OBCY, KRUKI i Wikiti

"Witam,
Z tego co widzę , temat zmierza donikąd , tak jak już wspominałam wcześniej, każdy dostaje te same Aktualizacje , gramy na Serwerze PL1 i każdy ma takie same warunki gry...
Życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku, Szampańskiego Sylwestra
Tak więc dużo optymizmu
i wiary w pogodne jutro życzy Wikiti "
Wikiti jak smiesz pisać że temat "DETRONIZACJA - jedna wielka ściema" zmierza do nikąd!!! a mam pytanie co zrobiłaś w temacie by na serwerze PL1 zamki obcych czy kruków, jakie mają niemcy, były na polskim serwerze???? najlatwiej niewdzięczny temat zamknąć bo odpowiedzi poprostu nie masz. dlaczego tylko piszesz to co ci osoba z GGSu pisze.
ile grasz w tą grę że graczy z długim stażem traktujesz jak śmieci niczym GGS.
dla mnie to niewyobrażalne ze można napisac ze wszystko jest tak samo a screeny to chyba z nieba wziąłem otrząsnij się Wikiti bo na takie jak Ty mowi się i pisze po prostu że jesteś jedną wielką xxxxxx
na 100% obiecuję ze bedę wklejal screeny na innych forach i zobaczymy czy tylko serwer PL1 jest oszukiwany
Q.... co za ludzie prowadzą to forum
Edit by Mod
Z tego co widzę , temat zmierza donikąd , tak jak już wspominałam wcześniej, każdy dostaje te same Aktualizacje , gramy na Serwerze PL1 i każdy ma takie same warunki gry...
Życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku, Szampańskiego Sylwestra
Tak więc dużo optymizmu
i wiary w pogodne jutro życzy Wikiti "
Wikiti jak smiesz pisać że temat "DETRONIZACJA - jedna wielka ściema" zmierza do nikąd!!! a mam pytanie co zrobiłaś w temacie by na serwerze PL1 zamki obcych czy kruków, jakie mają niemcy, były na polskim serwerze???? najlatwiej niewdzięczny temat zamknąć bo odpowiedzi poprostu nie masz. dlaczego tylko piszesz to co ci osoba z GGSu pisze.
ile grasz w tą grę że graczy z długim stażem traktujesz jak śmieci niczym GGS.
dla mnie to niewyobrażalne ze można napisac ze wszystko jest tak samo a screeny to chyba z nieba wziąłem otrząsnij się Wikiti bo na takie jak Ty mowi się i pisze po prostu że jesteś jedną wielką xxxxxx
na 100% obiecuję ze bedę wklejal screeny na innych forach i zobaczymy czy tylko serwer PL1 jest oszukiwany
Q.... co za ludzie prowadzą to forum
Edit by Mod
Post edited by Wikiti on
1
Ta dyskusja została zamknięta.
Komentarz
Z reguły nie jestem czepialska, moze czasem zgryzliwa i delikatnie wredna..aczkolwiek muszę się dzisiaj czepiać słów Wikti.
".. każdy dostaje te same Aktualizacje , gramy na Serwerze PL1 i każdy ma takie same warunki gry..."
Myślę, że dobrze zrozumiałam. Mamy nie jęczeć, bo na serwerze PL1 jestesmy wszyscy równi. Czyli jednak droga Wikti nam rację przyznała, zapewnie nie świadomie, iż są serwerki lepsze i gorsze. Najwyraźniej na PL1 zarabiają najmniej. Sięgać dziatwa do kiebzy.. 🤣 🤦♀️
Pozdrawiam i szampanskiego sylwestra twórcom ggs, oby wam bąbelki nosem poszły. Tssss
tak jak wspomniałam już niejednokrotnie, to ze ktoś na naszym forum się nie chwali nie znaczy że nie ma u nas dużych zamków ,
Więc proszę nie dublować tematów i nie robić sztucznej afery z czegoś co nie ma miejsca
Pozdrawiam
Pozdrawiam i zycze wszystkim szczesliwego nowego roku.
A to czy coś będzie wprowadzone i kiedy, niestety nie mamy na to wpływu
Pozdrawiam
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
http://prntscr.com/qil0q9
na 200 albo 300 ataków zawsze ten sam co edycja kruka albo obcego to ciągle ten sam to samo wojsko wymieszane z ta sama ilością offa na 1770 całego wojska 160 to off
drugi to trochę ponad 1500 i trzeci to trochę ponad 1000 cala reszta to 500+
ale co najśmieszniejsze to zawsze te niby "grubaski" są identyczne
Stań u boku swego króla Eryka, który poprowadzi wojska do walki! Czy znajdziesz się wśród jego poddanych na czele szarży? Nadszedł czas próby – maszerujemy po chwałę i honor!. Honor???????? Od kiedy hahaha
http://prntscr.com/qjlxzx
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)