Rich man - upadl zakon
Witam . Rich manie vel gabrysiu , vel kretynie.
Oboje dobrze wiemy kto donosil elicie i wynosil informacje z zakonu
ty mój drogi. Placzku i zdrajco.
Niech kazdy kto gral w zakonie wie przez kogo tak sie skonczylo jak sie skonczylo
jak wysylales paski ksaweremu albo dawales screeny czatu 
Ale najwazniejsze za wiekszosc akcji syfu na mapie odpowiada ta trójka : Kalizar , swiderskik i wlasnie Rich man
W czasie wojny z elita zebrali mnóstwo slupow które sabotazują do dzis graczy hio , tbl i innych sojuszy.
Ggs nic z tym nie robi. Trudno ale dziwie sie ze takiego kogos jak rich man trzymaja w trójprzymierzu . Bowiem Pan G. Jeszcze tydzien przed wojna z elita mowil jak to trzeba zniszczyc Huzarów i Własnie trójprzymierze:) Zapomniales Gabryniu?
Zapomniales jak chciales odpalac trójki za to ze pomogli surowcami dla czarnych panter ktore ty wyrzuciles im w system?
Konta asia181 , olek104 i inne to tez nie twoje
?
Wstyd i zenada .
Oboje dobrze wiemy kto donosil elicie i wynosil informacje z zakonu

Niech kazdy kto gral w zakonie wie przez kogo tak sie skonczylo jak sie skonczylo

Ale najwazniejsze za wiekszosc akcji syfu na mapie odpowiada ta trójka : Kalizar , swiderskik i wlasnie Rich man
W czasie wojny z elita zebrali mnóstwo slupow które sabotazują do dzis graczy hio , tbl i innych sojuszy.
Ggs nic z tym nie robi. Trudno ale dziwie sie ze takiego kogos jak rich man trzymaja w trójprzymierzu . Bowiem Pan G. Jeszcze tydzien przed wojna z elita mowil jak to trzeba zniszczyc Huzarów i Własnie trójprzymierze:) Zapomniales Gabryniu?
Zapomniales jak chciales odpalac trójki za to ze pomogli surowcami dla czarnych panter ktore ty wyrzuciles im w system?
Konta asia181 , olek104 i inne to tez nie twoje

Wstyd i zenada .
1
Sign In to comment.
Komentarz
nie mam z tym panem nic wspólnego es
Pasów nigdy mi nie dał tak propo.*
Wiec prosze cie nie kłam choc raz
Dziwi mnie jedna rzecz czemu swiderskik zmeinil nick:)? po tym jak powiedzialem prawde ze to on okradal na mapie sojusze z zasobow razem z graczem mwita oraz rich man
jego nowy nick to johny daniels czy jakos tak
To kolejny dowod na to ze to co pisze jest prawda
Jak by cała mapa rzekomo wiedziała ze jestem rzekomym "oszustem" to bym nie grał w EE,zle interpretujesz owa sytuację, że rzekomo rich man dal mi paski do konta i miałem rzekomy wstęp do was oraz ss z chatu, podczas trwania wojny z zakonem znalazla sie osoba w zakonie co sama nam dala ss z chatu i dawała info co u nich sie dzieje, ale nie na długo bo po 2tyg wszystko wyszło i owy gracz został wydalony z zakonu. Bardziej ciekawy jestem jakie jest główne konto owego autora tego postu, jeżeli boi się pisać na forum z głównego konta niż z multika :)
Rich Man kozak hejterzy nie płaczcie