WIECIE ZA CO MOŻNA DOSTAĆ BANA ??? -JAK Z KRONIKI KRYMINALNEJ

PODZIELĘ SIĘ Z WAMI KOCHANI GRACZE SYTUACJĄ JAK Z KRYMINAŁU!
NAJPIERW PRZESTUDJUJCIE WPISY MOJE O SZKODNIKACH W NASZEJ GRZE - PONIŻEJ
Ja oraz sojusz Nowa Huta dostaliśmy Bana za to że w opisie soja zawarliśmy prawdę
o Szkodnikach tej mapy. ten Opis wstawialiśmy trzy razy bo trzy krotnie Support wymazywał go Nam.
Chroniąc Szkodników ---nie godzimy się z terrorem jaki HiO oraz multi-konta z Nimi związane dręczyły nie tylko Nas ale i Innych graczy. Dopóki nie będzie solidarności w NAS -Graczach GGE dotąd będą
szydzić, kłamać i manipulować nawet Supportem. Ja i Nowa Huta mówi temu- Nie-
Prawdopodobnie wpis w poprzedniej dyskusji- poniżej tego wątku XSelimx napisał w odpowiedzi na moje domniemanie ...Można domniemywać Z WYSOKIM PRAWDOPODOBIEŃSTWEM że w Supporcie pracuje ktoś kto jest z HiO--- gdyż sprzyja Szkodnikom na szkodę innych graczy GGE.
Na to XSelimX napisał: ....Witaj, tu dział wsparcia technicznego na ile tygodni czy lat chcesz bana?i
Kochani myślałam że to żart i sama się uśmiechnęłam --jednak to stało się prawdą -to nie żart tylko kryminalna sprawa --po tym wpisie dostaliśmy wszyscy Bana na 6 godzin. Czy my ta taki terror w grze mamy się zgadzać--absolutnie nie. Mamy wojnę z HiO oraz ze Szkodnikami bo nie warto grać w grze gdzie Panoszą się tacy ludzie ---mam nadzieje że WALECZNOŚCI nie brakuje -Wam- wystarczy wewnętrznie się nie godzić na takie praktyki bo to znaczy szkoda kasy i nerwów.
Ja mam tu wspaniałych walecznych Ludzi w soju i w grze- gram bo ich po prostu cenie i lubię ---natomiast walczyć ze sobą też umiemy, ale do Choinki nie takimi metodami -BO TO PO PROSTU CHAMSTWO! Solidarnie napiszmy do Supportu, że mamy dość terroru i metod poniżej pasa tych Szkodników, wymieniłam w poprzednim wątku ale jak macie inne doświadczenia Opiszcie albo tu albo do Supporu. Jest jeszcze jedno wyjście : SZKODNIKI OPAMIĘTAJCIE SIĘ BO SAMI TU ZOSTANIECIE I CO WAM PO TAKIM ZACHOWANIU !! CHYBA ŻE NORMALNE ZACHOWANIE WAM JEST OBCE! U NAS WIDZICIE DŻAZGĘ A BELKI W SWOIM ZACHOWANIU NIE WIDZICIE:)
NAJPIERW PRZESTUDJUJCIE WPISY MOJE O SZKODNIKACH W NASZEJ GRZE - PONIŻEJ
Ja oraz sojusz Nowa Huta dostaliśmy Bana za to że w opisie soja zawarliśmy prawdę
o Szkodnikach tej mapy. ten Opis wstawialiśmy trzy razy bo trzy krotnie Support wymazywał go Nam.
Chroniąc Szkodników ---nie godzimy się z terrorem jaki HiO oraz multi-konta z Nimi związane dręczyły nie tylko Nas ale i Innych graczy. Dopóki nie będzie solidarności w NAS -Graczach GGE dotąd będą
szydzić, kłamać i manipulować nawet Supportem. Ja i Nowa Huta mówi temu- Nie-
Prawdopodobnie wpis w poprzedniej dyskusji- poniżej tego wątku XSelimx napisał w odpowiedzi na moje domniemanie ...Można domniemywać Z WYSOKIM PRAWDOPODOBIEŃSTWEM że w Supporcie pracuje ktoś kto jest z HiO--- gdyż sprzyja Szkodnikom na szkodę innych graczy GGE.
Na to XSelimX napisał: ....Witaj, tu dział wsparcia technicznego na ile tygodni czy lat chcesz bana?i

Kochani myślałam że to żart i sama się uśmiechnęłam --jednak to stało się prawdą -to nie żart tylko kryminalna sprawa --po tym wpisie dostaliśmy wszyscy Bana na 6 godzin. Czy my ta taki terror w grze mamy się zgadzać--absolutnie nie. Mamy wojnę z HiO oraz ze Szkodnikami bo nie warto grać w grze gdzie Panoszą się tacy ludzie ---mam nadzieje że WALECZNOŚCI nie brakuje -Wam- wystarczy wewnętrznie się nie godzić na takie praktyki bo to znaczy szkoda kasy i nerwów.
Ja mam tu wspaniałych walecznych Ludzi w soju i w grze- gram bo ich po prostu cenie i lubię ---natomiast walczyć ze sobą też umiemy, ale do Choinki nie takimi metodami -BO TO PO PROSTU CHAMSTWO! Solidarnie napiszmy do Supportu, że mamy dość terroru i metod poniżej pasa tych Szkodników, wymieniłam w poprzednim wątku ale jak macie inne doświadczenia Opiszcie albo tu albo do Supporu. Jest jeszcze jedno wyjście : SZKODNIKI OPAMIĘTAJCIE SIĘ BO SAMI TU ZOSTANIECIE I CO WAM PO TAKIM ZACHOWANIU !! CHYBA ŻE NORMALNE ZACHOWANIE WAM JEST OBCE! U NAS WIDZICIE DŻAZGĘ A BELKI W SWOIM ZACHOWANIU NIE WIDZICIE:)
0
Sign In to comment.
Komentarz
Witaj Annadar a właściwie Tygrysiu03,
odnosząc się do twojego wpisu pierw pozwole wyjaśnić sprawe bana, jesli będziecie dalej się niestosownie zachowywać kolejny ban dostaniecie na 12godzin a jeśli i to nie pomoże bedę zmuszony zablokować Wam kilka multikont.
Co do Twojego sojuszu nie wiem gdzie Ty masz tych wojowników ? chyba, że tak określasz słupy losa który u Was słupami dzielnie walczy
co do reszty pozostawię póki co bez komentarza
miłego weekendu
Dział Wsparcia Technicznego
"Jest ogień, jest impreza
My chodź Nas niewielu walczą jak LWY i niebawem znów o tym się przekonacie,a co Wy z tym Losem jego też nawet w snach widzicie ---Nowa Huta walczy ile ma sił i być może reszta mapy weźmie z Nas przykład i wreszcie Was ustawią gdzie Wasze miejsce na skraju mapy to wy multikontami władacie i robicie wszystko By udowodnić że My jesteśmy bandą słupów ale wierz mi NIE DO WYKOŃCZENIA . Chcemy grać ale nie takimi metodami jak Wy. Kiedyś przeszarżujecie i Obym w tedy to zobaczyła.
Nie jedynych Nas wkurzacie swoim postepowaniem ---Może posłuchają rady teraz albo nigdy--- JAK POMOŻECIE BĘDZIE SIĘ LEPIEJ GRAŁO PO PROSTU
Proponuję Ci zmień pierw dilera bo te zioła już Ci naprawdę na mózg szkodzą a później zmień grę wtedy i mi się lepiej będzie grało
co do otit/los
Pomyśl ilu graczy przez tą chorą sytuację w grze po prostu już nie gra bo nie są głupi dawno to wszystko rozgryźli. Mataczycie i jeśli to prawda że pracujecie w Supporcie to normalnie nadużywanie swojego stanowiska.
ZOBACZ ILE GRA STRACIŁA PRZEZ CIEBIE GRACZY I KASY---JESTEŚ NAPRAWDE W SWOIM ŚWIECIE - bo jeśli to jest normalne zachowanie i to norma w grze to faktycznie po co z Wami na tej mapie grać???
Odważcie się Kochani gracze tej gry i napiszcie co myślicie bo może Ja jestem faktycznie odklejona od normy tej gry - Jak tak to faktycznie terroryzujcie się sami -- głupie to i ma krótkie nogi zobaczcie jak wyludniła się mapa--TWÓRCY TEJ GRY NA PEWNO WAM PODZIĘKUJĄ ZA WYPĘDZANIE GRACZY Z GRY!!!
Takim pisaniem tylko sobie i innym problemów robisz
nic co dozwolone nie jest zabronione
Mam apel do dużych Sojów pod swoim bokiem wyhodujecie Hydrę której ani Support ani Wy nie podołacie --gorsze rzeczy mogą nawywijać skoro Wam się nie chce teraz z Nimi walczyć i nie wierzycie że miły Lothar , Selim, i cała reszta HiO to jedna banda, a co gorsze spokrewnieni są. Mają agentów po sojach i wiedzą z kim jak walczyć by manipulacjami osiągnąć cel. Mówię jeszcze raz są do zwalczenia ale jeśli wspólnie pomożemy Im wynieść się na kraniec mapy. Piszcie do saportu skargi- na kijowe Ich zachowanie i jeśli mieliście z Nimi doświadczenia złe albo innymi Szkodnikami nie bójcie się. Walczcie i nie poddawajcie się! wiem że damy rady RAZEM
Boże ile tu obietnic wyborczych
dawno bana nie dostaliście i zaczynacie obrażać .... zaniedługo sie wezne tam za Was
Jedyne co im wychodzi to włosy na głowie ale to dlatego że sobie wyrywają z tej niemocy robią wszystko aby NH padła a tu ZONK nie ta bramka i nie ma króliczka za kotarką.Chwała wszystkim którzy walczącym z HiO- abracadabraczarymary wypier..... po browary.
Jakie mają prawo Nas terroryzować ani Oni Odważni bo JAK SIĘ SPOTKALI Z NASZYM OPOREM to ptaki pozakładali. Aaaa zapomniałam Oni mają Honor jaki i gdzie. Nie dajcie się zwieść dziś są mili ale widzicie Sami wystarczy powiecie NIE- to sami czytacie --Mściwi, bez sensu --Jestem pewna że człowieczeństwo ma reguły i mówcie NIE- Szkodnikom- nie wszystko Wam wolno i nie czujcie się bezpieczni Gracze tu grający To SĄ LUDZIE NIE BARANY ----A KOMU DO NICH BLIŻEJ ZGADNIJCIE SAMI....
Poza tym nie jestem spokrewniony z Selimem ani Bizim :>
Dziękuje za uwagę :>