ja nie wydam juz wiecej tu 1 zlotowki dopuki nie zobacze obcych z ilosci miedzy 5k do 8k tak jak na niemieckim serwerze.
Ale to że kilka osób kasy nie wyda to nic nie da to by wszyscy na naszym serwerze musieli nie kupować rubinów zwłaszcza że główny zarobek goodgame empire to pewnie niemcy
Wikiti co Ty na ten wpis wyzej??Bo ja wiem ze to prawda tak jest.
Wikiti i reszta moderatorów my czekamy od 7 stycznia na odpowiedz..............unikacie odpowiedzi na każdy tu zapodany temat. Wchodzę i czytam co ludzie piszą, ale niestety ignorujecie 3/4 wpisów, ignorujecie to niestety i nie wiem dla czego ? Od dłuższego czasu mnie to zastanawia. Kultura wymaga odpowiedzi na pytanie, pytania gdy się je zadaje raz,drugi i trzeci.
Witaj, Jak pewnie wiesz już kilka razy odniosłam się do tego, i oficjalne stanowisko było podane
Wikiti nawet nie potrafisz sie odniesc do naszych informacji i zapytan. Ja jestem znudzony tym ciaglym obiecywaniem , fajnie jest nie interesowac sie gra. Jest duzo innych fajnych rzeczy na ktore mozna wydac przyslowioy grosz. haha
"Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"
Wlasnie moze Wikiti cos ciekawego odpowie??? tylko ja wiem ze nie ma co odpowiedziec bo Ty Marek grasz dlugo i ja tez wiec wiemy jakie sa fakty. Screny mowia same za siebie.To GGS zawsze prosi zeby przyslac screny jak komus cos zniknie z kata itp.To my slemy tez screny jak GGS oszukuje.
"Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"
Witam po 1-2 latach nieobecności, obcy/kruk 1700 woja dam detronizuj i co ? niespodzianka 600 woja jeeeeeee alem się ucieszył :P i po jakiego dali tą detronalizacje jak to tylko sprawia że daje następnego obcego/kruka i tylko zamienia woja na tego lepszego a nie dodaje ..... tak naprawdę. Za każdym razem to samo ....
Witam po 1-2 latach nieobecności, obcy/kruk 1700 woja dam detronizuj i co ? niespodzianka 600 woja jeeeeeee alem się ucieszył :P i po jakiego dali tą detronalizacje jak to tylko sprawia że daje następnego obcego/kruka i tylko zamienia woja na tego lepszego a nie dodaje ..... tak naprawdę. Za każdym razem to samo ....
Witaj, Proszę czytać opis danego wydarzenie
Detronizacja wymienia zamek i może być mocniejszy, lub słabszy Fortyfikacja umacnia istniejący zamek
Komentarz
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
Jak pewnie wiesz już kilka razy odniosłam się do tego, i oficjalne stanowisko było podane
Pozdrawiam
Proszę czytać opis danego wydarzenie
Detronizacja wymienia zamek i może być mocniejszy, lub słabszy
Fortyfikacja umacnia istniejący zamek
Pozdrawiam
Oczywiście, że na PL1 nie ma takich, 3k nie widziałem