Strona główna Polish Wiadomości sojusznicze

WIECIE ZA CO MOŻNA DOSTAĆ BANA ??? -JAK Z KRONIKI KRYMINALNEJ

245

Komentarz

• annadar (PL1)annadar (PL1) PL1 Posty: 270
    Klniesz bo gacie się palą a może śmierdzą oj Bidulek :)
  • anna legendy głoszą że jesz zupe widelcem 
    Nie wiedziałam że tak można i to tak z własnego doświadczenia wiesz bo Mnie nie znasz. Nowej Huty też nie znacie a szkoda bo to bardzo przyjazny soj samych fajnych ludzi i nie nazywaj Nas słupownią bo to nie prawda.
  • Egonekk. (PL1)Egonekk. (PL1) PL1 Posty: 78
    annadar (PL1) powiedział(a):
    Nie wiedziałam że tak można i to tak z własnego doświadczenia wiesz bo Mnie nie znasz. Nowej Huty też nie znacie a szkoda bo to bardzo przyjazny soj samych fajnych ludzi i nie nazywaj Nas słupownią bo to nie prawda.
    Nową Hute i Ele zna cała mapa jak na Tsa wchodziła i darła pizde że ją wszędzie siłą wypierdolić musieli bo się słuchać nie dało 
    Legenda Mapy
    edytowano 11.08.2022
    Jesteśmy pewni nadejdzie taki dzień że przestaniesz pyskować i obrażać Graczy.
    Jeśli nie potrafiłeś drobnej kobiecie uradzić to teraz nie płacz że to Ona obnażyła Twe intrygi i Inni już znają Twe możliwości. Jasne robiła to jak umiała ale słusznie walczyła i jest to dla Ciebie taaak bolesne że jad wylewa ci się uszami i pyskiem.
    Przepraszam może pod ogonkiem też?
    Nie wycieraj pyska o Elę, bo Ani słowa tu nie napisała i nie napisze to Ty jesteś żałosny i to widać słychać i czuć ---nie zwalaj winy na Elę i nie odgrzewaj zimnych spraw sprzed 4 lat bo tyle próbujesz mścić się bez sensu na Eli i na Nas. Zachowaj resztki Honoru.
    Ja mam apel; WSZYSCY KTÓRZY CIĘ POPIERAJA ZASTANÓWCIE SIĘ KOGO POPIERACIE BO TO JEST MIŁY SYMPATYCZNY GRACZ TYLKO MU Z PYSKA ZIONIE I MA NIE RÓWNO POD CZASZKĄ.  ZASTANÓWCIE SIĘ KTO WAS ZMANIPULOWAŁ CZY WARTO GO SŁUCHAĆ...... WIERZĘ ŻE SĄ MIEDZY WAMI LUDZIE, A NIE MANIAKI CO 4 LATA MSZCZĄ SIĘ W NAJRÓŻNIEJSZY SPOSÓB I JAK DO TEJ PORY PRAWDA WYGRYWA I JESTEŚMY- DZIEKI DZIELNYM LUDZIOM TEJ MAPY I TYMI KTÓŻY STRONIĄ OD MANIAKALNYCH ISTOT.
    Post edited by annadar (PL1) on
  • klemens (PL1)klemens (PL1) PL1 Posty: 5
    Egonekk malusi ptoku  jak ty tak przeklinasz to żle musi być z tobą , psycholog albo psychiatryk ale to na już raz raz .
    Witam, słowo pisane ma wielką moc ---DZIEKUJEMY GRACZOM I SOJUSZOM ZA dotychczasową pomoc oraz że deklarujecie dalszą ... :)
     Cytat z TAO :
    ...Mądry władca nigdy nie ujawnia posiadanej  broni... :smiley:

• MKS1948 (PL1)MKS1948 (PL1) PL1 Posty: 5
    Brawo Aniu za pisanie prawdy a wy koledzy z Hio weżcie się za normalną grę bo jesli pamięć mnie nie myli to od roku na gałęzi siedzicie, nie wiem co to za taktyka pozdrawiam graczy Picollo, Lothar, Bizi  
  • X Selim X (PL1)X Selim X (PL1) PL1 Posty: 255
    MKS1948 (PL1) powiedział(a):
    Brawo Aniu za pisanie prawdy a wy koledzy z Hio weżcie się za normalną grę bo jesli pamięć mnie nie myli to od roku na gałęzi siedzicie, nie wiem co to za taktyka pozdrawiam graczy Picollo, Lothar, Bizi  

mks chyba już zapomniałeś jak dostawaliście wiosna ? i jaki płacz był jak mantis od was z ep wyszedl :D ale zaraz przypomnimy 
    mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo
    "Jest ogień, jest impreza D"

ObrazObrazObraz

to tylko kilka rapków by odswieżyć pamięć zakłamanym parszywcą

a to na zakończenie póki co z mojej strony

Brak opisu

Stare kotlety odgrzewasz a powiedz i pokaż jak dziś się grilujecie i ile kasy tracicie na durną zemstę :)
    To teraz wiesz dlaczego Inni Gracze nam pomagają --A nie piszą :)
    Stare kotlety odgrzewasz a powiedz i pokaż jak dziś się grilujecie i ile kasy tracicie na durną zemstę :)

kolejna co interesuje sie cudza kasą ;) zamiast tak pisać proponuje wziąść sie do pracy i korzystać z tego co sie dostaje :disappointed:

zbytnio nie widać by Wam ktoś pomagał i byście coś Nam robili :D

dodam, że każdy sojusz lub gracz, który wstawi słupa do nowej huty poniesie konsekwencje :)  żeby nie było płaczu

Powiem tak jak prezydent Duda ... nie strasz nie strasz bo się  ze..asz.
    Powiem tak jak prezydent Duda ... nie strasz nie strasz bo się  ze..asz.

zacznij sie leczyc póki nie jest za późno, bo Andrzej nic takiego nie powiedział natomiast twój debilizm i idiotyzm przerasta już Cie

gdzie wsparcie z elitrarnej polski ? :D

Za słabo znasz Andrzeja ---Prezydent wie co mówi.
    Jak chcesz być szczęśliwszy przypomnij sobie co radził Gracz Otit bo nie masz pojęcia kto Nam pomaga.
    Jesteś przekonany że masz Spryciarzy,  a masz w Sojuszu złodziei, oszustów i manipulantów.
    Ładny dajesz przykład dzieciom którzy z Tobą grają-- Egonekk, już zdeprawowany a reszta nawet nie zdąży pojąć ze to złe zachowanie.
    Jesteś przekonany że masz Spryciarzy,  a masz w Sojuszu złodziei, oszustów i manipulantów.
    Ładny dajesz przykład dzieciom którzy z Tobą grają-- Egonekk, już zdeprawowany a reszta nawet nie zdąży pojąć ze to złe zachowanie.

u Nas nie ma dzieci :disappointed:

Egonekk nie jest zdegradowany ino ma nową funcke więc po co kłamiesz ?

dla mnie nh to banda idiotów i nic więcej ;) wiem kto Was wspiera i tak jak pisałem każdy prędzej czy później za to zapłaci :D

Sign In to comment.