właśnie chciałem zapytać co animatorzy zrobili takiego genialnego, że HTML przestał działać rozumiem , że jest to z góry zaplanowane działanie tylko redaktor ni kliknął komentarza bo był na urlopie
No duzo zminiacie ale ja przyznam od jakiegos czasu wyczekuje jednej prostej banalnej sprawy otoz kolory maszerujacych wojsk w sumie to kolory strzalek tych wojsk bo przeciez transport zasobow ma kolor zolty atak ma kolor pomaranczowy a wiec dlaczego od tak dawna wsparcie,maszerujace wojska miedzy zamkami i powracajace wojska maja ten sam kolor niebieski ? Taka propozycja od gracza zawsze milej dla oka i lepsza przejrzystosc gry a was malo to kosztuje pracy Bardzo mi sie podoba z sa jakies aktualizacje tylko ze kazda aktualizacja wymaga wiecej rubinkow ich tez moglibyscie dawac wiecej w topkach tu chodzi o sprawiedliwosc miedzy tymi co kupuja a tymi co moga je zdobyc grajac
Dark sprawiedliwością wg GGE jest złupić gracza na maxa i to tak sprytnie by był przekonany o swym szczęściu. Ta gra ma dać pełny portfel GGE przy Twoim zadowoleniu z rzuconych Ci ochłapów
Nie wiem czy płakać czy śmiać się. Opcja z drwalem rozwaliła mnie totalnie. ZK już wiecie, ze to kpina i absurd i jak tylko ludzie pobudują niezbędne budynki to nikt tam nie będzie zaglądał. Próbujecie na wszelkie możliwe sposoby wyciągnąć kasę nie dając w zamian nic godnego uwagi.
Świetność gry już dawno przeminęła , to co wymyślają głównie ma na celu zgarnianie kasy, zapowiadany drwal naprawdę nie jednego ubawił, potem możemy zgadywać będzie kamieniarz i tak można prawie bez końca coś dokładać, tylko po co?, a przecież można by ponaprawiać błędy na grze, poulepszać stare wydarzenia, tylko one dadzą za mało kaski, lepiej dołożyć nowe w nadziei że gracz wszystko zrobi (kupi) by to mieć, potem się coś znowu wymyśli i tak w koło dopóki będą chcieli wydać kasę, a jak już chętnych nie będzie by inwestować w grę to wiadomo będzie koniec gry, póki co, coś zawsze wymyślimy by chcieli wydawać na rubinki i nie tylko, taki jest ich tok myślenia .
Długo ktoś myślał jak po raz kolejny uprzykrzyć nam grę ?
Ikonka wiadomości jest chyba najczęściej klikaną - dlatego powinien być do niej najszybszy, najprostszy dostęp jednym kliknięciem.
Podpięcie jej pod depozyt wprowadza zamieszanie, człowiek klika w dobrze znane miejsce ale nie wyświetlają się wiadomości tylko konieczny jest dodatkowy ruch i kolejne kliknięcie... porażka z punktu widzenie ergonomii gry...
Proszę o przywrócenie ikonki wiadomości w poprzednie miejsce tak by były wywoływane JEDNYM KLIKNIĘCIEM myszki.
Jaki "geniusz" wymyślił, żeby w ten sposób otwierać wiadomości ?? Po 10 minutach na grze miałam dość. Takie rozwiązanie to dla mnie ewidentny dowód na to, że osoby, które tworzą ta grę nie mają o niej zielonego pojęcia.
królewski depozyt jest umieszczony chyba w najbardziej uciążliwym miejscu jakie można było wymyślić Dlaczego akurat na wiadomościach które co chwile przeglądamy? Nie można było tego chociaż wsadzić na ikonkę osiągnięć ? Można by też było po prostu zrobić dodatkową ikonkę na prawym dolnym pasku i by to w ogóle nie przeszkadzało. Przy okazji mogli by też od razu zrobić taką ikonkę dla tych reklam i promocji na rubiny żeby dopiero po jej naciśnięciu pojawiało się okno w którym w przejrzysty sposób te reklamy by były pokazywane. Gracze którzy nie kupują rubli byli by zadowoleni że nie mają słupa z reklamami na środku ekranu, a gracze którzy kupują mogli by mieć dzięki temu pokazane w przejrzysty sposób co w promocji aktualnie. Mam nadzieję że jak najszybciej zostanie poprawione miejsce tego depozytu
Przechowalnie dodajcie do przeglądu zamku, tam jest logicznie, poniżej tych wszystkich walut. Nie róbcie ludziom pod górkę bardziej niż już to robicie. To jak wchodzenie do domu przez okienko w toalecie!
Schowanie wiadomości to chyba największa głupota roku 2019. Proponuję zrobić ranking. Nagrode się wymyśli jakąś, nie wiem, sprzątanie Rynku Krakowskiego z gówien gołębich czy inna podobnie atrakcyjna...
Ja wiem, że "sugestie graczy , co do umiejscowienia Królewskiego depozytu, zostały wysłane do odpowiedniego działu", ale proszę wziąć pod uwagę, że to nie są sugestie. Depozyt będzie otwierało się okazjonalnie i powinien być umieszczony najlepiej w prawym dolnym pasku, albo gdziekolwiek indziej. A z poczty niektórzy gracze korzystają kilkadziesiąt a nawet kilkaset razy dziennie. Nie wiem czym kierował się "tfurca" tego udogodnienia. Chyba nie ma on wiele wspólnego z grą i nie wie jak często gracze korzystają z poczty. Może ktoś tam na górze zacznie myśleć, a nie ciągle pod górkę i pod górkę. Przecież takie zmiany można dać na testowy do zaopiniowania a nie ładować na zasadzie "bo tak mi się podoba". Sorki za gorycz, bo nie mam w zwyczaju narzekać, ale jestem tu już 8 lat i to jest jedna z większych porażek, jakie widziałem na mapie. Pozdrawiam.
Komentarz
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
Taka propozycja od gracza zawsze milej dla oka i lepsza przejrzystosc gry a was malo to kosztuje pracy
Bardzo mi sie podoba z sa jakies aktualizacje tylko ze kazda aktualizacja wymaga wiecej rubinkow ich tez moglibyscie dawac wiecej w topkach tu chodzi o sprawiedliwosc miedzy tymi co kupuja a tymi co moga je zdobyc grajac
jej usytuowanie - NIE (priorytetem powinno być jak najszybsze otwarcie korespondencji)
pozdrawiam,
Dlaczego akurat na wiadomościach które co chwile przeglądamy?
Nie można było tego chociaż wsadzić na ikonkę osiągnięć ?
Można by też było po prostu zrobić dodatkową ikonkę na prawym dolnym pasku i by to w ogóle nie przeszkadzało. Przy okazji mogli by też od razu zrobić taką ikonkę dla tych reklam i promocji na rubiny żeby dopiero po jej naciśnięciu pojawiało się okno w którym w przejrzysty sposób te reklamy by były pokazywane. Gracze którzy nie kupują rubli byli by zadowoleni że nie mają słupa z reklamami na środku ekranu, a gracze którzy kupują mogli by mieć dzięki temu pokazane w przejrzysty sposób co w promocji aktualnie.
Mam nadzieję że jak najszybciej zostanie poprawione miejsce tego depozytu
Nie róbcie ludziom pod górkę bardziej niż już to robicie.
To jak wchodzenie do domu przez okienko w toalecie!
Schowanie wiadomości to chyba największa głupota roku 2019.
Proponuję zrobić ranking.
Nagrode się wymyśli jakąś, nie wiem, sprzątanie Rynku Krakowskiego z gówien gołębich czy inna podobnie atrakcyjna...
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)