Po raz kolejny wprowadzana jest aktualizacja "równych szans".... na wydawanie kasy na grę;p Jest to aktualizacja, która zniszczy te resztki gry, które zostały. Najpierw odejdą Ci, którzy inwestują w grę swój czas, zostaną Ci, którzy inwestują kasę..... ale szybko się znudzą, bo gra sprowadzi się do rozgrywki, kto więcej w nią "wpompuje" kasy. Już nie będzie tak kolorowo....nuda, nuda, nuda i odejście wszystkich z gry. Zatrudnijcie w ggs ekonomistę, niech Wam przedstawi prognozę zysków i strat po tej aktualce. Na moje oko, trzy miesiące i kilka serwerów się zamknie. Gratuluję;p Na całym świecie wirus atakuje płuca, w ggs chyba jednak jest inaczej- zaatakował mózgi. Zacznijcie myśleć, to naprawdę nie boli.
Pytanko? W księdze misji za rubiny jest zadanie żeby zaatakować NPC, którzy to są bo baronów nie mam na mapie ? Czy tak ma być, że tych baronów nie ma w tej misji?
Brawo Wy wreszcie dobra aktualka! Chociaż jednej opcji za ruble brakuje wygraj event bez grania.
Bardzo chciałbym usłyszeć definicje balansu gry z ust oszołoma z Hamburga
wprowadziliście 9 fal co już ostatecznie przekreśla jakiekolwiek równe szanse to jeszcze teraz premie do ataku. zastanawiam się jak będzie wygladać nastepna wojna .
Pytam się ? Była ta aktualizacja bo nagród nadal nie ma. Tak własnie wygląda wyrównywanie szans. Jedni dostają inni na tym samym poziomie zaangażowania już nie. Chyba, że to jest nowe koło fortuny dla pechowców.
Niema to jak kolejna wspaniała aktualizacja która dodaje coś nowego i przy okazji psuje coś innego. Nie sądzicie że to przegięcie zmieniać walutę którą się płaci za detronizacje obcych i kruków na srebrne i złote monety za które robi się zakupy u kowala ? po co zbierać medale Khana i żetony samurajów jak już nic niemożna tam ciekawego kupić wszystko jest już stare zmieńcie asortyment ludzie mają od zarąbania medali Khana a pewnie zabraliście już możliwość detronizacji za medale . bo co bo ludzie teraz zabawki na wydarzenia kupują za te monety a nie za rubiny ? nie dość że detronizacja rzadko dodaje więcej niż 80 wojaków to często zmienia stacjonujące jednostki na ofensywne a nie defensywne i do tego jeszcze ma być droższa jak macie dodawać takie aktualizacje to lepiej ich w ogóle nie dodawajcie.
dlaczego to my nie mozemy sobie wybrać za co chcemy robić detronizację tylko GGS stawia nas pod ścianą czy ktoś z GGSu pytał sie czy bedziemy zadowoleni detronizując za sztuki zlota czy srebra ???? jest trzecia mozliwość tylko ja wydałam na ogony tabliczki chana ech zjebany GGS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dlaczego to my nie mozemy sobie wybrać za co chcemy robić detronizację tylko GGS stawia nas pod ścianą czy ktoś z GGSu pytał sie czy bedziemy zadowoleni detronizując za sztuki zlota czy srebra ???? jest trzecia mozliwość tylko ja wydałam na ogony tabliczki chana ech zjebany GGS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja zostawiłem se specjalnie od zarąbania żetonów od samuraja bo dawno nie było chciałem mieć na detronizacje a tu ciul jak zywkle musieli zepsuć gre
wezcie naprawcie te gre bo znowy serwer nie działa na zaplataj puszcze inni moga atakowac a nam sie ataki odbijaja nie poto sie kupuje premki zebyscie nas robili w bambuko
Po raz kolejny wprowadzana jest aktualizacja "równych szans".... na wydawanie kasy na grę;p Jest to aktualizacja, która zniszczy te resztki gry, które zostały. Najpierw odejdą Ci, którzy inwestują w grę swój czas, zostaną Ci, którzy inwestują kasę..... ale szybko się znudzą, bo gra sprowadzi się do rozgrywki, kto więcej w nią "wpompuje" kasy. Już nie będzie tak kolorowo....nuda, nuda, nuda i odejście wszystkich z gry. Zatrudnijcie w ggs ekonomistę, niech Wam przedstawi prognozę zysków i strat po tej aktualce. Na moje oko, trzy miesiące i kilka serwerów się zamknie. Gratuluję;p Na całym świecie wirus atakuje płuca, w ggs chyba jednak jest inaczej- zaatakował mózgi. Zacznijcie myśleć, to naprawdę nie boli.
Komentarz
Jest to aktualizacja, która zniszczy te resztki gry, które zostały. Najpierw odejdą Ci, którzy inwestują w grę swój czas, zostaną Ci, którzy inwestują kasę..... ale szybko się znudzą, bo gra sprowadzi się do rozgrywki, kto więcej w nią "wpompuje" kasy.
Już nie będzie tak kolorowo....nuda, nuda, nuda i odejście wszystkich z gry.
Zatrudnijcie w ggs ekonomistę, niech Wam przedstawi prognozę zysków i strat po tej aktualce.
Na moje oko, trzy miesiące i kilka serwerów się zamknie.
Gratuluję;p
Na całym świecie wirus atakuje płuca, w ggs chyba jednak jest inaczej- zaatakował mózgi.
Zacznijcie myśleć, to naprawdę nie boli.
a te ankiety co dostajemy to chyba nanie nie patrzą
giedyś oceniałem gge na 10/10 przez pierwsze 2 lata teraz spadło 7/10 a jak mi sie przypomina
wątek rubinowców to 5/10
Czy tak ma być, że tych baronów nie ma w tej misji?
Chociaż jednej opcji za ruble brakuje wygraj event bez grania.
Bardzo chciałbym usłyszeć definicje balansu gry z ust oszołoma z Hamburga
wprowadziliście 9 fal co już ostatecznie przekreśla jakiekolwiek równe szanse to jeszcze teraz premie do ataku. zastanawiam się jak będzie wygladać nastepna wojna .
czemu za złoto i srebro zamiast medali chana ????