HiO SOJUSZ W KTÓRYM GRA SIĘ ZA POMOCĄ SUPPORTU-korupcja jawna

Tak to prawda HiO obnaża korupcję w Supporcie. Ponieważ sojusz NOWA HUTA MA WOJNĘ Z HiO--nie zawinioną odsmażyli kotleta z ponad roku temu wstecz--oskarżając Naszego gracza Colliego za atakowanie ich---ale nie napisali że to oni wcześniej już próbowali zniszczyć NH i Collie walczył najmocniej.
Wymyślili, że jak go oskarżą wzniecą wojnę i zabiorą mu posty i Jego pierwszego zniszczą to łatwo poradzą sobie z NOWĄ HUTĄ. JEDNAK BRONILIŚMY SIĘ ZE WSZYSTKICH SIŁ.
Ponieważ nie mogli sobie kolejny raz z Nami poradzić zbanowali -niby za wpisy na forum i opisy soja /które 4 razy zmazywał Support/ najpierw zbanowali cały soj na 6 godzin -- jednak teraz przesadzili bo wybrali znów osoby najbardziej im szkodzące i zbanowali na 72 godz czyli 3 dni mogą te konta atakować -a gracze nie mogą nawet na konta wejść -Tygrysia03, benek00, Annadar.
Ja rozumiem Annadar bo piszę to wszystko co czytacie na forum i w opisach soja ale Oni dlaczego?
Bo HiO osłabili w ten sposób NH i chcą rozwalić soj bo ujawniliśmy prawdę o HiO niewygodną o współpracy z Supportem.
0
Sign In to comment.
Komentarz
Wy i ta wasza propaganda ale uważaj co piszesz bo ty też możesz dostać bana
Co do banów i tych innych nie raz i nie dwa Was ostrzegałem i pisałem, że jak uznam coś co jest niestosowne bany się posypią i będą one coraz to dłuższe
to tyle na chwile obecną
Pozdrowienia dla nh
Mati
"Jest ogień, jest impreza
na kolana i do Pana, zapraszam
"Jest ogień, jest impreza
Bo widzę że pod moją nieobecność Huta znów dostaje wylewu i odwala na forum to chciałbym was poinformować że Skoro nie chcemy po dobroci to z przyjemnością doprowadzę twoje konto do Ostatniego Bana BigV (Elu) i nie ładnie tak ukrywać się pod innymi nickami
A jak już tak ładnie się ukrywasz i wypominasz jak ktoś kogo palił to powiedz ile razy oszukiwałaś BC jak jeszcze pod nimi grałaś dla własnej korzyści albo jak Ściągałas Honor na słupach z innych graczy więc nie rób się swiętoszką bo twój czas się kończy
Więc jeżeli chcesz po kimś lecieć to zapraszam