Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskucja] Kwietniowa aktualizacja

24

Komentarz

• oddajcie stare horyzonty
  • haszka (PL1)haszka (PL1) PL1 Posty: 144
    Po raz kolejny wprowadzana jest aktualizacja "równych szans".... na wydawanie kasy na grę;p
    Jest to aktualizacja, która zniszczy te resztki gry, które zostały. Najpierw odejdą Ci, którzy  inwestują w grę swój czas, zostaną Ci, którzy inwestują kasę..... ale szybko się znudzą, bo gra sprowadzi się do rozgrywki, kto więcej w nią "wpompuje" kasy.
    Już nie będzie tak kolorowo....nuda, nuda, nuda i odejście wszystkich z gry.
    Zatrudnijcie w ggs ekonomistę, niech Wam przedstawi prognozę zysków i strat po tej aktualce.
    Na moje oko, trzy miesiące i kilka serwerów się zamknie.
    Gratuluję;p
    Na całym świecie wirus atakuje płuca, w ggs chyba jednak jest inaczej- zaatakował mózgi.
    Zacznijcie myśleć, to naprawdę nie boli.

Betica1User @ pl 1
  • kosar (PL1)kosar (PL1) PL1 Posty: 675
    edytowano 23.04.2020
    lucjusz5 (PL1) powiedział(a):
    Ja mam pytanie na temat ostatnich zewnętrznych krain, co się stało takiego że nie dostałam żadnych nagród? Ani nikt z mojego sojuszu
    Gracze z lvl 1 ataku nie dostają żadnych nagród  , tak było napisane  , Kolega mi to pokazał skrina z tym
    Powiem tak  , 0 komunikowania   z graczami prawie 0      conajmniej ja tak to widzę
    a te  ankiety co dostajemy to chyba  nanie nie patrzą

giedyś oceniałem gge na 10/10 przez pierwsze 2 lata teraz spadło 7/10 a jak mi sie przypomina
    wątek rubinowców to 5/10
    edytowano 24.04.2020
    MAM POMYSŁ ZRUPMY xxx  , xxxxxxxxxxxx PRZEZ 3 MIESIĄCE

Edit by MOD

Post edited by Wikiti on
  • ZenQua (PL1)ZenQua (PL1) PL1 Posty: 71
    Pytanko? W księdze misji za rubiny jest zadanie żeby zaatakować NPC, którzy to są bo baronów nie mam na mapie ?
     Czy tak ma być, że tych baronów nie ma w tej misji? 
    ZenQua @ pl 1
  • p.f-85 (PL1)p.f-85 (PL1) PL1 Posty: 19
    Nie  tylko w księdze misji za  rubiny  jest zadanie ale z NPC   jest  tez   jak  zadanie  do  podwyższenia  poziomu zamku.
    Nie  ma wież  nie  można  podnieść wyżej  poziomu  zamku bo  po ataku  na wieze  odblokowują  się  następne zadania  chyba ze  kupimy  doświadczenie za   rubiny.
    nie  ma sensu  tez  bronic  kapliczek po co się   starać  bo czy  obroniona czy  nie  i  tak   takie same  straty są

• Brawo  Wy wreszcie dobra aktualka!
    Chociaż jednej opcji za ruble brakuje wygraj event bez grania.

Bardzo  chciałbym usłyszeć definicje balansu gry z ust oszołoma z Hamburga

wprowadziliście  9 fal  co już ostatecznie przekreśla jakiekolwiek  równe szanse to jeszcze teraz premie do  ataku. zastanawiam  się jak  będzie wygladać nastepna wojna .
    1979maciejmet @ pl 1
  • Q_culus (PL1)Q_culus (PL1) PL1 Posty: 29
    Wikiti powiedział(a):
    Nagrody i zwrot rubinów, nastąpi po Aktualizacji 

Pozdrawiam 
    Pytam się ? Była ta aktualizacja bo nagród nadal nie ma. Tak własnie wygląda wyrównywanie szans. Jedni dostają inni na tym samym poziomie zaangażowania już nie. Chyba, że to jest nowe koło fortuny dla pechowców. 
  • Ciamajda02 (PL1)Ciamajda02 (PL1) PL1 Posty: 116
    Pogrzało ich z detronizacją kruków teraz tak jakby wcześniej nie było dobrze ???

czemu za złoto i srebro zamiast medali chana ????
    Kacperek ;)
  • megakról15 (PL1) powiedział(a):
    Pogrzało ich z detronizacją kruków teraz tak jakby wcześniej nie było dobrze ???

czemu za złoto i srebro zamiast medali chana ????
    wszystko co  dobre to  spieprzyli  a to co dal nich wygodne zostawią
  • jarek500 (PL1)jarek500 (PL1) PL1 Posty: 5
    Niema to jak kolejna wspaniała aktualizacja która dodaje coś nowego i przy okazji psuje coś innego. Nie sądzicie że to przegięcie zmieniać walutę którą się płaci za detronizacje obcych i kruków na srebrne i złote monety za które robi się zakupy u kowala ? po co zbierać medale Khana i żetony samurajów jak już nic niemożna tam ciekawego kupić wszystko jest już stare zmieńcie asortyment ludzie mają od zarąbania medali Khana a  pewnie zabraliście już możliwość detronizacji za medale . bo co bo ludzie teraz zabawki na wydarzenia kupują za te monety a nie za rubiny ? nie dość że detronizacja rzadko dodaje więcej niż 80 wojaków to często zmienia stacjonujące jednostki na ofensywne a nie defensywne i do tego jeszcze ma być droższa jak macie dodawać takie aktualizacje to lepiej ich w ogóle nie dodawajcie. 
  • kaska7007 (PL1)kaska7007 (PL1) PL1 Posty: 10
    dlaczego to my nie mozemy sobie wybrać za co chcemy robić detronizację tylko GGS stawia nas pod ścianą czy ktoś z GGSu pytał sie czy bedziemy zadowoleni detronizując za sztuki zlota czy srebra ???? jest trzecia mozliwość tylko ja wydałam na ogony tabliczki chana ech zjebany GGS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kaska7007 (PL1) powiedział(a):
    dlaczego to my nie mozemy sobie wybrać za co chcemy robić detronizację tylko GGS stawia nas pod ścianą czy ktoś z GGSu pytał sie czy bedziemy zadowoleni detronizując za sztuki zlota czy srebra ???? jest trzecia mozliwość tylko ja wydałam na ogony tabliczki chana ech zjebany GGS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a ja zostawiłem se specjalnie od zarąbania żetonów od samuraja bo dawno nie było chciałem mieć na detronizacje a tu ciul jak zywkle musieli zepsuć gre  
  • cycu 48 (PL1)cycu 48 (PL1) PL1 Posty: 18
    wezcie naprawcie te gre bo znowy serwer nie działa na zaplataj puszcze inni moga atakowac a nam sie ataki odbijaja nie poto sie kupuje premki zebyscie nas robili w bambuko
    Betica1User (PL1) powiedział(a):
    Po raz kolejny wprowadzana jest aktualizacja "równych szans".... na wydawanie kasy na grę;p
    Jest to aktualizacja, która zniszczy te resztki gry, które zostały. Najpierw odejdą Ci, którzy  inwestują w grę swój czas, zostaną Ci, którzy inwestują kasę..... ale szybko się znudzą, bo gra sprowadzi się do rozgrywki, kto więcej w nią "wpompuje" kasy.
    Już nie będzie tak kolorowo....nuda, nuda, nuda i odejście wszystkich z gry.
    Zatrudnijcie w ggs ekonomistę, niech Wam przedstawi prognozę zysków i strat po tej aktualce.
    Na moje oko, trzy miesiące i kilka serwerów się zamknie.
    Gratuluję;p
    Na całym świecie wirus atakuje płuca, w ggs chyba jednak jest inaczej- zaatakował mózgi.
    Zacznijcie myśleć, to naprawdę nie boli.

na mózg to im już dawno padło 
  • Q_culus (PL1)Q_culus (PL1) PL1 Posty: 29
    Gdzie są moje demony i żetony za Z K - pytam tu, pytam tam, pytam ggs, a nawet echo nie odpowiada :(
    .
  • nagrod nie ma za to kuznia fuzyjna zjechala do poziomu -1 ... DZIEKI
Sign In to comment.