[Dyskusja] Letnia Aktualizacja - Czerwiec 2019

Tutaj możesz przekazać nam swoją opinię na temat Letniej Aktualizacji

Jak zawsze mam prośbę , trzymamy się tematu.;)
Pozdrawiam
Wikiti
«134

Komentarz

  • Akilla (PL1)Akilla (PL1) PL1 Posty: 57
    Hej hej :0 mam prozbe wszystko fajnie npc itd super extra produkcje 47 k piekne kasztelany  nie do przejscia i nie do wybicia moze by tak zrobic jakis balans  gdyz kasztelany produkcje jedzenia podczas wojny nie kumuluje sie atakowanie gracza   kiedy zostanie wprowadzony nowy dowodca ktory by mial 120% flanki i 150 % sily 130 na 130 dziedzinca gdyz teraz jedyne co mozna lac to obcych albo graczy z drewnianymi zamkami bez aktualnych kasztelanow ktorych jest niewielu proszę  o zastanowienie sie nad dalszym tokiem gry czy wojenna czy juz raczej nie ;)
    ps;Aki 
    Legion Zagłady

  • placz byl zawsze i placz bedzie ataki  masowe idealnie w czas daja rade .Ale jesli nie ma synchronizacji to i sredniego nie pokonasz.
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

                                            Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • Ta aktualka już była ? jeśli tak to u mnie nie działa nie było mnie na grze kilka dni i nie wiem czy była
    Maciek
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,087
    edytowano 29.05.2019
    megakról15 (PL1) powiedział(a):
    Ta aktualka już była ? jeśli tak to u mnie nie działa nie było mnie na grze kilka dni i nie wiem czy była
    Witaj,
    Jeszcze nie było Aktualizacji

    Pozdrawiam
  • Co z Inwazją Berimondu? Pojawi się jeszcze? Patrząc po rozpisce, będzie to drugi miesiąc bez tego wydarzenia.
  • a jaki dowodca  bedzie  w miesiecznym bo wrozpisce  go nie ma
  • RudaRuda Moderator Posty: 317
    katarzyna08 (PL1) powiedział(a):
    a jaki dowodca  bedzie  w miesiecznym bo wrozpisce  go nie ma
    Skoro nie ma, to nie będzie. Polecam przeczytać o Czeladniku Zbrojmistrza, bo on będzie grał główną rolę w evencie miesięcznym :)
  • NO DZIĘKUJE BARDZO WRESZCIE PRZYWRÓCILIŚCIE WIADOMOŚCI TAM GDZIE ICH MIEJSCE WRESZCIE COŚ POŻYTECZNEGO ZROBILIŚCIE CHOCIAŻ NIE BO NAJPIERW O SPI********IE
    Maciek
  • dymitr38 (PL1)dymitr38 (PL1) PL1 Posty: 111
    Ale opcji logowania nie naprawiliście dalej jest kłopot z pamiętaniem serwera Polska1 .
    dymitr38 @ pl 1
  • RudaRuda Moderator Posty: 317
    edytowano 06.06.2019
    dymitr38 (PL1) powiedział(a):
    Ale opcji logowania nie naprawiliście dalej jest kłopot z pamiętaniem serwera Polska1 .
    Zapamiętywanie zależy od przeglądarki, na której grasz. Przykładowo Firefox wraca do domyślnego serwera (INT3) i trzeba wybierać poprawny serwer manualnie, natomiast chrome zapamiętuje serwer i nie ma takiej potrzeby. Problem nie leży więc po stronie GGS, tylko, niestety, ustawień przeglądarek.
  • jaromlody (PL1)jaromlody (PL1) PL1 Posty: 332
    ^^ dziwne bo u mnie chrome nie zapamiętuje serwera i za każdym razem trzeba wybierać PL1, a dodatkowo wchodząc przez Flasha nie da się zalogować bo ciągle po wybraniu polskiego serwera przeskakuje na INT3.

    Odnośnie aktualki to jest jeden duży plus. A mianowicie skrzynka pocztowa wróciła na swoje miejsce.

    Pojawił się nowy obiekt do budowy chodzi o Akademie Wojskową. Są gdzieś informacje co ma za zadanie robić ten obiekt i jakie treningi ma przeprowadzać??? na czym ma to polegać. Zastanawia mnie jeszcze czas budowy tych obiektów bo przeglądając czasy to potrzeba gdzieś z rok czasu na zbudowanie wszystkich 10lvl. Ostatni 10 lvl ma czas budowy 1800h czyli 75 dni - czy to nie jest przypadkiem jakiś bug???
  • RudaRuda Moderator Posty: 317
    jaromlody (PL1) powiedział(a):
    ^^ dziwne bo u mnie chrome nie zapamiętuje serwera i za każdym razem trzeba wybierać PL1, a dodatkowo wchodząc przez Flasha nie da się zalogować bo ciągle po wybraniu polskiego serwera przeskakuje na INT3.

    Odnośnie aktualki to jest jeden duży plus. A mianowicie skrzynka pocztowa wróciła na swoje miejsce.

    Pojawił się nowy obiekt do budowy chodzi o Akademie Wojskową. Są gdzieś informacje co ma za zadanie robić ten obiekt i jakie treningi ma przeprowadzać??? na czym ma to polegać. Zastanawia mnie jeszcze czas budowy tych obiektów bo przeglądając czasy to potrzeba gdzieś z rok czasu na zbudowanie wszystkich 10lvl. Ostatni 10 lvl ma czas budowy 1800h czyli 75 dni - czy to nie jest przypadkiem jakiś bug???
    Co do pierwszego powiem tak: gram na chrome w wersji HTML5 i nie mam tego problemu, bo zapamiętuje serwer. Problem został zgłoszony, ale nie wiem czy i kiedy zostaną podjęte jakieś działania w tym zakresie.

    Szczegóły dotyczące Akademii wojskowej masz w tym temacie https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/364504/letnia-aktualizacja-czerwiec-2019/p1?new=1
  • BAD BOY (PL1)BAD BOY (PL1) PL1 Posty: 24
    edytowano 06.06.2019
    :))))))
    Napijmy się wina, niech milej czas leci ;)
  • Krzyśko (PL1)Krzyśko (PL1) PL1 Posty: 134
    edytowano 06.06.2019
    Ruda powiedział(a):
    Zapamiętywanie zależy od przeglądarki, na której grasz. Przykładowo Firefox wraca do domyślnego serwera (INT3) [...]
    Nie do końca...
    Mam Firefoxa i jeżeli łączę się przez Orange (Neostrada) wszystko jest OK (Polska 1), ale jeżeli przez Aero2 wtedy jest INT3...

    P.S. Problem pojawił się niedawno, a przeglądarki nie zmieniałem lata!
    Krzyśko @ pl 1
  • wojtek_82 (PL1)wojtek_82 (PL1) PL1 Posty: 191
    co się dzieje ze nie można zalogować się do gry
    wojtek_82 @ pl 1
  • wlasnie mam tak samo 
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

                                            Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • co  za banda ingnorantów.  to już jest taki  stały element gry bug game powinien  stworzyć  zakłady bukmacherskie by gracze mogli  obstawiać  co  znów skur.... z następną aktualką.
    Najgorsze  w tym  wszystkim jest to   że ich się nie da  obrazić  powszechnie znane epitety są zbyt delikatne 
    1979maciejmet @ pl 1
  • Marcin787 (PL1)Marcin787 (PL1) PL1 Posty: 12
    Mozecie zalogowac sie do gry bo ja nie moge 

    Marcin787 @ pl 1
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,087
    Prosiłabym byście sprawdzili ,czy logujecie się na właściwy serwer.  Powinien być wybrany PL1
    Pozdrawiam
  • Ruda powiedział(a):
    dymitr38 (PL1) powiedział(a):
    Ale opcji logowania nie naprawiliście dalej jest kłopot z pamiętaniem serwera Polska1 .
    Zapamiętywanie zależy od przeglądarki, na której grasz. Przykładowo Firefox wraca do domyślnego serwera (INT3) i trzeba wybierać poprawny serwer manualnie, natomiast chrome zapamiętuje serwer i nie ma takiej potrzeby. Problem nie leży więc po stronie GGS, tylko, niestety, ustawień przeglądarek.
    no na puffinie też trzeba przełączać a jeszcze tydzień temu pamiętało
    Maciek
Sign In to comment.