubywa bo kto będzie grał z Oszołomami.

• Egonekk. (PL1)Egonekk. (PL1) PL1 Posty: 78
    Jakby nic nie zrobili to by bana nie dostali  :D
    Legenda Mapy
  • fireeN (PL1)fireeN (PL1) PL1 Posty: 17
    ooo tygrysia ma bana ? :D dzieki za info koledzy 
    twój stary wardęga
    biggVv (PL1) powiedział(a):
    To są pogróżki z konta Egoonek do Annadar i teraz historia jaką się popisali.
    ukradli konto jacek68 po czym zrobili scriny z tablicy sojuszu i innych wiadomości.
    Jest poniżej w załącznikach jak podszywają się pod innego gracza z Naszego soja frycek278 i chcą wyłudzić hasło od gracza mercedes70 do niego na prywatny nr. telefonu wysłano wiadomość --poniżej do wglądu.
    Zorientowawszy się że jest to wyłudzenie szybko wywaliliśmy konto jacek68 za chwilę po tym wszedł VerBlozi i naśmiewał Nam się na czacie że to proste do Nas wejść jak z ukradzionego konta --wysłał sobie zaproszenie na swoje konto to rzeczywiście proste.
    Cwaniakował i przyznał tym samym że dokonał kradzieży i straszył że nawet nie wiemy kiedy Nasz koniec będzie. Napisał że się go nie pozbędziemy. Przyznał że był i porobił scriny -- tak walczy HiO oszuści, manipulanci i złodzieje kont--wchodząc do sojuszu Nowa Huta nie tylko szpiegowali chcieli wyłudzić hasło i ukraść kolejne konto Naszego gracza. Udokumentowane załącznikami a w innych dyskusjach w których pisze Annadar sami piszą co potrafią zrobić --że zbanować kogoś to pestka, nawet usunąć opis soja nawet odizolować z gry największych przeciwników by móc ich niszczyć a Oni mając bana na 3 dni nic nie mogą zrobić.
    Co to za gra gdzie Support Polski nic z tymi jawnymi pogwałceniami regulaminu nic nie robi. Banuje się tych co mówią prawdę i ostrzegają innych graczy.
    Pozwolenia z Naszej strony na to nie ma. Jeśli po zgłoszeniach Support z Polski nic nie zrobi i będzie dalej współpracował ze Szkodnikami i graczami HiO to pójdzie skarga do Supportu z Niemiec. Mamy już wszystko załatwione z prawnikiem i podważymy zasadność działania Polskiego Supportu. Niestety będzie wstyd jaki tu mamy rozpiźdzeil i jak super mają się gracze na multikontach z HiO wraz ze współpracującymi z nimi sojami. Tak to można grać kiedy Support wspiera działalność ---A graczy ubywa bo kto będzie grał z Oszołomami.

Wytłumacz mi jak mogłem wam ukraść konto skoro nigdy do niego nie miałem wejścia ani nie grałem u was od ponad 3 lat :) 

Wy i ta wasza propaganda ale uważaj co piszesz bo ty też możesz dostać bana :) 
    Legenda Mapy
    Mamy taki tok przemyśleń mówisz od 3 lat z Nami nie grasz powiesz dlaczego się rozstaliśmy przyznasz się ? Pewnie nie i jak powiedzieliśmy ci Nie dla twoich knowań i praktyk od 3 lat  nękasz Elę potem Cały sojusz NOWA HUTA -OŚCIĄ CI JEST W GARDLE.
    Czy Ja pisałem o Twoim udziale w kradzieży postu --no widzisz sam się wygadałeś to jednoznaczne że maczałeś w tym palce. Czyli VerBlozi to twoje konto ---i jak tu wiezyć kłamcy odwracanie kota ogonem najlepiej ci wychodzi.
  • kurde no wiedziałęm że lothar to mistrz knowanń i prześladowań!!
    Prof. Dr Hab. n. med. Inż. Mgr. wychowania fizycznego 

• X Selim X (PL1)X Selim X (PL1) PL1 Posty: 247
    koledzy i koleżanki z Nowej Huty, z dobroci serca Naszych graczy dostaliście oferte pokojową, zamiast ją podpisać zrobiliście wielką sensacje i odrzuciliście.... był to Wasz wybór więc proszę nie pisac tutaj fałszywych informacji na Nasz temat to pierwsza kwestia.

Co do banów i tych innych nie raz i nie dwa Was ostrzegałem i pisałem, że jak uznam coś co jest niestosowne bany się posypią i będą one coraz to dłuższe ;) nie wierzyliście wiec macie dla przykładu kolejną serie banów i będą kolejne ;) 

to tyle na chwile obecną

Pozdrowienia dla nh
    Mati
    mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo
    "Jest ogień, jest impreza D"

X Selim X (PL1) powiedział(a):
    koledzy i koleżanki z Nowej Huty, z dobroci serca Naszych graczy dostaliście oferte pokojową, zamiast ją podpisać zrobiliście wielką sensacje i odrzuciliście.... był to Wasz wybór więc proszę nie pisac tutaj fałszywych informacji na Nasz temat to pierwsza kwestia.

Co do banów i tych innych nie raz i nie dwa Was ostrzegałem i pisałem, że jak uznam coś co jest niestosowne bany się posypią i będą one coraz to dłuższe ;) nie wierzyliście wiec macie dla przykładu kolejną serie banów i będą kolejne ;) 

to tyle na chwile obecną

Pozdrowienia dla nh
    Mati
    Wujku Mateuszu kiedy odwiedzimy kuzyna Sagittario? 
    Legenda Mapy
    edytowano 19.08.2022
    Co do Pokoju --nie wiedzieliście że łatwo nie będzie, że będziemy się bronić i nie dacie szybko rozpirzyć Nowej Huty to po odniesionych klęskach co i rusz któryś z was na swoim zamku ptaki zakładał.  Nie udało się oprócz jednego gracza zniechęcić do gry u Nas i rozwalić soj od środka też się nie udał. Ukradliście konto i staraliście kolejnego gracza nowego- raz oczernić że to ktoś nie godny zaufania a potem rzeczywiście spreparowaliście na niego sytuację że niby to On jest kretem.
    Jesteście bandą Hamstwa i Obłudy ciągle się o tym przekonujemy więc pokój z Wami jest niemożliwy. Pokój był potrzebny tylko Wam na odbudowe i potem znowu będziemy atakowani za marchewkę za głupoty które wymyślacie ---NIKT WAM JUŻ NIE WIERZY!
    mOŻE TYLKO SUPPORT- skorumpowany śmiem to powiedzieć po Twych wypowiedziach o zastraszaniem -Banami!
    edytowano 19.08.2022
    Sprawa jest jeszcze jedna sojusz Zapomnieni. -ma kłamliwy opis soja w żadnym wypadku Collie nie jest ich Opiekunem. W sposób kłamliwy i prześmiewczy zrobiony celowo by Nam zaszkodzić --jednak Im wolno wszystko Napisać!
    Nie są Naszym Edenem !          Ciekawe czyj to sojusz? Dlaczego podszywają się pod Nową Hutę?!
  • xD nieźle ta huta się bawi xDDD czekam na rozwój wydarzeń 
    Co Ty masz do powiedzenia ei -EI Patron też masz na sumieniu wiele pod EL Patrona.
    To jest w porządku ?! Ty byś tak chciał by ktoś ciebie dublował?
    Szachrajskie poczynania.
    Ciekawe czy SILENCE IS GOLD to też wiedzą że bez ich wiedzy są wpisani jako sojusz Opiekujący -- nie są Naszym sojem opiekującym! Jesteście -ZAKŁAMANI! a nie ZAPOMNIENI.  Piszemy o wszystkich Szkodnikach bo dość już tego i mówimy temu  wyraźne NIE. JAK DALEJ TAK BEDZIE I STANIE SIĘ NORMĄ W GRZE TO PO CO CZŁOWIEK SIĘ STARA----TRZEBA ZAMIENIĆ SIĘ W TRUTNIA /kłamać , oszukiwać,manipulować, i niech mnie Support chroni---bezsens/
    Albo się coś zmieni albo nie warto włożyć tu złotówki !
  • jacek68 (PL1)jacek68 (PL1) PL1 Posty: 1
    o boże to nie wkładaj żadnych złotówek i się tak nie nakręcaj :D ja mam inne spostrzeżenie 
  • X Selim X (PL1)X Selim X (PL1) PL1 Posty: 247
    biggVv (PL1) powiedział(a):
    Ciekawe czy SILENCE IS GOLD to też wiedzą że bez ich wiedzy są wpisani jako sojusz Opiekujący -- nie są Naszym sojem opiekującym! Jesteście -ZAKŁAMANI! a nie ZAPOMNIENI.  Piszemy o wszystkich Szkodnikach bo dość już tego i mówimy temu  wyraźne NIE. JAK DALEJ TAK BEDZIE I STANIE SIĘ NORMĄ W GRZE TO PO CO CZŁOWIEK SIĘ STARA----TRZEBA ZAMIENIĆ SIĘ W TRUTNIA /kłamać , oszukiwać,manipulować, i niech mnie Support chroni---bezsens/
    Albo się coś zmieni albo nie warto włożyć tu złotówki !

na kolana i do Pana, zapraszam :*
    mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo
    "Jest ogień, jest impreza D"

To jest GRANDA teraz mało im z HiO BANOWANIA CZASOWEGO.
    straszą naszego gracza Colliego / dziś przysłał zdjęcie/ nie wiedzą jak go pokonać proszę najprostrzy sposób zbanować na zawsze --Oto co genialnego wymyślił xselimx---znów Support wsparcie Szkodnikom szykuje. Widać bardzo Nowa Huta --przycisnęła i będzie cisnąć aż ODCZEPICIE SIĘ RAZ NA ZAWSZE --- i to Was trzeba posłać dla przykładu w świat ZBANOWANYCH- byście przemyśleli swoje zachowanie! OPAMIĘTAJCIE SIĘ PÓKI CZAS. Mają Agentów i to dodatkowe zagrożenie bo potrafią Ci Agenci namieszać w Sojach i rozważnie przyjmujcie nowych graczy  --- ostrzegamy!!!

Zobaczymy, kto będzie śmiał się na końcu ---- :smiley: to trudne w tej sytucji ale walczymy z HiO i  z Supportem. Korupcja nie może się plenić bo na grze zapanuje zamordyzm.
  • dariusz202 (PL1)dariusz202 (PL1) PL1 Posty: 116
    twoje wypowiedzi na forum oraz  to co robisz na grze  i nie tylko -  x selim x ( piccollo )   - to szczyt  kłamstwa, obłudy i bezczelności ! ! !

Dobra a teraz to tak na serio haha
    Bo widzę że pod moją nieobecność Huta znów dostaje wylewu i odwala na forum to chciałbym was poinformować że Skoro nie chcemy po dobroci to z przyjemnością doprowadzę twoje konto do Ostatniego Bana BigV (Elu) i nie ładnie tak ukrywać się pod innymi nickami ;) 

A jak już tak ładnie się ukrywasz i wypominasz jak ktoś kogo palił to powiedz ile razy oszukiwałaś BC jak jeszcze pod nimi grałaś dla własnej korzyści albo jak Ściągałas Honor na słupach z innych graczy więc nie rób się swiętoszką bo twój czas się kończy :) 
    Legenda Mapy
    dariusz202 (PL1) powiedział(a):
    twoje wypowiedzi na forum oraz  to co robisz na grze  i nie tylko -  x selim x ( piccollo )   - to szczyt  kłamstwa, obłudy i bezczelności ! ! !

A ty nędzna podrubko zostaw Selima w spokoju bo Nie masz prawa mówić tak o osobie której nie znasz i dla twojej wiadomości to Ja odpaliłem was bez jego wiedzy i to jemu zawdzięczacie że jeszcze istniejecie na tej mapie :wink: 

Więc jeżeli chcesz po kimś lecieć to zapraszam :) 
    Legenda Mapy
Sign In to comment.