brak szpiegow nie mozna grac co z nagrodami i tytulami i medalami u mistrza kowalskiego ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( masakra
hmm naprawicie to jeszcze w tym roku czy za kilka lat ? może tez od razu jakie rekompensaty dostana gracze którzy ponieśli straty nie mogąc brać udziału w eventach bo danie kilku demonów raczej nie zadowoli ich , tytułów z berimondu i obcych nimi nie zastąpią a jeśli zainwestowali jeszcze pieniądze w premki to będziecie musieli się dobrze wysilić żeby zrekompensować straty
2 dzień i nic sie nie zmienia.brak agenów.wojsko gdzies znikło sobie.Trzeba pogratulować postepu jaki wprowadzany jest w tej rozgrywce jesli chodzi o ewenty-premki -ubranka-wyglady-koła losu- wyprzedaże-wiadomo w jakim celu.A tu od wczoraj nie ma żadnych rezultaow i decyzji gra sie sama toczy .To mam taki pomysł żeby agentów za ruble pod zamkiem dać lub w pakiecie szybciej by wyszło.Tylko żeby nie było tak jak u mnie ze na losy 2.5 dnia czekałem az je otrzymam z tlumaczeniem ze to zlezy od posrednika jakiego wybralem hahah.A co ja mam jeszcze pośrednikowi płacic zeby losy kupić.Normalnie 3 świat przelew 2.5 dnia szedl to chyba droga morska była.
Teraz 2.5 dnia bede czekać na naprawe lub na jakomkolwiek odpowiedz z ggs?Ciekawe kogo tym razem wina bedzie.Kolejny wekend zaczynajacy sie z problemami.Znany jest przewidywany czas naprawy jakies info bo suport milczy z odpowiedziami.Tyle kasiory ucieka.Chyba już świeta zaczeli.)
ciekawi mnie jak zostanie ten problem rozwiązany brak szpiegów , beri stoi w miejscu ludzie pokupowali promki lecz 0 korzyści bo jak atakować jak brak zwiadu he he
Komentarz
Problem jest znany, i zespól pracuje nad nim , Jak tylko zostanie problem ze szpiegami wyeliminowany, powiadomimy Graczy
Pozdrawiam
może tez od razu jakie rekompensaty dostana gracze którzy ponieśli straty nie mogąc brać udziału w eventach bo danie kilku demonów raczej nie zadowoli ich , tytułów z berimondu i obcych nimi nie zastąpią a jeśli zainwestowali jeszcze pieniądze w premki to będziecie musieli się dobrze wysilić żeby zrekompensować straty
oni juz swieta pewnie zaczeli i maja nas gdzies
Hokus pokus czary mary i wjebaly ich husary, na ślepo też się da kiedy zostanie poprawiony problem?
Szpiedzy zostali naprawieni, przepraszamy za zaistniałą sytuację .
Pozdrawiam
Wikiti