Strona główna Polish Wiadomości sojusznicze

WIECIE ZA CO MOŻNA DOSTAĆ BANA ??? -JAK Z KRONIKI KRYMINALNEJ

135

Komentarz

• już mi ta banda przychlastów (nowa huta) zaczyna działac na nerwy to takie komary wieczorem ... tylko denerwują dzwiękiem ale nic nie zrobią trzeba chyba przypomnieć kim naprawde są :) 
    Prof. Dr Hab. n. med. Inż. Mgr. wychowania fizycznego 

• Pabo (PL1)Pabo (PL1) PL1 Posty: 7
    do Egonekk.
    chłopczyku a ile ty masz lat?
    po przeczytaniu wiadomości sojuszniczych ,gdzie
    złościsz się przeklinasz obrażasz graczy i to publicznie,  wygląda ze , jesteś jeszcze bardzo niedojrzały emocjonalnie i umysłowo
     Ta gra nie dla ciebie ! !
     Są  gry bardziej odpowiednie i dostosowane do wieku
     wg regulaminu gra GGE jest dopiero od 16 lat !
    Niedługo zacznie się zacznie się szkoła  dobrze radze  w trosce o twoje zdrowie psychiczne i dalsza przyszłość udaj się do psychologa albo skorzystaj z fachowej opieki- są gabinety np zdrowia psychicznego.
     szkoda ze wcześniej  twoi rodzice o to nie zadbali...

• Egonekk. (PL1)Egonekk. (PL1) PL1 Posty: 78
    Wzajemnie słupie :P 
    Legenda Mapy
  • X Selim X (PL1)X Selim X (PL1) PL1 Posty: 255
    Pabo (PL1) powiedział(a):
    do Egonekk.
    chłopczyku a ile ty masz lat?
    po przeczytaniu wiadomości sojuszniczych ,gdzie
    złościsz się przeklinasz obrażasz graczy i to publicznie,  wygląda ze , jesteś jeszcze bardzo niedojrzały emocjonalnie i umysłowo
     Ta gra nie dla ciebie ! !
     Są  gry bardziej odpowiednie i dostosowane do wieku
     wg regulaminu gra GGE jest dopiero od 16 lat !
    Niedługo zacznie się zacznie się szkoła  dobrze radze  w trosce o twoje zdrowie psychiczne i dalsza przyszłość udaj się do psychologa albo skorzystaj z fachowej opieki- są gabinety np zdrowia psychicznego.
     szkoda ze wcześniej  twoi rodzice o to nie zadbali...

ban ostrzegawczy na 3 godziny wstępnie, jeśli się dopatrze znów takiego niestosownego zachowania poleci kolejny ban ;)
    mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo
    "Jest ogień, jest impreza D"

• annadar (PL1)annadar (PL1) PL1 Posty: 270
    Pytanie nr.1 DLACZEGO Egonekk. nie dostanie bana za obrażanie Mnie na czacie i za przeklinanie ----czy coś jest niestosownego w tosce o zdrowie psychiczne Egonka?
    Może warto na to zwrócić uwagę czy aby nie zdemoralizowali się na tej grze jak mają taaakiego mistrza jak XSELIMX ?!
    Dla podsumowania ostatnie pogróżki Kamillo0 -pewnie nie mają odwagi ze swoich kont wysyłać to wysyłają ze słupka. 
    Nie musisz Kamillo0 mnie straszyć - Macie kumle z HiO poczucie bezradności???
    Nie zrozumieliście to wszystko na poważnie się dzieje---tu już nie ma żartów od dawna.

annadar (PL1) powiedział(a):
    Pytanie nr.1 DLACZEGO Egonekk. nie dostanie bana za obrażanie Mnie na czacie i za przeklinanie ----czy coś jest niestosownego w tosce o zdrowie psychiczne Egonka?
    Może warto na to zwrócić uwagę czy aby nie zdemoralizowali się na tej grze jak mają taaakiego mistrza jak XSELIMX ?!
    Nie wiem zapytaj support haha
    Legenda Mapy

kochana dziękuje za komplement :* jesteś the best !!!

Nie wiem zapytaj support haha
    Legenda Mapy
  • Pabo (PL1)Pabo (PL1) PL1 Posty: 7
    otóż ja tez dostałem bana ostrzegawczego od  x selim x- pracuje w supporcie
    za to ze napisałem zresztą grzecznie , ze nie pobają mi się wpisy Egonekk.- w których przeklina, złości się , ubliża graczom, jako niedojrzałego  jeszcze do tej gry małego człowieczka
  • xD pabo to chyba by chciał by w tą gre emeryci grali tylko by nie było jak to on nazywa ,,niedojrzałych małych człowieczków ,, xDDDD 

Najwyraźniej nie wiesz co to dorosły człowiek nie zawsze to emeryt aleee skąd masz wiedzieć skoro nim nie jesteś :DDDD
  • Sagittario (PL1)Sagittario (PL1) PL1 Posty: 79
    edytowano 29.09.2022
    otóż w świetle polskiego prawa które jak uważam na nadrzędne wzgledem jakiegoś prawa gierki przegladarkowej xD jestem pełnoletni więc kys :D 

POKAŻ MI to prawo Polskie --jesteś tylko z częściową osobowością prawną nie jesteś dorosły.
    Pabo (PL1) powiedział(a):
    otóż ja tez dostałem bana ostrzegawczego od  x selim x- pracuje w supporcie
    za to ze napisałem zresztą grzecznie , ze nie pobają mi się wpisy Egonekk.- w których przeklina, złości się , ubliża graczom, jako niedojrzałego  jeszcze do tej gry małego człowieczka

Cześć jak będziesz dalej tak pisał dostaniesz kolejnego z tym że teraz na dłużej ;)

POKAŻ MI to prawo Polskie --jesteś tylko z częściową osobowością prawną nie jesteś dorosły.

proponuje byś przestała się kompromitować już moja droga Anno ... czy to zbyt duże wymaganie jak dla twojej osoby ?

edytowano 30.09.2022
    Daj mi BANA na całe życie bo czytać Wasze wiadomości na forum i grać z Wami to ostatnia rzecz o której marzę.

Jesteście zakłamani aż tak że musicie banować innych by w dyskusji was nie pokonali ---ZA DUŻO PRAWDY BOLI A WIESZ JAK PRZYKRO PATRZEC NA WAS?
    Kiedyś odpowiecie za to co wyprawiacie a może już to się dzieje .....?
    Banuj jak nie potrafisz grać z innymi i jak Wam jest trudno to robicie szambo z gry.
    Absolutnie nie umiecie grać a już przegrywać oj to dopiero jazda kociokwik jakich mało wtedy bany wtedy urągania, obrażania, kłamstwa i zastraszanie --sami powiedzcie gdzie Wy dojrzali jesteście ---macie Radochę jak kogoś zniszczycie i dowalicie komuś aż discord się trzęsie z głupoty którą tam rozdajecie ludziom.
    Weźcie się za grę a nie za oszukiwanie ludzi i szkodzenie wszystkim na około.
    Wszyscy mają Was po kapelusz i pamiętajcie to co dajecie innym wraca ze zdwojoną siłą OBYŚCIE JAK KOBRA NIE ZADŁAWILI SIĘ WŁASNYM JADEM.... ELA NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z TYM CO TU PISZĘ. TO JASNE ŻE ZAŚLIEPIENI JESTEŚCIE GŁUPOTĄ -JA TO ANNA. :)

Post edited by annadar (PL1) on
  • jezu nie chce mi się już tych wypocin czytać xDDD anno plz następną razą krócej się wypowiadaj 

Krótko ---- żal i przykro patrzeć na Wasze machlojki i manipulacje - bezsensowna strategia w tej grze.
    Krótko ---- żal i przykro patrzeć na Wasze machlojki i manipulacje - bezsensowna strategia w tej grze.

to nie patrz ;) tak swoją drogą jaki jest efekt jak patrzysz w lustro ?? bo jestem ciekaw czy peka czy nie :P

Sign In to comment.